EXVOL Kingwin Kw-2100 Fiat Linea Punto Çerçeveli Araba Oto Teyp 4.1 Inch Ekranlı Bluetoth-mp5-mp3

1.999,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

EXVOL Kingwin Kw-2100 Fiat Linea Punto Çerçeveli Araba Oto Teyp 4.1 Inch Ekranlı Bluetoth-mp5-mp3

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YEŞİLTECH E TİCARET Satıcı Ünvanı: MEHMET ASLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3382933904400001 Vergi Kimlik Numarası: 0880649680
    Bu ürün YEŞİLTECH E TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • alfaben CAR 60 alfaben KW-2100 MODELİMİZ 2 yıl garantlidir PARK KAMERASI HEDİYELİ SADECE BELİRTİLEN ARAÇ MODELLERİNE UYAR:!!! 7 DEGİŞEN RENK AYNI GÜN KARGO FATURASIZ GARANTİSİZ ÜRÜNLERLE KARIŞTIRMAYINIZ!! ÜCRETSİZ KARGO!! MAĞAZA AÇILIŞINA ÖZEL FİYATLARLAR!! AYNI GÜN ÜCRETSİZ KARGO YEŞİLTECH GÜVENCESİ İLE!!! DEĞERLİ YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ. 2 YIL GARANTİLİDİR!! GARANTİLİ FATURALI GÖNDERİLMEKTEDİR Ürün Özellikleri: Radyolu / / USB / SD Kart Girişli / Mp5 Çalar 4.0 İnç Yüksek Çözünürlüklü TFT Ekran Klasör Seçme Özelliği Cihaz Üzerindeki Ekrandan Video İzleyebilme MP5/ MP4/ 3GP/ PMP/ VOB/ FLV/ DAT/ MPG/ AVI/ MKV/ RMVB/ MOV Dijital FM Radyo ile Kolay Frekans Arama SD/ MMC Kart Desteği USB 2.0 Hızında Bağlantı Hızı ile USB Bellek Okuyabilme ID3 Tag Özelliği ile Şarkı İsimlerini Gösterebilme TFT Renkli Ekran ile Yapılan İşlemleri Ekranda Görebilme 18 Radyo Kanalı Hafızaya Kaydetme Özelliği Otomatik Radyo Frekans Arama Özelliği 5 Farklı Ekolayzır Modu Flat/Pop/Rock/Classic/Jazz Fader/Tone/Treble/Balance ayarları Şarkıları Rastgele Çalabilme Tam Fonksiyonlu Uzaktan Kumanda Dahili Dijital Saat Aux Girişi (ön panelde) Gerçek Güç Çıkışı: 4*50W MP5 Çalar: Var MP4 Çalar: Var Mp3 Çalar: Var Usb Girşi: Var Aux Girşi: Var Sd Card Gırişi: Var Kumanda: Var Bluetooth: Var MAĞAZAMIZI ZİYARET ETMEYİ UNUTMAYINIZ. ÜRÜNLER HAKKINDA SORU SORABİLİR DAHA DETAYLI BİLGİ ALABİLİRSİNİZ.
Geri Bildirim Ver