Alfa Yayınları Meyra Bir Bosna Hikayesi Sinan Akyüz

272,28 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
500 TL'ye 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Alfa Yayınları Meyra Bir Bosna Hikayesi Sinan Akyüz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AlfaKitap Satıcı Ünvanı: ALFA BASIM YAYIM DAĞITIM TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0051004112200017 Vergi Kimlik Numarası: 0510041122
    Bu ürün AlfaKitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Meyra Bir Bosna Hikayesi - Sinan Akyüz - Alfa Yayınları Son günlerde,diye konuşmasını sürdürdü Meyra, bir duygu her karanlık çöküşünde gelip yakama yapışıyor. Onu yenmek için bir şeyler yapmak zorunda hissediyorum kendimi. Bazen korkum ve üzüntüm birbirine karışıyor. Sabrım, bütün korkularım, belirsizliklerim ve acılarım? Hepsi sanki bu duyguda bir araya gelmiş gibi. İşte o zaman aklıma sen geliyorsun, seni düşünüyorum. Özellikle de akşamın o ilk saatlerinde...? Meyra: Bir Bosna Hikâyesi, Avrupa?nın orta yerinde, bütün dünyanın gözlerinin önünde gerçekleşen 20. yüzyılın en büyük trajedisine, Bosnalı Müslümanların soykırımına odaklanıyor. Tamamen gerçeklere dayanan kişisel hikâyelerden, acılardan yola çıkan Sinan Akyüz, sadece siyasi meseleleri etkili bir biçimde ortaya koymakla kalmıyor, mikro düzeyde iki insan arasında ?komşu, arkadaş, sevgili, akraba? oluşan duyguları da ustalıkla gözler önüne seriyor. Hamur Tipi : 2. Hamur Sayfa Sayısı : 628 Ebat : 13,5 x 19,5

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Sinan Akyüz
  • Roman Türü Gençlik
  • Cilt Bilgisi Ciltli
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Meyra-Bir Bosna Hikayesi - Sinan Akyüz

Meyra - Bir Bosna Hikayesi, tüm dünyanın bildiği ve Avrupa’nın orta yerinde gerçekleşen 20. yüzyılın yaşanan en büyük trajedilerinden birine, Bosnalı Müslümanların soykırımını anlatır. Sinan Akyüz Meyra’da tamamen gerçek hikayelere dayanan olayları iki insan arasında yaşanan tüm acıları, ilişkileri ve siyasi olaylarıyla birlikte okurlarına sunar.

  • Yaşanmış hikayeler
  • Sinan Akyüz’ün popüler eseri
  • Srebrenitsa Soykırımının karanlık gerçekleri

Meyra Bir Bosna Hikayesi Konusu

Meyra Bir Bosna Hikayesi Konusu

20.yüzyılda Avrupa’nın ortasında gerçekleşen Bosna savaşına gerçekleri gün yüzüne çıkararak çok farklı bakış açılarıyla savaşta yaşanan tüm trajik olayları kitaba tamamıyla yansıtır. Meyra – Bir Bosna Hikayesi, soykırıma uğrayan Bosna halkının yaşadığı vahşeti ve tüm acıları neden ve sonuçlarıyla okurlarına gerçekçi bir şekilde aktarır. Yaşanan soykırıma rağmen insan ilişkilerini sımsıkı tutmaya çalışan halkın birlik ve beraberlik duygusuyla nasıl hayatta kalmaya çalıştığını akıcı bir dille okullarının gözleri önüne serer. Bir Bosna Hikayesi, acılı savaş günlerinde birlik ve beraberlik duygusunu ile direnip umudu elden bırakmayan insanların korkulu ama gururlu mücadelesini akıcı bir dille anlatır. Kitabın ele aldığı hikayelerin tamamen gerçeğe dayalı olması Meyra - Bir Bosna Hikayesi / Sinan Akyüz / Alfa Yayıncılık kitabını okuyanları oldukça etkiler.

Meyra - Bir Bosna Hikayesi ve Sinan Akyüz

Meyra - Bir Bosna Hikayesi ve Sinan Akyüz

Başarılı yazar Sinan Akyüz, son popüler eserlerinden biri olan Meyra - Bir Bosna Hikayesi / Sinan Akyüz / Alfa Yayıncılık kitapta gazetecilik mesleğinin verdiği tecrübeler ile yaşanan trajediyi objektif bir şekilde okurlarına aktarır. Alfa yayınları tarafından okurlarına sunulan bu kitap geçmişin karanlık kısımlarını okurlarına aydınlatır. Okurlarına sadece geçmişi değil, insan ilişkilerinde yaşanan duyguları, toplumun farklı kültürlerini başarılı bir şekilde eserinde işler. Meyra Bir Bosna Hikayesi konusu, kişilerin ilişkilerinden yola çıkarak toplumun ve siyasi olayların gerçekliğine kadar birçok konuyu ele alır. Gerçek hayata objektif ve temiz bir dille okurlarının beğenisine sunan kitap, Meyra Bir Bosna Hikayesi yorumlar arasında okurlarını derinden etkilediğinden söz eder. Soykırımın ve vahşetin insanlara yaşattığı acıları, korkuyu ve yaşama hakkı tanımadığı zor günleri yazar başarılı kalemiyle kitaba yansıtır.

Meyra Bir Bosna Hikayesi Özeti

Meyra Bir Bosna Hikayesi Özeti

20.yüzyılda bağımsızlığını ilan eden Bosna Hersek, ülkedeki Sırpların ve Hırvatların Yugoslavya’ya bağlı yaşamak istemesi üzerine Boşnaklara karşı bir katliam başlatır. Balkanlarda yaşanan ve Srebrenitsa Soykırımı olarak geçen bu katliamda binlerce insan hem işkence edilerek hem de savaşın vahşetiyle öldürülür. Kitaba ismini veren Meyra, savaşın durumunu yaşayan bir genç kızın başından geçenleri anlatır. Meyra’nın kitapta geçen bir konuşmasında; “bu duygu her karanlık çöküşünde gelip yakama yapışıyor, onu yenmek için bir şeyler yapmak zorunda hissediyorum kendimi. Bazen korkum ve üzüntüm birbirine karışıyor, sabrım, bütün korkularım, belirsizliklerim ve acılarım…” sözleriyle bu soykırımda insanların yaşadığı umutsuzluğu ve korkuyu okuyucusuna doğrudan anlatır. İnsanların umutlarının tükenmekte olduğunu ve soykırımın perde arkasını detaylı bir şekilde anlatan bu esere Trendyol’dan satın alabilirsiniz.