1
Margarin kategorisinde
en çok satılan 1. ürün

Alba Yağ 2.5 Kg

289,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
299,99 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Alba Yağ 2.5 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EFE PASTACILIK Satıcı Ünvanı: EFE EXPRES GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0325125063600001 Vergi Kimlik Numarası: 3251250636
    Bu ürün EFE PASTACILIK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • Alba yağ 2.5 kg Pastacılık için genel kullanım margarini. Esnek yapısı sayesinde tüm hamur işlerinde güvenle kullanılan bitkisel pastacılık margarinidir. Tatlı ve tuzlu kurabiyelere, torba bisküvi, kek ve mayalı hamurlara esnek yapısı sayesinde yüksek performans veren, çok amaçlı kullanılabilen bir margarindir. Bayatlamayı geciktirir, raf ömrünü uzatır, ürünlerin pişirildikten sonra mükemmel bir renk ve lezzet almasını sağlar. Özel formülü sayesinde kullanım kolaylığı sağladığı gibi kalitenin öncüsüdür. Orjinal ambalajında saklaması kolaydır. Raf Ömrü (Ay): 6 ay Depolama Sıcaklığı (max.): 20 0C Yağ Oranı (%): min. 83

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Margarin
Geri Bildirim Ver

Alba Yağ 2.5 kg

Pasta, kurabiye, kek, kurabiye ve hamur işleri çoğunluğun severek tükettiği ürünlerdir. Yeri geldiğinde evlerde yapılarak yenir, yeri geldiğinde ise dışarıdan alınarak tüketilir. Bu kadar sevilen bu yiyecekler evde yapılan ve pastaneden alınan ile farklılıklar gösterir. Bunun sebebi aynı malzemelerin içerisinde kullanıldığı sanılmasıdır. Oysa ki aynı değildir. İçerisinde farklı malzemeler barındırır. Pastanelerden alınan yiyeceklerin içerisinde Alba yağ bulunur. Bu ürün pastanecilikte sıklıkla kullanılan bir yağ çeşididir. Pastanelerden alınan pastaların, keklerin ve hamur işlerinin uzun süre bayatlamamasının ve farklı bir lezzetinin olmasının sebebi bu margarindir. Bu yağ sayesinde yiyeceklere istediğiniz şekilleri verir, yüksek performans görür ve lezzetli ürünler elde edersiniz. Ürünlerde sıklıkla tercih edilen bu yağ sizlerin memnun kalacağı eşsiz bir lezzet ortaya koyar.

  • Geç bayatlama özelliği
  • Eşsiz lezzet
  • Raf ömrü uzun

Alba Margarin Özellikleri ve Avantajları

Alba Margarin Özellikleri ve Avantajları

Yemek ve pastacılık sektörü denildiğinde kalite aranan özelliklerin başında gelir. Kalite ürünü güzelleştirir, kaliteli bir ürün müşteriyi cezbeder. Bu yüzden pastacılık sektöründe bu yağ tercih edilir. Gıda ürünlerinde kullanılan bu margarin sayesinde yapılan yiyecekler lezzetlidir, görsel zevk uyandırır ve geç bayatlar. Müşteri bir ürün satın alırken belirli talepleri olur. Yemek sektöründe de talep edilen, alınan ürünün hemen bozulmaması ve uzun ömürlü olmasıdır. Alba yağ 2.5 kg siz müşterilerine bunu sağlar. Yaptığınız tatlılar ve hamur işleri geç bayatlar, esnek yapısı sayesinde ise ürünlerinize istediğiniz görselliği sağlarsınız. Yemeklerin piştiği ve güzel olduğu renginden anlaşılır bu yüzden ürünün güzel oluşu da renginden bellidir. Bu margarin, tatlı ve hamur işinizde sizi hem lezzetiyle hem de iştah açan rengi ile memnun eder.

Alba Margarin ile Lezzetli Yiyecekler

Alba Margarin ile Lezzetli Yiyecekler

Alba yağ 2.5 kg fiyatı ürünün özelliklerine göre belirlenir. Esnek yapısı sayesinde bu üründen oldukça verim alınır. Üründen alınan verim yaptıklarınıza da yansır. Yiyecekleriniz de sönük havası veren o yumuşama olmaz. Pastaneci iseniz müşterileriniz yediklerinden memnun kalır, evde yapan birisi iseniz aileniz ve misafirleriniz bu lezzeti oldukça beğenir. Alba yağ 2.5 kg raf ömrü 6 aydır. Ürünü uzun süre saklayabilirsiniz. 200 derece sıcaklığa kadar muhafaza edilir. Yaptığınız hamur karışımının homojen olmasını sağlar. Homojen, ürünlerde maddeleri eşit dağıtarak bir bütünlük sağlar. Yağ oranı arttıkça yiyeceklerinizin tadı ve performansı da artar. Bu üründe minimum %83 yağ oranı bulunur. Bu da hazırladığınız ürünlerin performansını ve tadını oldukça arttıracak bir sayıdır. Tüm bu özelliklerin mutfağınızda olması hayalini kurduğunuz o tatları ortaya çıkarır.

Alba Margarin 2.5 Kg Fiyatı ve Müşteri Yorumu

Alba Margarin 2.5 Kg Fiyatı ve Müşteri Yorumu

Alba yağ 2.5 kg fiyat, ürünle ilgili oldukça merak edilen sorulardan bir tanesidir. Elverişli olması sayesinde hayatınızda önemli bir yer edinecek olan ürün size geç bayatlamayı,uzun süre kullanımı ve yüksek performansı vaat eder. Böyle bir ürün emsallerine göre oldukça uygun bir fiyatta satışa sunulur. 2.5 kg olması sayesinde birçok kez pasta ve hamur işlerinde kullanılabilir. Alba yağ 2.5 kg kaliteli ve lezzetlidir. Özel formülü kullanım kolaylığı sağlar. İster pastanenizde isterseniz de evinizde zorlanmadan kullanırsınız. Sizlerde mutfağınızda lezzetli bir ürün ile çalışmak, tatlılarınızı ve hamur işlerinizi lezzetlendirmek isterseniz bu ürünü tercih edebilirsiniz. Daha detaylı sorularınız varsa, müşteri deneyimlerini öğrenmek isterseniz Alba yağ 2.5 kg yorum kısmından cevap bulabilirsiniz. Siz de bu cazip ürüne Trendyol güvencesiyle sahip olabilirsiniz.