Alfa Yayınları Denizden /

716,28 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
794,40 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
817,88 TL

Ürün Bilgileri

Alfa Yayınları Denizden /

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AlfaKitap Satıcı Ünvanı: ALFA BASIM YAYIM DAĞITIM TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0051004112200017 Vergi Kimlik Numarası: 0510041122
    Bu ürün AlfaKitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Denizden /

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Mehmet Yalçınkaya
  • Basım Yılı 2021
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Denizden Kitabı Mehmet Yalçınkaya Alfa Yayınları

Alfa Yayınları Denizden kitabı ünlü şef Mehmet Yalçınkaya’nın çok satan kitaplarından biridir. Esnaf lokantaları yemekleri hakkında yazdığı “Esnaf”, Balık ve diğer deniz ürünleri tariflerinin yer aldığı “Denizden: Balığın İade-i İtibarı’’ isimli kitapları vardır. Bu eserinde balık ve deniz ürünlerinin pişirilmesinde özel tarih ve püf noktalarını konu alır.

 
  • 175 sayfa
  • 84 profesyonel tarif
  • Püf noktalar

Alfa Yayınları Denizden İçeriği

Alfa Yayınları Denizden İçeriği

Denizden 175 sayfa olup içerisinde toplam 84 profesyonel tarif yer almaktadır. Balık ve deniz ürünü pişirmenin kolay yönleri ve püf noktaları vurgulanmaktadır. Alfa Yayınları Denizden içeriği, balık ve deniz ürünleri tariflerinden oluşmaktadır. Kitapta levrek, çipura, palamut, barbun, kefal, mezgit, hamsi, karagöz, kalkan, istavrit, uskumru, lüfer, tekir, sardalya, somon, orkinos ve benzeri balıkların lezzetli pişirme teknikleri anlatılmaktadır. Ayrıca bu kitapta, deniz ürünlerinden kalamar, ıstakoz, karides, jumbo karides, istiridye, yengeç, midye, ahtapot, deniz tarağı, kerevit, sübye, havyar, langustin kolay ve lezzetli pişirme teknikleri de detayları ile anlatılmıştır. Hangi balığın tavada, hangisinin fırında, hangisinin mangalda, buharda ya da vakumda piştiği gibi detaylara değinilir. Asitte pişirme gibi farklı teknikler en ince ayrıntıları ile anlatılır. Şef yazar Mehmet Yalçınkaya hem klasik balık pişirme yöntemlerine farklı dokunuşlar getirmiş hem de daha önce hiçbir yerde denenmemiş yaratıcı tarifler sunmuştur. Profesyonel mutfak ya da amatör kişiler için başucu kitabı niteliğindeki bu eser, özel anlatımı ile en çok satanlar arasındadır.

 

Alfa Yayınları Denizden Kimler İçin Uygun

Alfa Yayınları Denizden Kimler İçin Uygun

Denizden: Balığın İade-i İtibari kitabı aşçılık öğrencileri, gastronomi mezunları, restoran çalışanları, otel ve üst düzey tesis çalışanları, şefler, ev hanımları ve deniz ürünü yemeyi seven ve farklı lezzetleri öğrenmek isteyenler için uygundur. Bu tariflerle pişirdiği balık ve deniz ürünleri yemekleri kendi restoranlarında ve yurt dışında tadanlar tarafından çok beğenilen ve tam not alan tariflerdir. Alfa Yayınları Denizden yorumları ve değerlendirmeleri kitap hakkında detaylar sunar. Satın alım öncesi bu yorumları inceleyerek deneyim kazanabilirsiniz. Amerika’nın ünlü dergisi olan Culinary’de Mehmet Yalçınkaya’nın biyografisi ve birkaç yaratıcı tarifi yayınlanmıştır. Ayrıca ünlü şef, Almanya Erfurt kentinde Mutfak Olimpiyatları’na katılıp dünya üçüncüsü olmuş ve bronz madalya kazanmıştır. Daha sonra Katar Başbakanlığı tarafından özel olarak davet edilmiştir. Burada çalıştıktan sonra Katar’ın Fransa ve İtalya’da bulunan konutlarında Michelin yıldızlı restoranlarda şeflik yapan ünlü şeflerle ortak olarak çalışmıştır.

 

Alfa Yayınları Denizden Yorumları

Alfa Yayınları Denizden Yorumları

Türkiye, üç tarafı denizlerle çevrili bir ülke olmasına rağmen balık ve deniz ürünü tüketimi; et, tavuk ve sakatat tüketimine göre daha azdır. Oysaki faydası bakımından daha fazla yararlanılması ve sofralarda daha çok yer alması gerektiğini vurgulayan Şef Mehmet Yalçınkaya, aynı zamanda balık pişirmenin tekniğini bilince oldukça kolay olduğunu belirtmiştir. Basit anlatımı sayesinde yemek yapmaya yeni başlayanlar için dahi profesyonel tarifleri uygulamak bu kitap sayesinde kolay hale gelmektedir. Kaliteli baskıdan oluşan kitap, 22 X 28,5 cm ebatlarındadır.Alfa Yayınları Denizden fiyatı , baskı kalitesi ve gönderen firma gibi detaylara bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Bununla beraber markanın özel fiyat performansını da yansıtır. Her bütçeye hitap eden özel seçenek olması ile tam bir performans ürünüdür. Ürün hakkında tüm seçenekler Trendyol’da detayları ile birlikte yer almaktadır. Dilerseniz bu ürünü kolay bir şekilde sipariş edebilirsiniz.