ALAS Kazak Hurç Pencereli 45x40x30 Cm

74 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kurumsal Fatura
79,90 TL
300 TL'ye %5 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
105,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

ALAS Kazak Hurç Pencereli 45x40x30 Cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GÜR&AY Satıcı Ünvanı: RESMİYE ÖZKURT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7010103719
    Bu ürün GÜR&AY tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün boyutları:45x40x30 cm kaliteli malzemeden üretilmiştir eşyalarınızı kolayca saklamanızı sağlar eşyalarınızı toz ve kirden korur kullanmadığınız zaman katlayarak saklayabilirsiniz her türlü eşya için çok amaçlı kullanılabilir ürünlerimiz türkiye'de üretilmiştir

Ürün Özellikleri

  • Materyal Nefes Alabilen Kumaş
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Alas Kazak Hurç Pencereli 45 x 40 x 30 cm

Ev içerisinde eşyaları düzenli tutmak zor olabilir. Hurçlar bu düzeni sağlamaya yardımcıdır. Alas kazak hurç pencereli 45 x 40 x 30 cm 0263 modeli bu ihtiyacı karşılar. Hurçlar, taşınma esnasında da sıkça kullanılan ürünlerdir. Kıyafetlerinizin veya çarşafların tertipli durmasını sağlar. Eşyaların taşınma sırasında farklı yerlere savrulmasına engel olur. Bu ürün boyutları sayesinde birçok kıyafeti içine alabilir. Penceresi sayesinde hangi kıyafetin içinde bulunduğunu görebilirsiniz. İçinde olan eşyalarınızın kirlenmesini ve tozlanmasını önler. Hava geçirgenliği özelliği ile giysileriniz nemlenmez. Baza içlerini veya havlu dolaplarını organize ederken kullanılabilir. Kategorilere göre hurcun içerisini doldurabilirsiniz. 45 x 40 x 30 cm büyüklüğe sahip olmasıyla yaz aylarında kışlıklarınızı ürünün içerisine koyarak kirlenmelerini önleyebilirsiniz. Kullanmadığınız zamanda katlayarak muhafaza edebilirsiniz.

  • İçerisini görmeye yardımcı penceresi
  • Hava geçirgenliği
  • İki tarafta tutma sapları

Alas Kazak Hurç Pencereli 45 x 40 x 30 cm Özellikleri

Alas Kazak Hurç Pencereli 45 x 40 x 30 cm Özellikleri

Taşınırken veya evinizi organize ederken hurç yardımcı bir üründür. Alas kazak hurç pencereli 45 x 40 x 30 cm boyutlarına sahiptir. Yazlık kışlık ayrımı yapmak için de değerlendirebilirsiniz. Bir sonraki mevsimde kullanmak üzere çıkarana kadar kirden ve tozdan uzak tutarsınız. Dolaplarınızı düzenlerken derli toplu görünmesi için bu ürünü kullanabilirsiniz. Pencereli kazak hurcu üzerindeki şeffaf kısım sayesinde içinde bulunan eşyaları görebilmenizi sağlar. Bu sayede ihtiyacınız olan kıyafet ya da nevresimi kolayca bulabilirsiniz. Geniş bir iç yapısı olduğundan içerisine havlular, kıyafetler, nevresimler birçok şey konulabilir. Eşyalarınızın nemlenmemesi için hava geçirgenliği özelliği bulunur. Her iki tarafında sap olması sayesinde taşıması kolay olur. Katlanabilme özelliği sayesinde kullanmadığınız zamanlarda bu şekilde kaldırabilirsiniz. Bazanın ve dolapların içi bu hurç sayesinde düzen içerisinde olur.

Alas Kazak Hurç Pencereli 45 x 40 x 30 cm Avantajları

Alas Kazak Hurç Pencereli 45 x 40 x 30 cm Avantajları

Alas kazak hurç pencereli 45 x 40 x 30 cm fiyat olarak belirlenirken özellikleri göz önünde tutulur. Pencereli tasarımıyla dolapların içerisinde hurcu açmaya gerek kalmaz. Havalar soğumaya başladığında dolap içerisinde yazlık kıyafetlere gerek kalmaz. Bu ürün ile artık kullanılmayacak giysilerinizi toplayıp temiz bir şekilde kaldırabilirsiniz. Bu şekilde giysilerinizi toz ve kirden koruyabilirsiniz. 45 x 40 x 30 cm büyüklüğü ile içerisine havlu, yastık ve çarşaf gibi birçok eşyanızı koyabilirsiniz. Havlu, dolabınızı düzenlerken kullanışlı olur. Dilediğiniz şekilde ürünün yerini kolaylıkla değiştirebilirsiniz. İsterseniz dolaplarınızda isterseniz de bazaların içlerini organize ederken kullanabilirsiniz. Değişik kullanım alanları olduğu için ürün müşteriler tarafından beğenilir. Hurcu kullanmayacağınız zamanlarda katlayarak dolabınıza yerleştirebilirsiniz. Böylece fazladan yer kaplamaz. İçerisinde her türlü eşyayı saklayabileceğiniz için kullanışlı bir üründür.

Alas Kazak Hurç Pencereli 45 x 40 x 30 cm Yorumları

Alas Kazak Hurç Pencereli 45 x 40 x 30 cm Yorumları

Alas kazak hurç pencereli 45 x 40 x 30 cm kullananlar arasında özellikleri sayesinde popüler bir üründür. Yeni bir eve taşınacak müşteriler bu ürünle işlerini kolaylaştırabilir. Taşınma sırasında ve daha sonrasında da kullanılabilir. Dolap içini düzenlerken kullanışlı bir üründür. Geniş yapısı sayesinde de yastık, giysi veya bornoz gibi birçok eşyayı muhafaza edebilirsiniz. Fazla olan eşyalarınızı kalabalık yapmaması için hurcun içine koyabilirsiniz. Bu sayede evinizde bir fazlalık oluşturmaz. Nemi geçirgen bir özelliğe sahip olduğu için de eşyalarınız nemlenmez. Çocuklarınızın eski oyuncaklarını kaldırmak için uygun bir üründür. Alas kazak hurç pencereli 45 x 40 x 30 cm yorum bölümü, duyulan memnuniyeti gösterir. Yapılan bu değerlendirmeler sayesinde ürün hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Kullanışlı özelliklere sahip olan bu ürüne güvenilir online alışverişin adresi Trendyol’dan uygun fiyata sahip olabilirsiniz.