Alfa Yayınları Beden Dili Joe Navarro

230 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (24)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3 Adet ve Üzeri %4 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Alfa Yayınları Beden Dili Joe Navarro

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AlfaKitap Satıcı Ünvanı: ALFA BASIM YAYIM DAĞITIM TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0051004112200017 Vergi Kimlik Numarası: 0510041122
    Bu ürün AlfaKitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İnsanları 'okuma'nın en hızlı yöntemi bu kitapta... Karşınızdakinin bedenine bakarak aklından geçenleri okumanız mümkün. Duygu ve düşünceleri çözümlemek, insanları doğru tanımak, tuzağa düşmemek, yalanı ortaya çıkarmak itin beden dilini bilmeniz yeterli. Ayrıca beden dilinizi kullanarak patronunuz, aileniz, arkadaşlarınız ve diğer insanların sizinle ilgili düşüncelerini de değiştirebilirsiniz. Gerçek hisler yüzde gizlidir. Başparmaklar, ayaklar ve gözbebekleri ruh halimizi ortaya koyar. Kendimize duyduğumuz güveni konuşmalarımızdan önce bedenimiz yansıtır. Etkili bir el sıkışma birçok kapıyı açar. Karşımızdakini ikna etmenin en etkili yöntemi beden dilini kullanmaktır. İnsanlara güven vermek göründüğü kadar zor değildir. Otoriteyi hem kurmak hem de yıkmak beden dili He mümkündür Eski FBI ajanı Navarro'nun profesyonel deneyimleri ile Princeton Üniversitesinde psikoloji eğitimi alan Marvin Karlins'in bilimsel çalışmalarını birleştiren bu kitap, beden dilini öğrenip kullanarak dünyanızı nasıl kontrol altında tutacağınızı anlatıyor.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Joe Navarro
  • Basım Yılı 2022
  • Sayfa Sayısı 251-300
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Beden Dili - Joe Navarro | Yapı Kredi Yayınları

Beden Dili, Joe Navarro tarafından kaleme alınan ve dünya çapında ilgi uyandıran bir kitaptır. Bilinçsiz şekilde yapılan beden hareketlerinin aslında insanın bilinçaltındaki düşünceleri yansıttığı ve gerçek fikirleri hakkında ipuçları barındırdığı uzun süredir bilinir. Joe Navarro bu konuda önemli eğitimlere ve tecrübelere sahiptir. Beden Dili kitabında da bu konudaki bilgi birikimini okuyucular ile paylaşır.

Alfa Yayınları Beden Dili kitabını okuyucular ile buluşturarak kişiler arası iletişimde yeni bir kapı aralar. Bu kitap ile etkili iletişime dair yeni bir bakış açısı kazanmak mümkündür. Yazar tarafından verilen bilgiler ışığında ilişkileri daha verimli hâle getirmek, anlamak ve anlaşılmak kolaylaşır.

  • Kişisel gelişim türünde bir kitaptır.
  • 27 farklı dilde çevirisi vardır.
  • İstihbarat ve Davranışsal Bilimler alanında çalışmalar yapan Joe Navarro tarafından yazılmıştır.

Beden Dili Kitabının Konusu Nedir?

Beden Dili Kitabının Konusu Nedir?

Beden Dili Joe Navarro özet olarak, vücut hareketlerinin iletişimdeki rolünden bahseder. İletişim kurma konusuna farklı ve kapsamlı bir bakış açısı sunar. Başarısızlıkla sonuçlanan iletişim girişimlerinin nedenlerine odaklanır. Sözler aracılığı ile anlatılanın beden dili ile desteklenmesinin sağladığı faydalara değinir ve bunu gerçekleştirmek için çeşitli ipuçları sunar.

Beden Dili Joe Navarro kitap özeti sadece konu bağlamında okuyucuya bilgi verebilir. Kitap içerisinde yer alan teknikler ve uygulama alanları ancak bütünsel olarak ele alındığında faydalıdır. Bu nedenle Beden Dili özet olarak okunmaya pek uygun değildir.

Beden Dili yorum yapan kullanıcılar tarafından yüksek beğeni oranına sahip bir kitaptır. İçeriği teknik ve profesyonel dil yerine daha kolay bir anlatım tercih edilerek aktarılır. Bu sayede genel okuyucu kitlesi için de uygun bir kitaptır.

Beden Dili Kitabının Türü Nedir?

Beden Dili Kitabının Türü Nedir?

Beden Dili kişisel gelişim kategorisi içinde yer alan bir eserdir. Okuyucuların bilgi birikimlerine katkı sağlamayı amaçlar. Bakış açılarını geliştirir. Hedefinde, okuyucuların kişisel hayatlarında kurdukları iletişimi geliştirmek yer alır. Beden Dili kitabı ile okuyucular kendilerini daha iyi ifade etme imkânı bulur.

Beden Dili tür olarak psikoloji ve iletişim alanlarında da değerlendirilebilir. Beden dili iletişimin doğal bir parçasıdır. Ancak vücut hareketleri ile kişilerin anlatmak istedikleri psikolojik durumları ile ilişkilidir. Bu nedenle beden dili çözümlemelerinde psikolojik etkenler önemli bir yer tutar. Joe Navarro eserini oluştururken psikoloji ve iletişim bilimlerinden de yararlanmıştır.

Beden Dili kitabı geniş bir okuyucu kitlesine hitap eder. Profesyonel olarak insan ilişkilerinin kurulmasına dayalı meslek gruplarında yer alan okuyucular için ideal bir kitaptır. Kitap içinde yer alan bilgiler ışığında daha etkili iletişimler kurmak ve ilişkileri anlamlandırmak mümkündür.

Beden Dili Kitabının Yazarı Kimdir?

Joe Navarro, Uluslararası İlişkiler alanında yüksek lisans düzeyinde eğitime sahip Kübalı yazardır. Eğitimini tamamladıktan sonra FBI özel ajanı ve yönetici olarak İstihbarat ve Davranışsal Bilimler alanında çalışmalar yapmıştır. Hükümetlerarası Araştırma Enstitüsü üyesidir. Bu alandan emekli olan Joe Navarro daha sonra kitaplar yazmaya ve dersler vermeye başlamıştır.

Beden Dili 27 farklı dile çevrilerek yazarın adının tüm dünyaya en çok duyuran eseri olmuştur. İletişim ve psikoloji alanında okuyan, çalışan ve araştırma yapanlar tarafından okunması faydalı olabilir.

Hızlı, pratik ve güvenilir online alışverişin adresi Trendyol, kullanıcılarına ihtiyaçlarını bütçelerini aşmadan satın alması olanağı sağlar. Geniş ürün yelpazesini indirimli fiyatlar ve çeşitli kampanyalar eşliğinde satışa sunar. Tüm ihtiyaçlarınızı bilgisayarınızı ya da telefonunuzu kullanarak kısa sürede güvenle temin edebilirsiniz.