6
Tek Kişilik Uyku Seti kategorisinde
en çok değerlendirilen 6. ürün

Alla Turca Lux Uyku Seti- Tek Kişilik- Özel Çantalı Lastikli Çarşaflı 2 Yastık Kılıflı

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Alla Turca Lux Uyku Seti- Tek Kişilik- Özel Çantalı Lastikli Çarşaflı 2 Yastık Kılıflı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Alla Turca Satıcı Ünvanı: ALLA TURCA TEKSTİL İTHALAT İHRACAT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0055028774500001 Vergi Kimlik Numarası: 0550287745
    Bu ürün Alla Turca tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SET İÇERİĞİ (TOPLAM 4 PARÇA) : *1 ADET TEK KİŞİLİK ÇİFT TARAFLI RANFORCE YORGAN (155x215CM) SARI-GRİ *1 ADET GRİ RANFORCE KOMPLE LASTİKLİ FITTED ÇARŞAF (120x200x29) *1 ADET SARI RANFORCE YASTIK KILIFI (50x70 CM) *1 ADET GRİ RANFORCE YASTIK KILIFI(50x70CM) YORGAN ÖZELLİKLERİ :*ÖLÇÜ :155 x 215 CM *KUMAŞ : 63 TEL RANFORCE KUMAŞ *ÇİFT TARAFLI KULLANILIR, HER İKİ YÜZÜ AYRI RENKTEDİR RENKLİ VE YIKANABİLİR KUMAŞI SAYESİNDE NEVRESİMSİZ KULLANILABİLİR. *1500 GR EKSTRA DOLGUN SİLİKON DOLGU KULLANILMIŞTIR. *KUMAŞ DESEN VE RENK DETAYLARI İLERLEYEN FOTOĞRAFLARDA GÖSTERİLMİŞTİR. *HASSAS PROGRAMDA ÇAMAŞIR MAKİNESİNDE YIKANABİLİR. *TÜRKİYE'DE ÜRETİLMİŞTİR. ÇARŞAF VE YASTIK KILIFLARI ÖZELLİKLERİ : *63 TEL RANFORCE KUMAŞ *ÇAMAŞIR MAKİNESİNDE YIKANABİLİR. *KOMPLE DİKİŞLİ LASTİKLERİ SAYESİNDE ÇARŞAF, YATAKTAN KAYMAZ, TOPLANMA YAPMAZ

Ürün Özellikleri

  • Materyal Pamuklu
  • Çarşaf Türü Lastikli
  • Boyut/Ebat Tek Ebat
  • Renk Sarı
  • Özellik Çift Taraflı
Geri Bildirim Ver

Alla Turca Çift Taraflı Lux Uyku Seti - Tek Kişilik AT78TKUS

Tek kişilik uyku seti her mevsim kullanılabilen kolay kullanımlı rahat ve konforlu uyku sağlayan materyallerden üretilmiştir. Alla turca tek kişilik uyku seti rahat uyku sağlayan bir adet yorgan, bir adet lastikli çarşaf ve iki adet yastık kılıfından oluşmaktadır. Çift taraflı yorgan kullanım kolaylığı yanında görsel bir şölen oluşturur. İki yüzünün ayrı renklerde olması ferahlatıcı bir ayrıntıdır. Kolay yıkanabilme özelliği ile rahatlık sağlamaktadır. Alla turca tek kişilik nevresim takımı üç renk seçeneği ile hizmete sunulmaktadır. Bunlar Sarı-Gri, Pudra-Gri ve Mavi-Gri renklerden oluşmaktadır. Çarşafların lastikli oluşu kullanıcılara ayrı bir kolaylık sağlamaktadır. Nevresim takımı tek kişilik olmasına rağmen iki tane yastık kılıfı içermektedir. Yastık kılıfları yorganlar gibi iki renkten oluşmaktadır. Çarşaflar komple lastikli oluşu sebebiyle yataktan kaymaz. Kumaş özelliği kaliteli olup yıkanma esnasında çekme yapmaz.

  • Uyku seti
  • Çift taraflı
  • Tek kişilik

Alla Turca Çift Taraflı Lux Uyku Seti - Tek Kişilik İçeriği

alla turca çift taraflı lux uyku seti hafif yapısı sebebiyle kullanım kolaylığı yanı sıra kaldırırken kolaylıkla katlanabilir yapıdadır. Yorgan ölçüleri standart olup 155 x 215cm’dir. Bir adet kenarı lastikli çarşaf 120 x 200 x 29 ölçülerinde kolay kullanım sağlamaktadır. Lastikli çarşaf ütü istemeden kullanıma uygundur. Yastıklar iki adet ve ayrı renklerden oluşmaktadır. Yorgan kılıfının dolgu malzemesi elyaf olup sıcak tutma ve hafif olma özelliğine sahiptir. Bu sayede üşümeden ve terlemeden rahat bir uyku uyumanızı sağlar. Uyku setinin rengi gri ve sarıdır. Bu renkler kadın, erkek tüm kullanıcıların rahatlıkla kullanabileceği renklerdir. Şık ve sade tasarımı sayesinde odanızın havasını değiştirecektir. Rahat ve ferahlık sağlayacaktır. Alla turca uyku seti çamaşır makinasında hassas programda yıkanabilir bir formda olduğu için nevresim kullanmadan rahatlıkla kullanılabilir.

Alla Turca Çift Taraflı Lux Uyku Seti - Tek Kişilik Yorumları

Tek kişilik uyku seti kullanımı oda dekorasyonunu şık gösterdiği gibi kullanılan yatağın ömrünü de uzatacaktır. Uyku setinin kullanımı ürünün içeriğinde ayrıntılı bir şekilde verilmiştir. Alla turca çift taraflı lux uyku seti - tek kişilik standart boy yataklara uyumlu ölçülerde üretilmiştir. Set içerisinde bulunan lastikli çarşaf düzgün bir görünüm sağlamasının yanında çok rahat takılıp çıkarılabilir. Kaliteli yapısı ile uzun ömürlü bir kullanım sağlar. Alla Turca Çift Taraflı Lux Uyku Seti - Tek Kişilik yorum bölümünde kullanıcıların deneyimlerinden faydalanarak alışveriş yapabilirsiniz. Kullanan kişilerin açıklamaları alacağınız ürün hakkında bilgi sahibi olmanıza yardımcı olur. Yatak odalarında en çok tercih edilen uyku setleri kaliteli yapısı ile her mevsim kullanıma uygundur. Gerekli tüm ürünlerin bir arada satışa sunulduğu set kullanım avantajı sağlar.

Alla Turca Çift Taraflı Lux Uyku Seti - Tek Kişilik AT78TKUS Fiyatları

Uyku setleri şık görünümü ve rahat kullanımı ile satışa sunulur. Konforlu bir uyku için tercih edilen Alla Turca Çift Taraflı Lux Uyku Seti - Tek Kişilik AT78TKUS satın alınırken en çok dikkat edilen hususlar fiyat ve kalitedir. Alla Turca Çift Taraflı Lux Uyku Seti - Tek Kişilik indirim dönemlerinde kaliteli ve avantajlı alışverişler yapılabilir. İncelemiş olduğunuz ürünün fiyatını satıcı belirlemektir. İndirim dönemlerinde daha uygun fiyata sahip olunabilir. Alla Turca Çift Taraflı Lux Uyku Seti - Tek Kişilik satın al işlemlerini kolay ve uygun fiyata gerçekleştirebilirsiniz. Dört mevsim kullanım avantajı, şık detayları ve konforlu yapısı ile uyku seti tek tık ile sizlere sunulur. Alla turca tek kişilik çift taraflı uyku seti soft renkleri ile odaya şık bir detay katar. Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.