Albino Yıkanmış Sarı Silis Kum 10 Kg

139,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Albino Yıkanmış Sarı Silis Kum 10 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YAPKAR Satıcı Ünvanı: YAPKAR YAPI MALZEMELERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0937110424600001 Vergi Kimlik Numarası: 9371104246
    Bu ürün YAPKAR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • YIKANMIŞ SARI SİLİS KUM 10 kg İnce tertemiz 0.2_0.5 mm sıfır numara SARI SİLİS kum. Türkiye'nin her yerine Kargo. Kumu kesinlikle yıkamadan akvaryumunuzun tabanına rahatlıkla serebilirsiniz.
Geri Bildirim Ver

Albino Yıkanmış Sarı Silis Kum 10 kg

İnsanların olduğu kadar hayvanların ve bitkilerin de kendilerine ait yaşam alanları vardır. Çeşitli aksesuarlar ile düzenlenebilecek yaşam alanlarından biri de akvaryumlardır. Albino yıkanmış sarı silis kum 10 kg, doğal taşların ayrışması ile elde edilen, bu sayede canlıların sağlıklı bir ortamda gelişmesini sağlayan bir üründür. Ürün, hem tatlı hem de tuzlu su akvaryumları için kullanım imkanı tanır. Aynı zamanda küçük sarı taneli kumlar, canlılara zarar vermemesi için boya, vernik ya da herhangi bir kimyasal madde içermez. Albino yıkanmış sarı silis kum 10 kg kullananlar akvaryumları içerisinde yetiştirdikleri farklı balık türleri ve bitkilerin sağlıklı gelişimlerini güvence altına alır. Ürün, günlük hayatta sıklıkla görülmeyen doğa parçalarının akvaryum içerisinde zevkle seyretme imkanı da tanır.

  • Çeşitli şekillerde kullanım imkanı
  • Doğal bileşenler
  • Balık yetiştiriciliği ürünü

Kullanışlı Albino Sarı Silis Kum Özellikleri

Kullanışlı Albino Sarı Silis Kum Özellikleri

Kuvars minerali bakımından oldukça zengin olan magmatik kayaçların doğal yollarla kendiliğinden ayrışması sonucu ortaya çıkan silis kum, 0.2-0.5 mm kalınlığa sahiptir. Kuvars, silisyum ve oksijen elementlerinden oluşan değerli bir mineraldir. Bu sayede akvaryum içerisinde bulunan suyun pH değerini dengede tutmaya yardımcı olur. Ancak akvaryum içerisinde bulunan su arıtma cihazlarının ve oksijen tanlarının da suyun pH değerini destekleyen özelliklere sahip olması önem arz eder. Ürün, suyun kalitesinin artması için kalsiyum bakımından da oldukça zengindir. Silis kum, kayaçlardan ayrıştıktan sonra yüzeyinde bulunan bakterilerden ya da yabancı maddelerden arınması için kurutma ve fırınlama işlemlerinden geçirilir. Bu da kumun akvaryum içerisinde salınım yapmasının önüne geçer. Albino yıkanmış sarı silis kum 10 kg özellikleri, balıkların akvaryum içerisinde doğal yaşamlarını sağlayabilmeleri için özenle belirlenir.

Albino Sarı Silis Kum Çeşitli Kullanım Alanları

Albino Sarı Silis Kum Çeşitli Kullanım Alanları

Hem geniş hem de dar alt tabana sahip akvaryumların içerisinde oluşturulacak kum örtüsü, balık sayısına, kum partiküllerinin büyüklüğüne ve akvaryumun yüksekliğine göre değişkenlik gösterir. Minimum 8 cm kalınlığındaki bir kum örtüsü hem akvaryum içerisindeki biyolojik dönüşüm için yeterli olur hem de balıklar için yeni yaşam alanı oluşturmalarına imkan tanır. Bazı küçük balık türleri, kum yüzeyini kazarak kendisi için güvenli bir yaşam alanı oluşturur. Aynı zamanda oluşturulacak kum örtüsü, bitkili akvaryumlarda kökler ve yapraklar arasındaki ısının dengeli olarak dağılmasına yardımcı olur. Yetiştirilen balık ve bitkiler için uygun kum zeminin sağlanması akvaryumun kullanım ömrünü uzattığı gibi su sirkülasyonunu da dengede tutar. Siz de Albino yıkanmış sarı silis kum 10 kg yorum ve müşteri deneyimlerini inceleyerek balıklarınızın yaşam alanları için yeni fikirler keşfedebilirsiniz.

Her Bütçeye Uygun Albino Sarı Silis Kum Fiyatı

Her Bütçeye Uygun Albino Sarı Silis Kum Fiyatı

Albino yıkanmış sarı silis kum 10 kg fiyatı ürünün tüm özellikleri göz önünde bulundurularak büyük bir titizlikle belirlenir. Paket içerisinde net 10 kg ağırlığında sarı renkli silis kum yer alır. Ürünün akvaryum içerisinde bulanık bir görüntü yaratmaması için kullanılmadan önce minimum 2-3 kere soğuk su ile yıkanması tavsiye edilir. Kumun temizliğinin sağlanması için temiz ve su dolu bir kovanın içerisine yavaşça kumu ilave ederek dibe çökmesini beklemeniz gerekir. Bu sayede kum içerisinde yer alan ve bulanıklığa yol açabilecek pislikler su yüzeyinde kalır. Aynı zamanda ürünün kullanılmasından önce kuru bir alanda muhafaza edilmesi yüksek derecede önem arz eder. Aksi halde kumdan beklenen fayda sağlanamaz. Akvaryumunuza renkli bir görsellik katan bu ürüne Trendyol’dan uygun fiyat avantajıyla güvenli bir şekilde sahip olabilirsiniz.