1
Laboratuvar Malzemeleri kategorisinde
en çok değerlendirilen 1. ürün

Alfasol Test Kiti (20 Kullanımlık)

140 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Alfasol Test Kiti (20 Kullanımlık)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Katkıdeposu Satıcı Ünvanı: KİMBİOTEK KİMYEVİ MADDELER SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0563063669900014 Vergi Kimlik Numarası: 5630636699
    Bu ürün Katkıdeposu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ALFASOL ALKOL TEST KİTİ ALFASOL ALKOL TESTİ NEDİR? Not: ürün ile beraber ph düzenleyici ve indigatör ürününü kullanabilmeniz için 2 adet pipet gönderimi sağlanmaktadır. Test esnasında pipet yardımı ile kullandığınız sıvılar temas etmemesi gerekmektedir. Temas Ettiğinde mor renkte olan indigatör renk değişimi yaşar ve test sonuç vermez. Tarımsal kökenli etil alkol ile metil alkolü birbirinden hızlıca ayırt etmenizi sağlayan, sahte alkolü tespit etmenize yarayan güvenilir bir test kitidir. Piyasada satılan diğer ürünler gibi tek kullanımlık değildir.En az 20 kez kullanılabilir. Alkol Test Kiti Paket İçeriği: * PH Düzenleyici * İndikatör * Test Tüpü NASIL KULLANILIR? 1) Tüpün mavi kapağını açın. 2) Tüpte yer alan işaretli çizgiye kadar (4cc), test edilecek alkolü bir enjektör yardımı ile doldurun. 3) Daha sonra üzerine 4 damla kitle beraber gelen indikatörü ekleyin. 4) Son olarakta 4 damla Ph düzenleyiciyi ekleyip çalkalayın. 5) Tüp 15 saniye iyi bir şekilde çalkalanır, dik bir konumda ve düz bir zeminde 5-10 dakika durulanması için beklenir, gözlemlenir. SONUÇLARI NASIL YORUMLANIR ? Tüp içerisindeki sıvının rengi yukarıdaki görseldeki gibi bulanık kahverengi renk tonlarına dönüyorsa içilebilir. Pembe renk tonlarına dönüyorsa içilemez ALFASOL ALKOL TEST KİTİ KAMPANYASI Alfasol Aroma Miksleri kategorisinden 5'li set almanız halinde"ALKOL TEST KİTİ”Hediye.! https://www.katkideposu.com/kategori/alfasol-aroma-miksleri UYARI : Alfasol Test Kiti sadece Etil - Metil testi için geçerlidir. Bunların haricindeki Kolonya dezenfektan gibi ürünlerde test sonuç vermez..!
Geri Bildirim Ver