7
Duş Sistemleri kategorisinde
en çok favorilenen 7. ürün

alkalinees Atlasteknik Yeni Nesil Robot Yağmurlama Tepe Duş Başlığı Seti

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

alkalinees Atlasteknik Yeni Nesil Robot Yağmurlama Tepe Duş Başlığı Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LocalBanyo Satıcı Ünvanı: EMRE CANGİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1540070379600001 Vergi Kimlik Numarası: 2000262593
    Bu ürün LocalBanyo tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yeni Nesil Siyah Kafa Robot Yağmurlama Tepe Duş Seti Banyo Başlığı Set Fonksiyonlu Takımı Su Sistemi Tüm armatürlere uygundur Geniş duş başlığı ile duşunuzu doya doya alın! İster tepe duşu ister el duşu ile banyonuz zevkli geçsin! Şık tasarımı ile banyonuz modern görünsün. Duş kancası ile birlikte gövdeye monte sabunluk mevcuttur. Krom kaplamalıdır. Paslanmaz dayanıklıdır. Paket İçeriği 1 Adet Tepe Duş Başlığı 1 Adet El Duş Başlığı 1 Adet El Duş Başlığı Hortumu 1 Adet El Duş Başlığı Sabitleyici 1 Adet Sabunluk 2 Adet Tutacak 1 Adet Batarya Hortumu 1 Adet Su Yönlendirici (Açma Kapama) 1 Adet Ana Gövde KARE VE EL DUŞU RENGİ SİYAH YA DA BEYAZ OLARAK FARKLILIK GÖSTEREBİLİR SİPARİŞİNİZ STOK DURUMUNA GÖRE GÖNDERİLİR... -Hafta içi verilen tüm siparişler en geç 14.00 a kadar verilmesi gerekmektedir. 14.00 dan sonra verilen kargolar ertesi güne aktarılmaktadır. -Haftasonu verilen siparişler pazartesi kargoya teslim edilir. -Resmi tatillerde verilen siparişler ilk iş gününde kargoya verilir. -Anlayışınız İçin Teşekkür Ederiz...

Ürün Özellikleri

  • Tip Duş Başlığı
  • Renk Gümüş
  • Materyal Krom
Geri Bildirim Ver

Alkalinees 35 A Bieney Yeni Nesil Robot Yağmurlama Tepe Duş Başlığı Seti

Alkalinees Bieney yeni nesil robot yağmurlama tepe duş başlığı seti, şık ve sade tasarımıyla banyonuzu modern görünüme kavuşturan ekipmanlar içerir. Paket içeriğinde yer alan pratik aparatlarla sudan yüksek oranda tasarruf edebilirsiniz. Suyu yönlendirmeye yarayan ürünün sağlam parçaları sayesinde uzun süreli kullanım sağlayabilir, yıkanırken konforunuzu üst seviyeye taşıyabilirsiniz. Bunun yanı sıra Alkalinees Bieney yeni nesil robot yağmurlama tepe duş başlığı setinin mükemmel tasarımıyla banyonuza düzen vermeniz de mümkün kılınır. Gönül rahatlığıyla tercih edebileceğiniz gelişmiş başlık sistemi sayesinde suyu maksimum seviyede verimli kullanabilirsiniz.

  • Gümüş renklidir.
  • 10 adet parçadan oluşur.
  • 90 cm boru uzunluğu mevcuttur.

Yeni Nesil Tepe Duş Başlığı Seti Tasarım Özellikleri Nelerdir?

Yeni Nesil Tepe Duş Başlığı Seti Tasarım Özellikleri Nelerdir?

Alkalinees Bieney yeni nesil robot yağmurlama duş başlığı seti, gümüş renkli tasarımıyla bulunduğu ortama modern bir hava katar. Ürün, zarif görünümünün yanı sıra içeriğinde barındırdığı malzemelerle tüm ihtiyaçları karşılar nitelikte olduğundan da son derece beğeni kazanır. Sette bulunan 90 cm uzunluğundaki alüminyum L borusunu dilediğiniz şekilde yönlendirmeniz mümkündür. Ayrıca ürünün duş başlığının büyük boyutu sayesinde oldukça geniş hacimde alanı ıslatabilir, daha az su kullanarak tasarruf edebilirsiniz. Tüm armatürlere uygun nitelik taşıyan set parçaları, krom kaplamalı olduğundan paslanmaya karşı yüksek ölçüde dayanıklıdır. Alkalinees Bieney yeni nesil robot yağmurlama tepe duş başlığı setinin kurulum talimatları sayesinde parçaları kolayca birleştirebilirsiniz. Bununla birlikte ürünün gövdeye monte sabunluğuna bakım ürünlerinizi yerleştirmeniz ve hızlıca yıkanmanız mümkün kılınır.

Yeni Nesil Robot Yağmurlama Tepe Duş Başlığı Seti Fonksiyonel midir?

Alkalinees Bieney yeni nesil robot yağmurlama tepe duş başlığı seti yorumları ele alındığında ürünü satın alan kullanıcıların memnuniyet oranı dikkat çeker. Özellikle hem elde hem de sabitleyerek yararlanabilme imkânı tanıyan tasarım sayesinde yıkanma sürelerinizi minimum seviyeye indirebilirsiniz. Ürünün pratik açma ve kapama işlemleri gerçekleştirebileceğiniz su yönlendiricisi, fonksiyonel özelliğiyle güçlü performans sergiler. Ergonomik tasarımda üretilen el ve tepe duş başlığını dilediğiniz açıda yönlendirebilir, hijyenik bir ortam sağlayabilirsiniz. Yeni nesil niteliği taşıyan ürün, özellikle çocuklu aileler için kurtarıcı özelliktedir. Sette yer alan iki adet farklı ölçülerdeki başlık ve tutacakla duş almayı minikler için de keyifli hâle getirebilirsiniz. Bunun yanı sıra hortumun 90 cm uzunluğu itibarıyla farklı alanlarda kullanım sağlayarak hareketinizi kısıtlamadan derinlemesine bakım gerçekleştirebilirsiniz.

Alkalinees Bieney Robot Yağmurlama Duş Başlığı Seti Kaliteli midir?

Alkalinees Bieney yeni nesil robot yağmurlama krom duş başlığı seti, paslanmaya dirençli son derece dayanıklı malzemelerden üretilir. Ürünü neme ve darbelere karşı mukavemetli yapısı sayesinde gönül rahatlığıyla tercih edebilir, banyonuzda uzun süre dekorasyon bütünlüğü sağlayabilirsiniz. Kaliteli gereçlerle elde edilen minimalist tasarım, kireçlenmeye karşı oldukça dayanıklıdır. Alkalinees Bieney yeni nesil robot yağmurlama tepe duş başlığı setinin üstün nitelikli akış delikleri sayesinde az suyla yüksek verim sağlayabilirsiniz. Kullanıma bağlı olarak kalite düşmesi gibi problemlerle karşılaşmadan yararlanabileceğiniz ürünle yüksek standartlara erişmeniz mümkün kılınır. Takımın tek dokunuşla ayarlama yapabileceğiniz kaliteli yönlendiricisi sayesinde dilediğiniz şekilde yıkanabilirsiniz. Ayrıca Alkalinees Bieney yeni nesil robot yağmurlama tepe duş başlığı setinin gümüş renkli parlak tasarımıyla banyonuza mükemmel dokunuşlar yapabilir, eşsiz görüntülere imza atabilirsiniz. Hijyen açısından pratik çözümler sunan şık ve kaliteli ürünle kireçlenmeye bağlı olarak su kalitesinde düşüş meydana gelmez. Alkalinees Bieney yeni nesil robot yağmurlama tepe duş başlığı seti fiyatına yalnızca birkaç dakikanızı ayırarak Trendyol üzerinden ulaşabilirsiniz.