Alcatel 1t 10'' 16gb. Premium Siyah Tablet ( Türkiye Garantili)

3.499 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Alcatel 1t 10'' 16gb. Premium Siyah Tablet ( Türkiye Garantili)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ucuzluk Kralı Satıcı Ünvanı: MELİKE UĞUR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3140672782
    Bu ürün Ucuzluk Kralı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 1t 10'' 16gb. Premium Siyah Tablet ( Türkiye Garantili)

Ürün Özellikleri

  • Ekran Boyutu 7,0 inç
  • Bellek Kapasitesi 16 GB ve üstü
  • İşlemci Tipi Intel
  • İşletim Sistemi Android
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Alcatel 1t 10'' 16gb. Premium Siyah Tablet (Türkiye Garantili)

Alcatel 1t 10'' 16gb. Premium Siyah Tablet ( Türkiye Garantili) U-00917 ürününü tüm ihtiyaçlarınız için tercih edebilirsiniz. Küçük yaştaki çocuklarınız için de tercih edebileceğiniz bu ürünler ütün performansa sahiptir. İşlemci, Ram ve depolama alanı açsından da gelişmiş özelliklere sahip olan ürün Windows, Android işletim sistemine uygun olarak üretilmiştir. Markanın birçok özellikte ve modelde tablet ürünleri de bulunmaktadır. Markanın kullanıcıya sunduğu özelikleri ve avantajları kullanıcıları memnun etmektedir. Sahip olduğu özellikleri açısından farklı fiyatlandırmalara tabi tutulmuştur. İşletim sistemi, işlemci hızı, ekran boyutu, ram kapasitesi, depolama alanı, pil özelliği, ses ve görüntü özellikleri açısından üstün özelliklere sahiptir. Bu neden ürünü satın almadan önce hangi amaçla kullanılacağı ve hangi sıklıkta kullanılacağı göz önünde bulundurarak buna uygun olan ürünü seçebilirsiniz. Uzun vadeli olarak kullanabileceğiniz ürünlerle tüm işlemlerinizi sorunsuz bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

  • Üstün Performans
  • Gelişmiş Teknik Özellikler
  • Yüksek Ram Kapasitesi

Alcatel 1t 10 inç 16gb Premium Siyah Tablet Özelikleri

Alcatel 1t 10 inç 16gb Premium Siyah Tablet Özellikleri

Uzun vadede kabullenebileceğinizi göz önünde bulundurarak Alcatel tablet modellerini tercih edebilirsiniz. Alcatel tablet modelleri arasında yer alan Alcatel 1t 10'' 16gb her bütçeye hitap eden fiyat seçeneklerine sahiptir. Tabletler modellerine göre farklı kart yuvasına sahiptir. Kart desteğine sahip modellerde mobil veriyi ve interneti rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ayrıca sim kart desteği olmayan modellerde de Wi-fi ile internete bağlanarak tableti kolaca kullanabilirsiniz. Uygulamalar için teknik kullanıma uygun olan modeller yatay ve dikey kullanım seçeneklerine sahiptir. Böylece kolay kullanım sunmaktadır. İş amacı ile veya gündelik hayatta kullanılan tablet modellerinde hız büyük öneme sahiptir. Dokunmatik ekrana sahip ola ürün kullanıcıların beğenisini kazanmıştır. Klavye desteği sunan ürün kullanıcıların beğenisine sunulmuştur. Eğer bir tablet arayışındaysanız, bu ürünleri güvenle tercih edebilirsiniz. Gelişmiş özelliklere sahip olan ürün, ihtiyaçlarınızı büyük oranda karşılayacaktır. Alcatel 1t 10'' tercih ederek güvenle kullanabilirsiniz.

Alcatel 1t 10 inç 16gb Premium Siyah Tablet Avantajları

Alcatel 1t 10 inç 16gb Premium Siyah Tablet Avantajları

Çocuklar gün içerisinde evde vakit geçirdiğinde genellikle tablet kullanmaktadır. Çocuklar için uygun olan tablet ürünlerinden Alcatel 1t 10 inch, çocukların eğitim, film ve oyun gibi aktiviteleri rahatça yapmasını sağlamaktadır. Ayrıca bu ürünler sahip olduğu ekran tasarımı ve ağırlık açısından da çocukların kullanabileceği donanımlara sahiptir. Çocuklarınızın aktivitelerini kusursuz bir şekilde gerçekleştirebileceği Alcatel tablet modellerini inceleyebilirsiniz. Çocukların kullanımı için önerilen tablet çeşitleri ebeveynlerin beğenisini kazanmıştır. Alcatel markasının tablet modelleri arasında yer alan 1t tablet ürünü öne çıkmaktadır. 1 gb ram ve 16 gb hafıza özelliğine sahip olan ürün çocukların aktiviteleri için oldukça idealdir. Özellikle çocuklarınızın film izlemesi için bir ürün arayışındaysanız tablet konusunda Alcatel 1t 10 inceleme yaparak, ürün hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. 10,1 inç ekranı ile çocuklarınızın rahat bir şekilde film izlemesini sağlamaktadır. Alcatel 1t 10 yorumlarına göz atarak ürün hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Alcatel 1t 10 inç 16gb Premium Siyah Tablet Yorumları ve Fiyatları

Alcatel 1t 10 inç 16gb Premium Siyah Tablet Yorumları ve Fiyatları

Ekran boyutu ve özellikleri ile öne çıkan Alcatel 1t 10 inç birçok işlemi gerçekleştirebilmenizi sağlamaktadır. Android işlemciye sahip tablet oldukça popüler bir üründür. Gelişmiş özelliklere sahip ürün şık tasarımı ile öne çıkmaktadır. Alcatel tablet modelleri içerisinde yer alan ürünleri ihtiyaçlarınıza göre tercih edebilirsiniz. Alcatel 1t serisinde yer alan ürünler yüksek ses ve işlemci özellikleri ile dikkat çekmektedir. Bu özellikleri sayesinde Alcatel tabletleri film, dizi izlemek için tercih edebilirsiniz. Ekran boyutu ve ram özelliklerini dikkate alarak bu ürünleri bütçenize göre tercih edebilirsiniz. Alcatel 1t 10 tablet özellikleri kullanıcıların beklentilerini en iyi şekilde karşılamaktadır. Alcatel 1t 10 fiyatı ve performansı ile beğenilir ve tercih edilir. Alcatel 1t 10'' yorumları ürün hakkında fikir sahibi olmanızı sağlar. Alcatel 1t 10'' tablet yorumları inceleyerek ürün ile ilgili detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz. Ardından Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.