AldımGeldi Power Güç Kablosu Kasa Pc Monitör Arası Bakır Elektrik 1.5 m

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

AldımGeldi Power Güç Kablosu Kasa Pc Monitör Arası Bakır Elektrik 1.5 m

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Tüm bilgisayarlar uyumludur.
  • ADSL modem gibi aksesuarların bağlanması için de kullanılabilmektedir.
  • Bilgisayar, TV, Kamera, Mobil, Tablet, MP3 Çalar ile uyumludur.
  • Güvenle bilgisayarlarınızda ve monitörlerinizde kullanabilirsiniz.
  • Kablo Uzunluğu: 1,5 m .
Geri Bildirim Ver

Power Güç Kablosu Kasa Pc Monitör Arası Bakır Elektrik 1.5 m

AldımGeldi power güç kablosu kasa pc monitör arası bakır elektrik 1.5 m aldim geldi syd power kablo 01AS bilgisayarların en önemli parçalarından birisidir. Bilgisayarlar, ana kartın üzerinde bulunan donanımların ve diğer birimlerin sistematik olarak çalıştırılmasını sağlayan ve faaliyete geçiren cihazlardır. Bilgisayarların tüm fonksiyonlarını sistematik olarak çalıştırabilmesi için tüm bu işlemleri yürütecek gücün ana karta gönderilmesi gerekmektedir. Bu mevcut elektrik gücü güç kablosu sayesinde ana karta gönderilmektedir. Bilgisayarlar ihtiyacı olan gücü yani elektriği kablo veya bir iletken aracılığıyla ana karttan almaktadır. Güç kabloları bilgisayarların diğer donanımlarının çalışması için de ihtiyaç duyulan tüm gücü sistematik olarak sağlayarak performans ve sürekliliği sağlamaya yardımcı olur. İletkenliği sağlayacak güç kabloları cihazlara ve diğer donanımlara zarar vermeyecek iletkenlere sahiptir. Bilgisayarlara enerji aktaran güç kabloları tüm bilgisayar sisteminin ihtiyacı olan yapılardır. Güç kabloları üretici tarafından farklı renk ve çeşitte piyasaya sunulmuştur.

  • Performans Sağlayıcı
  • Yüksek İletken Kablo
  • Dayanıklı ve Sağlam

Aldım Geldi Power Güç Kablosu Kasa Pc Monitör Arası Bakır Elektrik 1.5 m Modelleri

Aldım Geldi Power Güç Kablosu Kasa Pc Monitör Arası Bakır Elektrik 1.5 m Modelleri

Monitör güç kablosu, bilgisayarların çalışması için ihtiyacı olan gücü sağlamaktadır. Bilgisayarlar için farklı boyutlarda ve özelliklerde güç kablosu modeli bulunmaktadır. Anakart için ihtiyaç olan gücü sağlayan kablolar farklı olduğu gibi harddisk, cd-rom ve diğer birimlerin ihtiyacı olan güç kabloları farklılık gösterebilir. Bütçenize ve bilgisayarınıza uygun güç kablosu modellerini inceleyebilirsiniz. İhtiyaçlarınıza göre karar vereceğiniz monitör ile kasa arasındaki kablo fiyatları donanım ve farklı özelliklere göre farklılık göstermektedir. Notebook, masaüstü olarak sınıflandırılan cihazlar ve tablet ürünleri günümüzde kolay ulaşılabilir ürünlerdir. Bu nedenle birçok güç kablosu modelleri çeşitli özelliklerde üretilmiştir. Bakır elektrik kablosu, elektronik cihazlara ve diğer bilgisayarlara özel üretilen uçlarla uyumlu bir üründür. Ayrıca bu kablo ürünlerinin herhangi ir yüksek voltaj gücüne dayanıklılık göstermesi, cihazın ihtiyaç duyduğu gücün karşılanması açısından ve oluşabilecek kesinti durumunda sistemde arıza yaşanmaması açısından önemlidir.

Yüksek Performansa Sahip Aldım Geldi Power Güç Kablosu Kasa Pc Monitör Arası Bakır Elektrik 1.5 m

Yüksek Performansa Sahip Aldım Geldi Power Güç Kablosu Kasa Pc Monitör Arası Bakır Elektrik 1.5 m

Yüksek akıma dayanıklı kablolar sistemlerin ihtiyaç duyduğu gücü büyük oranda karşılamaktadır. Ayrıca tüm bu kablolar doğru güç bağlantılarına bağlı olmasına dikkat edilmelidir. Bununla birlikte bilgisayar kullanımı sırasında uygun akım geçişini sağlayacak ürünlerin tercih edilmesi de oldukça dikkat edilmesi gereken konular arasında yer alır. Bilgisayarınız için doğru ürünü seçmek önemli bir konudur. Güç kablosunun taşıdığı enerji, genellikle ilgili bilgisayarın güç girişinden sağlanmaktadır. Sadece anakart üzerinde bulunan bazı donanımlar ve birimler bir bütün olarak anakart üzerinden güç ihtiyacını karşılar. İhtiyaca ve donanımlara uygun gücü iletecek elektrik kablosu bakır ürününün birçok cihaz için farklı modelleri bulunmaktadır. Bilgisayarların fonksiyonlarının kusursuz bir şekilde çalışmasını sağlayan ürünler kullanıcılara kolaylık sağlamaktadır. Bilgisayarın monitörü çıkış noktasına AldımGeldi Power Güç Kablosu Kasa Pc Monitör Arası Bakır Elektrik 1.5 m aldimgeldisydpowerkablo01AS ürününü bağlayarak güvenle kullanabilirsiniz.

Aldım Geldi Power Güç Kablosu Kasa Pc Monitör Arası Bakır Elektrik 1.5 m aldimgeldisydpowerkablo01AS Modelleri Özellikleri ve Fiyatları

Aldım Geldi Power Güç Kablosu Kasa Pc Monitör Arası Bakır Elektrik 1.5 m aldimgeldisydpowerkablo01AS Modelleri Özellikleri ve Fiyatları

Bilgisayar güç kablosu ürünleri arasında yer alan AldımGeldi Power Güç Kablosu Kasa Pc Monitör Arası Bakır Elektrik 1.5 m bilgisayara ihtiyacı olan gücü aktarmayı sağlamaktadır. Monitörün çıkın noktasına takılarak kullanılan ürün etkin bir performans sunmaktadır. Bilgisayarınız için tercih edeceğiniz bu ürünlerle kesintisiz bir şekilde bilgisayarınızı kullanabilirsiniz. AldımGeldi Power Güç Kablosu Kasa Pc Monitör Arası Bakır Elektrik 1.5 m indirim dönemlerinde kullanıcılar tarafından en çok talep gören üründür. İndirim dönemlerinde tercih ederek uygun fiyatlara bu ürünlere sahip olabilirsiniz. AldımGeldi Power Güç Kablosu Kasa Pc Monitör Arası Bakır Elektrik 1.5 m yorum kısmından kullanıcı yorumlarını inceleyerek ürün hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz. Ürünü satın almaya karar verdiyseniz, Trendyol'dan AldımGeldi Power Güç Kablosu Kasa Pc Monitör Arası Bakır Elektrik 1.5 m satın al işlemini gerçekleştirebilir, ürüne kolayca sahip olabilirsiniz.