ALAS 4'lü Çekmece Düzenleyici Dolap Içi Çekmece Düzenleyici Çekmece Organizer

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (14)
1.500 TL'ye %20 İndirim
4. Ürüne %5 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
121,90 TL
Kurumsal Fatura
121,65 TL
599 TL'ye 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

ALAS 4'lü Çekmece Düzenleyici Dolap Içi Çekmece Düzenleyici Çekmece Organizer

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PazarKapisiCom Satıcı Ünvanı: AHMET TALHA ATABEY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4953121881200001 Vergi Kimlik Numarası: 0930406787
    Bu ürün PazarKapisiCom tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 4'lü Çekmece Düzenleyici Kutu Seti
  • 29 x 29 x 14 cm x 1 Adet.
  • 14 x 28 x 14 cm x 1 Adet.
  • 14 x 14 x 14 cm x 2 Adet.
  • Kolay kurulumu sayesinde çekmece karışıklığına son verir.
  • Silinebilir leke tutmaz kumaşı sayesinde kolayca temizlenebilir.
  • Nemli bir bez ile silinmesi tavsiye edilir, makinede yıkamayınız!
  • İç kısmında bulunan sağlam kartonlar sayesinde ürünlerinizi korur.
  • Desenli tasarımı sayesinde şık ve modern bir görünüm sağlar.
  • Kullanışlı yapısı sayesinde istediğiniz zaman katlayarak yerden tasarruf yapıp bir sonraki kullanımınıza kadar saklayabilirsiniz.
  • Nonwoven yani dokusuz kumaş
  • nefes alan, tiftiksiz, ısıya dayanıklı, hafif, yumuşak, sert, stabil, yırtılmaya dayanıklı, su itici, dökümlü ve emici yapıdadır.
  • İade sürecinde sorun yaşamamak için ürünleri teslim aldığınız şekilde geri göndermenizi rica ederiz.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Kumaş
  • Kullanım Yeri Çekmece İçi
  • Boyut/Ebat 17 x 12
  • Renk Gri

Materyal Bileşeni

  • Materyal BileşeniNefes alan kumaş

Yıkama Talimatları

  • Type 0
Geri Bildirim Ver

ALAS 4'lü Çekmece Düzenleyici 8681942502344

ALAS 4'lü Çekmece Düzenleyici 8681942502344, evin farklı odalarında ve dolaplarında eşyaları düzenlemek için kurtarıcı ürünlerdir. Uzun süre dağınık olan çekmeceler, çok kolay karışır ve aradığınız eşyaları bulmak için ekstra zamana ihtiyaç duyulmaktadır ve çoğu zaman bulunmamaktadır. Bu gibi benzer sorunların önüne geçmek ve düzenli bir görünümde dolaba sahip olmak için 4'lü çekmece düzenleyici ürünleri kullanılmalıdır. Evlerde düzen daima önemlidir ve düzenli dolap ve çekmeceler hayatınızı kolaylaştırmaktadır. Çekemce düzenleyiciler ile düzenlemek istediğiniz eşyaları pratik bir şekilde düzenleyebilirsiniz. Dolap ve çekmecelerde kullanmak için düzenleyici kullanmak, kıyafet ve diğer eşyaların farklı boyutlardaki eşyaların düzenli olmasını sağlamaktadır. Ayrıca yer tasarrufu açısından da oldukça avantajlı olan ürünleri çekmece ve dolaplarınızda aradığınız eşyayı bulmanızı sağlar. Alas 4'lü çekmece düzenleyici ürünleri ayrıca dolap düzenleyicileri içerisinde de yer almaktadır.

  • Az Yer Kaplayan
  • İşlevsel ve Dayanıklı
  • Uzun Süre Kullanım

Alas 4’lü Çekmece Düzenleyici Modelleri

Alas 4’lü Çekmece Düzenleyici Modelleri

Çekmece düzenleyiciler farklı malzemelerden ve farkı bölme sayılarında üretildiği için ebatlarına göre farklı modellere sahiptir. Çekmece düzenleyici modelleri içerisinde yer alan 4’lü çekmece düzenleyici, düzenleyici modellerine ek olarak raflar için de kullanılmaktadır. Çorap ve diğer eşyalar için düzenleyici bölmelerindeki alandan faydalanarak eşyalarınızı dizmek için kullanabilirsiniz. Bu çekmece düzenleyici ürünleri genellikle dolaplarda iç çamaşırı çekmecelerinde kullanılmak amacıyla tercih edilmektedir. Bu ürünlerin iç çamaşır düzeni sağlamak açından birçok bölmesi bulunmaktadır. Farklı eşyalarınıza göre de diğer çekmece düzenleyici modellerini inceleyebilirsiniz. Bez çekmece düzenleyiciler ebat açısından farklılık göstermektedir. Çekmece düzenleyicileri farklı modellere sahiptir. Genellikle 4, 5 veya 6 farklı boyutlarda modeller bulunmaktadır. Modeller arasından tercih yapabilirsiniz. Eşyalarınızı bölmelere yerleştirerek dolap ve çekmecelerinizi düzenli hale getirebilirsiniz.

ALAS 4'lü Çekmece Düzenleyici 8681942502344 Özellikleri

ALAS 4'lü Çekmece Düzenleyici 8681942502344 Özellikleri

Çekmece düzenleyici ürünleri farklı boyutlarda üretilmiştir. Bu nedenle eşyalarınızın boyutlarına uygun olarak tercih edebilirsiniz. Kutu model çekmece düzenleyicileri farklı tasarımlara sahiptir. Kutu tasarımlı modelde bölmeler sayesinde farklı eşyalarınızı yerleştirmek için tercih edebilirsiniz. Çekmece düzenleyici modelleri hem evde hem de ofislerinizde de kullanabilirsiniz. Dolap ve çekmecelerin düzenli olması için bu organizeler oldukça avantajlı ürünlerdir. Ayrıca bu ürünleri banyonuzda kullanmak için de tercih edebilirsiniz. Banyonuzda bulunan şampuan, saç kremi ve sabun gibi birçok kişisel bakım ürünlerini düzenli bir şekilde saklayabilirsiniz. Özellikle kalabalık aileler açısından eşyaların düzenli bir şekilde saklanması için ideal bir tercihtir. Alas 4'lü çekmece düzenleyici indirim dönemlerinde kullanıcılar tarafından en çok talep gören üründür. Ayrıca farklı eşyaları düzenlemek için istediğiniz ebat ve modelde düzenleyici ürünü seçerek kullanabilirsiniz.

Alas 4’lü Çekmece Düzenleyici 88681942502344 Fiyatları

Alas 4’lü Çekmece Düzenleyici 88681942502344 Fiyatları

Kullanışlı organizelerden biri olan Alas 4’lü çekmece düzenleyici, sahip olduğu tasarımı ile kullanıcıların beğenisini kazanmıştır. Kumaş çekmece düzenleyici ürünü boyut ve tasarım açısından zenginlik sunmaktadır. Kumaş ve sert yapıda üretilen düzenleyiciler farklı renk ve kumaşlarda üretilmiştir. Ayrıca dayanıklı olan ürünleri uzun süre kullanabilirsiniz. 4 bölmeli çekmece düzenleyici modellerini tercih ederek dolaplarınızda ve çekmecelerinizde yer açabilirsiniz. Alas 4'lü çekmece düzenleyici özellikleri kullanıcıların en çok dikkat ettiği özelliklerden biridir. Bölmeli düzenleyiciler bölme çokluğu ve boyutları kullanım şeklini etkilemektedir. Alas 4'lü çekmece düzenleyici kullananlar üründen memnun kaldıklarını belirtmektedir. Alas 4'lü çekmece düzenleyici yorum kısmını inceleyerek ürün hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Alas 4'lü çekmece düzenleyici fiyatı ürün modeline ve özelliklerine göre değişiklik göstermektedir. Düzenleyici ile dolaplarınızı tertip etmek isterseniz Alas 4'lü çekmece düzenleyici satın al adımlarını takip edebilir, ürüne hızlıca sahip olabilirsiniz. Trendyol'da yer alan bu ürünü dilediğiniz zaman sipariş verebilirsiniz.