Alfa Yayınları Otostopçunun Galaksi Rehberi - 5 Kitap Bir Arada - (CİLTLİ)

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (16)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
542,64 TL
1.500 TL'ye 70 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
649,60 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Alfa Yayınları Otostopçunun Galaksi Rehberi - 5 Kitap Bir Arada - (CİLTLİ)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AlfaKitap Satıcı Ünvanı: ALFA BASIM YAYIM DAĞITIM TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0051004112200017 Vergi Kimlik Numarası: 0510041122
    Bu ürün AlfaKitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Otostopçunun Galaksi Rehberi - 5 Kitap Bir Arada - (CİLTLİ)

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Douglas Adams
  • Roman Türü Aşk-Romantik
  • Cilt Bilgisi Ciltli
  • Basım Yılı 2021
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Otostopçunun Galaksi Rehberi 5 Kitap Birarada Ciltli - Douglas Adams | Alfa Yayınları

Otostopçunun Galaksi Rehberi Douglas Adams adlı yazar tarafından mizahi bir dille kaleme alınan bilim kurgu serisidir. 5 kitaptan oluşan seri, ilk olarak 1978’de Douglas Adams tarafından BBC’de bir radyo programı olarak yayınlanır. 1979’da Otostopçunun Galaksi Rehberi ismiyle roman olarak uyarlanıp okuyucuya sunulur.

  • Mizahi bir üslup
  • 5 kitaptan oluşan seri
  • Farklı bir bilim kurgu eseri

Otostopçunun Galaksi Rehberi Kitabı Konusu

Eğlenceli Bir Bilim Kurgu Romanı

Yazarının radyo programında mizah ve eleştiri yoluyla anlattığı absürd olaylar dinleyiciler tarafından beğenilince Otostopçunun Galaksi Rehberi kitap olarak da yayımlanır. Yazar, kitabında hikayeyi farklı ve ilginç karakterler üzerinden anlatır. Farklı tarzı ve eğlenceli hikayesiyle dikkatleri çeken ilk kitabın ardından diğer kitaplar da yazar tarafından kaleme alınır. Otostopçunun Galaksi Rehberi kaç kitap sorusu merak edilen bir konudur. Otostopçunun Galaksi Rehberi Serisi Douglas Adams tarafından yazılmış 5 kitaptan oluşur. Sonraları İrlandalı yazar Eoin Colfer tarafından seriye eklenen bir kitap da mevcuttur. Kitapları tek tek satın alıp okuyabileceğiniz gibi Otostopçunun Galaksi Rehberi 5 kitap bir arada setini alarak da seriye ara vermeden okumaya devam edebilirsiniz. Otostopçunun Galaksi Rehberi sırası takip edilerek okunması gereken bir seridir.

Serideki ilk kitap Otostopçunun Galaksi Rehberi’dir Ardından 1980’de Evrenin Sonundaki Restoran ve 1982’de Yaşam, Evren ve Her Şey yayımlanır. Bunu 1982’de yazılan Elveda ve Bütün O Balıklar İçin Teşekkürler izler. 1984’te ise Çoğunlukla Zararsız yayımlanır.

    Alfa Yayıncılıktan Otostopçunun Galaksi Rehberi 5 Kitap Bir Arada Set

    Alfa Yayıncılıktan Otostopçunun Galaksi Rehberi 5 Kitap Bir Arada Set

    Otostopçunun Galaksi Rehberi Alfa Yayınları tarafından set halinde okuyucuya sunulur. Otostopçunun Galaksi Rehberi 5 kitap set sayesinde Douglas Adams tarafından yazılmış tüm kitapları sırasıyla okuyabilirsiniz. Otostopçunun Galaksi Rehberi orijinal içeriği yayınevi tarafından aslından çevrilerek kitapseverlere ulaştırılır. 5 kitaptan oluşan setin yanı sıra 5 kitabı da birleştiren Otostopçunun Galaksi Rehberi tek cilt de Alfa Yayınlarının kitapları arasında yer alır. Yayınevi kitapların içeriği kadar tasarımına da önem verir. Otostopçunun Galaksi Rehberi ciltli kapağıyla eskimeden ve yıpranmadan kütüphanenizde yer alır. Otostopçunun Galaksi Rehberi inceleme yazıları olumlu görüşlerden oluşur. Bu açıdan beğeni kazanan bir kitaptır. Otostopçunun Galaksi Rehberi sayfa sayısı 248 yapraktır. Otostopçunun Galaksi Rehberi Konusu açısından ilgi çeken bir eserdir. Kitap, uzayda kestirme bir yol yapılmak için Dünya’nın patlatılarak yok edilmesinden önce bir uzay gemisine otostop çekerek kaçmayı başaran karakterin yolculuğunu konu edinir. Bu yolculuk sırasında karşılaştığı farklı karakterlerle başlarından çeşitli olaylar geçer.

      Otostopçunun Galaksi Rehberi Kitabının Fiyatı

      Otostopçunun Galaksi Rehberi Kitabının Fiyatı

      Otostopçunun Galaksi Rehberi 1 - 2 - 3 - 4 - 5 cilt tek bir kitapta birleştirilerek kitapseverlere kesintisiz okuma keyfi yaşatır. Popüler kültürde önemli bir yeri olan kitap birçok esere ilham verir. Douglas Adams tarafından kaleme alınan serinin ilk kitabı 2005 senesinde filme de uyarlanır. Böylelikle kitabın kendi okuyucu kitlesi gün geçtikçe artar. Otostopçunun Galaksi Rehberi okur açısından yazarın kendine özgü üslubuyla farklı bir nitelik kazanır. Otostopçunun Galaksi Rehberi kaç sayfa diye merak edilebilir. Alfa Yayınevi tarafından basılan kitap 248 sayfadan oluşur. Kitap hakkında fikir sahibi olmak için okuyucuların düşüncelerinin yer aldığı Otostopçunun Galaksi Rehberi yorum kısmına göz atabilirsiniz. Otostopçunun Galaksi Rehberi fiyat açısından avantaj sağlar. Bu sayede birçok okura kitabı satın alma konusunda fırsat yaratır. Otostopçunun Galaksi Rehberi seti 5 kitabı bir arada sunarak da fiyat konusunda alternatif oluşturur. İsterseniz Otostopçunun Galaksi Rehberi (5 cilt birarada - ciltli) sayesinde bütün seriyi tek kitapta okuyabilirsiniz. Alfa Yayınevinden çıkan kitabı ya da 5 kitabı bir arada sunan seti Trendyol'a özel avantajlardan faydalanarak satın alabilirsiniz.