Alfasol Saf Anason Yağı 100 Gr

450 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Alfasol Saf Anason Yağı 100 Gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Katkıdeposu Satıcı Ünvanı: KİMBİOTEK KİMYEVİ MADDELER SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0563063669900014 Vergi Kimlik Numarası: 5630636699
    Bu ürün Katkıdeposu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SAF ANASON YAĞI Alfasol Saf Anason Yağı, distilasyon yöntemiyle elde edilmiştir. Soğuk press değildir. Saf anason uçucu yağıdır. Alfasol Saf Anason Yağı, saf bir ürün olduğundan, soğukta kristalleşir. Kristalleşmesi saf olduğunun göstergesidir. Konsantre bir üründür. Piyasada satılmakta olan diğer ürünler gibi "esans” veya "aroma” değildir. Anasonun tat ve kokusu en doğal hali ile hissedilir. Anason Yağı : 1 Litre için 3cc
Geri Bildirim Ver

Alfasol 100 G Saf Anason Yağı

Alternatif tıpta yaygın olarak kullanılan doğal içerikli yağlar, vücut için faydalı olabilecek pek çok özelliğe sahiptir. Birçok sağlık probleminin çözülmesinde veya belirtilerinin ortadan kaldırılmasında esansiyel yağlara başvurulur. Bitkilerden elde edilen bu maddelerin saf ve konsantre yapıda olması etki düzeyini önemli ölçüde artır. Alfasol 100 gr saf anason yağı, doğanın mucizevi etkilerini barındıran oldukça faydalı bir üründür. Hazımsızlık, mide bulantısı ve öksürük gibi pek çok rahatsızlığın tedavisi sırasında yardımcı olarak kullanılabilir. Siz de bu ürünü tercih ederek vücudunuzun rahatsızlıklar ile daha etkili bir biçimde başa çıkmasını sağlayabilirsiniz.

  • Tamamen saf bir içeriğe sahiptir.
  • Damıtılarak elde edilmiştir ve konsantre yapıdadır.
  • İnsan sağlığı üzerinde herhangi bir olumsuz etki yaratmaz.

Alfasol 100 Gr Saf Anason Yağının Özellikleri Nelerdir?

Alfasol 100 Gr Saf Anason Yağının Özellikleri Nelerdir?

Vücut için pek çok faydası bulunan anason yağı, bitki tohumlarının preslenmesi ya da damıtılması sonucunda elde edilir. Bu ürünün içerisinde herhangi bir katkı maddesi bulunmaz. Profesyonel yağ elde etme tekniklerinden birisi olan distilasyon (damıtma) yönteminden faydalanılarak üretilmiştir. Ürün, esans ya da aroma değildir. Konsantre yapıdadır. Saf ve doğal bir yapıda olduğu için soğukta kristalleşme belirtisi gösterebilir. Bu, anason yağının katışıksız olduğunu işaret eder. Böyle bir durumun meydana gelmemesi için oda sıcaklığında ve kapalı bir şekilde muhafaza edilmelidir. Ayrıca ışığa maruz bırakılmamalıdır. Güçlü bir kokuya sahiptir. Alfasol 100 gr saf anason yağı, antiseptik özelliği taşıyan bir üründür. Bu nedenle vücuttaki enfeksiyonların iyileşmesi için kullanılabilir.

Alfasol 100 Gr Saf Anason Yağı Ne İçin Kullanılır?

Alternatif tıpta uçucu yağlara sık sık başvurulur. Bu ürün de vücut için faydalı olabilecek birçok özelliğe sahip yardımcı maddelerden bir tanesidir. Pek çok sağlık probleminin tedavisi sırasında Alfasol 100 gr saf anason yağının konsantre ve güçlü içeriğinden yararlanılabilir. Bu ürün; hazımsızlık, şişkinlik ve gaz gibi sindirim sorunlarının giderilmesini sağlar. Ayrıca vücudunuzun kendisini onarmasına da yardımcı olur. Enfeksiyonel hastalıkların kusma ve ishal gibi rahatsız edici belirtilerini azaltmak için de bu yağı tercih edebilirsiniz. Söz konusu ürün, akciğerlerde biriken balgamı söker. Ayrıca böbrek taşının düşürülmesine de bir hayli yardımcı olur. Sadece fiziksel değil, psikolojik etkileri ile de öne çıkan anason yağı; stres, öfke, kaygı ve depresyon gibi problemler yaşayan bireylerin rahatlamasını sağlar.

Alfasol 100 Gr Saf Anason Yağını Kimler Almalıdır?

Herhangi bir hastalık ile mücadele ediyorsanız, Alfasol 100 gr saf anason yağını kullanmadan evvel doktorunuza danışmanız önerilir. Güçlü ve konsantre bir yapıya sahip olduğu için doz ayarlaması dikkatli bir biçimde yapılmalıdır. Örneğin hazımsızlık problemi yaşayan kişilerin bir bardak suya sadece birkaç damla Alfasol 100 gr anason yağı eklemeleri yeterli olur. Yaralar üzerine uygulanmak istediğinde ise ilk önce seyreltilmesi gerekir. Bu ürün, bilinçli bir şekilde kullanılmalıdır. Herhangi bir rahatsızlık durumunda direkt olarak Alfasol 100 gr saf anason yağını tüketmek, bazen istenmeyen problemlere yol açabilir. Ayrıca uçucu yağlar grubunda yer aldığı için diğer konsantre ürünler ile kesinlikle karıştırılmamalıdır. Özellikle hamile kadınlar ve emziren anneler anason yağını kullanmadan evvel muhakkak bir doktora danışmalıdır. Ürün, Trendyol’da bir hayli uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur. Dilerseniz siz de Alfasol 100 gr saf anason yağı yorumlarını inceleyerek ürünü hızlı ve kolay bir biçimde satın alabilirsiniz.