1
Reklam Halkla İlişkiler kategorisinde
en çok satılan 1. ürün

Alfa Yayınları Zengin Baba Yoksul Baba

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (26)
1.500 TL'ye 70 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
100 TL'ye %1 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
294,48 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
309,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Alfa Yayınları Zengin Baba Yoksul Baba

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: hepeğitim Satıcı Ünvanı: OFEL TURİZM HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0634042709100041 Vergi Kimlik Numarası: 6340427091
    Bu ürün hepeğitim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Zengin Baba Yoksul Baba

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Robert T. Kiyosaki
  • Basım Yılı 2021
  • Sayfa Sayısı 351-400
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Zengin Baba Yoksul Baba - Robert T. Kiyosaki | Alfa Yayınları

Finansal durum yönetimi yıllardır okullarda öğretilen önemli bir kavramdır. Kişinin para akışını sağlaması, ek gelir kaynakları elde etmesi ve harcamalarını rahat bir şekilde gerçekleştirmesi için birtakım bilgilere ihtiyacı vardır. Zengin Baba Yoksul Baba kitabı tüm bu bilgilerin hikayeleştirilmiş şekilde okuyucuya anlatıldığı bir kitaptır.

  • Finansal bağımsızlığın sağlanması
  • Hikayeleştirilmiş kolay anlatım
  • Zenginlerin gelir kaynakları

Zengin Baba Yoksul Baba Konusu

Zengin Baba Yoksul Baba Konusu

Robert Kiyosaki Zengin Baba Yoksul Baba kitabıyla okuyucularının ufkunu açan bir yazardır. Gün geçtikçe zenginlerin nasıl zenginliklerini artırdıklarını ve fakir olanların neden fakirleştiklerini anlatır. Zengin Baba Yoksul Baba konusu itibariyle oldukça ilgi çekicidir.

Para kazanmak için okulda öğretilen yollar yetersizdir. Borçlar içinde yaşamanın nedeni okulda öğretilen finansal bilginin yetersizliğidir. Düzenli para kazanılan iş haricinde ikinci bir gelir kaynağı oluşturulması gerekir. Finansal okuryazarlık oldukça önemlidir. Pasif gelir elde edilecek yatırımlar yapılabilir. Bunlar aktif varlıklardır. Kitapta evinizin bir aktif varlık olmadığı belirtilir. Finansal bilgi kazanılmadan yatırım yapılmaması tavsiye edilir. Zenginler para için çalışmaz, parayı kendileri için çalıştırmayı bilirler. Herkesin çalışırken mümkün olduğunca çok şey öğrenmesi gerekir. Çok şey hakkında az şey bilinmesi önemlidir. Finansal farkındalığı olan bireyler boş zamanını maaşlarını harcayarak değil, yatırım yaparak geçirirler. Yatırım yapmaya ne kadar genç yaşta başlanırsa yatırımlar o kadar çok kazanç getirir.

    Zengin Baba Yoksul Baba Hedef Kitlesi ve Anlattıkları

    Zengin Baba Yoksul Baba Hedef Kitlesi ve Anlattıkları

    Zengin Baba Yoksul Baba yazarı kitapta verdiği önerileri uygulayan bir yatırımcıdır. Zengin Baba Yoksul Baba oku, tartış, öğrendiğin bilgileri genişlet diyerek tavsiyelerde bulunur. Zengin Baba Yoksul Baba kitapseverler tarafından para yönetimini anlayacak olgunluğa erişmiş kişiler için ideal bir eserdir.

    Para yönetimini anlayacak yaştaki kişiler okuyabilir. Lise çağından itibaren okunabilir. Gelir kaynaklarını genişletmek isteyen kişiler okuyabilir. Kitapta pasif ve aktif gelir kaynakları detaylı olarak anlatılır. Zenginlerin nasıl gittikçe zenginleştiğini öğrenmek isteyen kişiler için uygundur.. Yatırım yapmayı hedefleyen kişiler okuyabilir. Finansal bilgisini arttırmak isteyen gençlere tavsiye edilir. Kitapta bilginin ve eğitimin ne kadar değerli olduğundan bahsedilir. Zengin Baba Yoksul Baba analiz ve incelemesini yapmak isteyen kişilerin tercihleri arasındadır. Kitabın analizini yapanlar Zengin Baba Yoksul Baba yorum ve paylaşımlarını birçok insanla tartışarak genişletebilirler. Para için çalışmak yerine parayı kendileri için çalıştırmak isteyen kişiler okuyabilir.

      Trendyol’da Zengin Baba Yoksul Baba Fiyatları

      Trendyol’da Zengin Baba Yoksul Baba Fiyatları

      Zengin Baba Yoksul Baba fiyat aralığı ciltli, ciltsiz olmasına göre veya kullanılan kağıt türüne göre değişir. Ciltli kitapların fiyatları diğerlerine göre yüksektir. Ancak kitabın size sunacağı bilgiler paha biçilemezdir. Zengin Baba Yoksul Baba incelemesi yaparak maddi durumunuzu güçlendirme yöntemleri hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Kitaba yatırılan paranın en doğru yatırım olduğu söylenir, kitabın içeriğinde de bilginin önemi sıkça vurgulanır. Kitapta biri zengin biri fakir olmak üzere 2 baba modeli bulunur. Zengin olanın nasıl zenginleştiğini, fakir olarak modellenen babanın ise ne gibi hatalar yaptığını gözlemleme imkanına sahip olabilirsiniz. Bütün bu bilgileri öğreten Zengin Baba Yoksul Baba kaç sayfa diye merak edebilirsiniz. Baskı özelliklerine bağlı olarak değişiklik gösterse de genellikle 300 sayfa üzerindedir. Zengin Baba Yoksul Baba okuyanlar içerik hakkında olumlu yorumlarda bulunurlar. Finansal bilginizi ve para yönetimi arttırmak isterseniz kaynak olarak bu kitaptan faydalanabilirsiniz. İndirim fırsatları ve kampanyalardan faydalanarak esere uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz. Zengin Baba Yoksul baba satın almak için Trendyol’daki fırsatları inceleyebilirsiniz.