Alfais 4363 Hdmı To Scart Av Video Tv Çevirici Dönüştürücü Adaptör

289 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
289,90 TL

Ürün Bilgileri

Alfais 4363 Hdmı To Scart Av Video Tv Çevirici Dönüştürücü Adaptör

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: saskın bakkal Satıcı Ünvanı: YASİN SERAY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7610324097
    Bu ürün saskın bakkal tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • AV HDMI dönüştürücü görüntü aktarımı işlevi sunmasının yanı sıra Full HD kalitede çözünürlük desteği sağlar.
  • Dönüştürücü ile bilgisayarınızdaki herhangi bir görüntüyü HD kalitede televizyon ekranınıza kolayca yansıtabilirsiniz.
  • Harici güç ihtiyacı özelliği olan HDMI to AV Converter ayrıca LED göstergeye sahiptir. LED gösterge üzerinden cihazın çalışma durumu hakkında bilgi alabilirsiniz.
  • Scart HDMI çevirici HDMI 1.3 bağlantı standardına uygun bir çalışma gerçekleştirir.
  • Bir HDMI tipi giriş sayısına sahip olan AV Scart dönüştürücü ayrıca Scart arayüzünde bir çıkışı mevcuttur.
  • HDMI Scart çevirici 91x57x25 mm boyutunda ve hafif bir cihazdır.
  • Scart ve HDMI giriş arayüzlerini kullanarak iki farklı cihazı birbirine bağlayabilir, yüksek çözünürlükte görüntüleme gerçekleştirebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Renk Turuncu
  • HDMI Var
Geri Bildirim Ver

4363 Hdmı To Scart Av Video Tv Çevirici Dönüştürücü Adaptör

Alfais 4363 Hdmı To Scart Av Video Tv Çevirici Dönüştürücü Adaptör AlfaisAL4263, bilgisayardaki görüntüyü tv’ye aktarmayı sağlamaktadır. Bu ürün sayesinde hem tüplü hem de lcd televizyonunuzda bağlayarak kullanabilirsiniz. Televizyonunuzun scart bağlantısından bağlantı kurabilirsiniz. Özel donanımı sayesinde, sadece tak ve kullan özelliği ile herhangi bir işletim sistemi ile uyumlu bir yazılıma gerekmeden adaptör ile kullanabilirsiniz. Ayrıca Av girişi olmayan Hdmı bağlantı noktası bulunan televizyon ve monitörlerde 1080p çözünürlüğünde Full hd görüntü sunar. Av uyumlu video çeviricileri ile televizyon, monitör ve projeksiyon gibi hdmı destekli cihazlardan görüntü alabilirsiniz. Av uyumlu video çeviricilerinizle televizyon ve monitör gibi hdmı destekli cihazlardan alma imkânı sunar. Ürünü herhangi bir sürücü yüklemeden tak- çalıştır özelliği ile kolay bir şekilde kullanabilirsiniz. Bu ürün sayesinde dilediğiniz videoyu kolayca açabilirsiniz. Bu ürünler istediğiniz kalitede görüntü imkânına sahip olabilirsiniz.

  • Yüksek Kaliteli Görüntü
  • Tak Kullan Özelliği
  • Ergonomik Tasarım

Alfais 4363 Hdmı To Scart Av Video Tv Çevirici Adaptör Kullanımı

Alfais 4363 Hdmı To Scart Av Video Tv Çevirici Adaptör Kullanımı

Tv çevirici adaptörler görüntü ve ses özelliği sunan ürünlerdir. Dilediğiniz görüntüyü ve sesi almanızı sağlayan ürünler özel üretilmiştir. Birbirinden gelişmiş özelliklere sahip olan cihazlar, kullanıcıların beklenti ve ihtiyaçları göz önünde bulundurularak üretilmiştir. Hdmı to scart ürününün farklı modelleri de bulunmaktadır. Alfais 4363 hdmi to scart kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih edilen ürünlerdendir. Bu ürünlerin gelişmiş özellikleri sayesinde yüksek kalitede görüntüler izleyebilirsiniz. Bu özellikleri sayesinde televizyonunuzda açmak istediğiniz videoyu yüksek kalitede izleyebilirsiniz. Görüntüleri hızlı aktaran özelliği sayesinde televizyonda açmak istediğiniz videoyu yüksek kalitede izleyebilirsiniz. Tv çevirici dönüştürücü gelişmiş özellikleri ile kullanıcılara kolaylık sağlamaktadır. Scart özelliği ile bağlanmayı sağlayarak, hızlı olarak görüntüyü açmayı sağlamaktadır. Tv çevirici dönüştürücü ile istediğiniz görüntüyü açarak izleyebilirsiniz. Açmak istediğiniz görüntü dosyasını kolaca açarak istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Tv çevirici modelleri arasından ihtiyacınıza uygun olan ürünleri inceleyebilirsiniz.

Alfais 4363 Hdmı To Scart Av Video Tv Çevirici Adaptör Özellikleri

Alfais 4363 Hdmı To Scart Av Video Tv Çevirici Adaptör Özellikleri

Tv çevirici adaptör satın alırken ihtiyaç duyduğunuz özelliklere sahip olup olmadığına dikkat etmelisiniz. Genellikle ergonomik tasarıma sahip olan ürünler, kolay kullanım sahip ürünlerdir. Eğer kaliteli dizi ve film izlemek istiyorsanız bu cihazları tercih edebilirsiniz. Hdmi to scart dönüştürücü ürünleri gelişmiş tasarıma sahiptir. Özel giriş uçlarına sahip olan ürünle bağlantıyı sağlayarak istediğiniz videoyu hızı bir şekilde açabilirsiniz. Eğer müzik dinlemeyi seviyorsanız bu konuda da size yardımcı olacaktır. Televizyonunuzda fotoğraf ve videolarınızı görüntüleyebilirsiniz. Tv çevirici cihazlar sağladıkları kolaylıklarla keyifli vakit geçirmenizi sağlar. İstediğiniz görüntüye kolaylıkla erişebileceğiniz bu ürünlerle keyifli televizyon izleyebilirsiniz. Farklı özelliklerde üretilen bu parçaları, istediğiniz özellikleri dikkate alarak inceleyebilirsiniz. İhtiyacınıza uygun olan ürünleri bulabileceğiniz seçeneklere sahip bu ürünlerin kullanımı son derece pratik olarak üretilmiştir. Bu ürünler ile birlikte televizyonunuzda aynı zamanda ses ve görüntü elde edebilirsiniz.

Alfais 4363 Hdmı To Scart Av Video Tv Çevirici Adaptör AlfaisAL4263 Yorumları ve Fiyatları

Alfais 4363 Hdmı To Scart Av Video Tv Çevirici Adaptör AlfaisAL4263 Yorumları ve Fiyatları

Kullanıcılara kolaylık sağlayan Alfais 4363 hdmi to scart av video tv çevirici dönüştürücü adaptör, hdmı girişi olmayan Av bağlantı özelliği bulunan cihazlar için 1080p çözünürlüğünde full hd kalitede görüntü ve ses desteği sunar. Cihazlarınızı kolayca Alfais 4363 hdmi to scart cihaza bağlayarak hem ses hem de görüntü sağlayabilirsiniz. Cihazları kolayca hdmı portu olan cihazlara bağlayabilir, böylece ses ve görüntü aktarabilirsiniz. Alfais 4363 hdmi to scart av video tv çevirici dönüştürücü adaptör fiyatı ürün özelliklerine ve modeline göre değişiklik göstermektedir. Alfais 4363 hdmi to scart av video tv çevirici dönüştürücü adaptör yorum kısmından kullanıcı yorumlarını okuyarak ürün hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz. Ayrıca ürünü satın almak için, Alfais 4363 hdmi to scart av video tv çevirici dönüştürücü adaptör satın al seçeneği ile Trendyol'da güvenle alışveriş yapabilirsiniz.