Alanur Home Alanur Almira Yatak Odası Halısı 3 Lü Set ( 80 X 150 + 2 Adet 60 X 100 ) Al310c075

856,82 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: 80 x 150
80 x 150
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Alanur Home Alanur Almira Yatak Odası Halısı 3 Lü Set ( 80 X 150 + 2 Adet 60 X 100 ) Al310c075

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ALANUR HOME Satıcı Ünvanı: ALANUR HOME TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0048143053700001 Vergi Kimlik Numarası: 0481430537
    Bu ürün ALANUR HOME tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • · Yatak Odası Halıları sıcaklıkları ve yumuşaklıklarıyla yaşam alanınızda davetkar bir hava yaratır. Alanur Home Özenle seçilen, göz alıcı ve şık desenleri polyemid yüzey üzerine yüksek çözünürlükte baskı yöntemiyle uygular. İnce yapısı ve hafifliği ile kullanım kolaylığı sağlar. Toplanmaz veya büzülme yapmaz, nemli bir bez ile kolayca silinebilir. Baskılı halılarımızın en belirgin özelliği anti bakteriyel ve kolay temizlenebilir olmasıdır. Kalıcı renk ve yumuşaklığını yıllarca korur. Evinize şıklık ve zerafet katar. Siz de dinamik ve güçlü desenler ile evinizde yepyeni bir yaşam alanı ortaya çıkarabilirsiniz. Dilediğiniz rengi seçerek odanıza aksesuarlarınızla uyum yakalayabilir, ortama yepyeni ve zarif bir görünüm verebilirsiniz. Ürün Özellikleri: · Ürün 3 parçadan oluşmaktadır.( 1 adet 80 x 150 2 adet 60 x 100 ) Hav yüksekliği: 10 mm · Anti bakteriyeldir · Kaymaz deri tabandır · Çamaşır Makinasında yıkanılabilir · Canlı Renk Kalitesi · Halı ölçüleri: 80 x 150 cm + 2 adet 60 x 100 cm · 30 derecede çamaşır makinesinde (hassas yıkama programında) yıkayabilirsiniz. · Çamaşır suyu ve ağartıcı kullanmayınız. · Yumuşatıcı ve beyazlatıcı kullanmayınız · Makinede kurutmayınız · Kuru temizleme yapmayınız · Ölçülerde Desene Göre %1-2 cm değişiklik gösterebilir

Ürün Özellikleri

  • Materyal Poliamid
  • Özellik Kaymaz Taban
  • Üretim Şekli Makine Halısı
  • Tema / Stil Modern
  • Renk Beyaz
  • Kullanım Alanı Yatak Odası
  • Yaş Grubu Yetişkin
Geri Bildirim Ver

Alanur Home AL310C075 8689593363055 Almira 80 x 150 + 2 Adet 60 x 100 3'lü Yatak Odası Halısı Set

Alanur Home Alanur Almira yatak odası halısı 3'lü set, klasik tarzda dekore edilen evlerde uyumlu görseliyle oldukça şık durur. Yatak odasındaki halılar odadaki diğer aksesuarlarla ahenk oluşturan renkleriyle huzurlu bir hava yansıtır. Ürün özel yumuşak dokusu sayesinde üzerine basıldığında rahatlık hissi verir. Alanur Almira 3’lü set pembe çiçek baskılı yatak odası halısı her renk mobilya ve aksesuarla rahatlıkla kullanılabilir. Halıların üçü de taban özelliği dolayısıyla zeminde sabit kalır. Ürünlerin hepsinin temizliği de oldukça kolaydır. Dijital baskı yapıldığı için hepsinin deseni birbirinin aynısıdır. Alanur Home Alanur Almira yatak odası halısı 3'lü set yorumlarına göre bu ürünlerin renkleri parlaktır.

  • Büyük halı ölçüleri: 80 x 150 cm
  • Küçük halı ölçüleri: 60 x 100 cm
  • Halı sayısı: 2 adet küçük, 1 adet büyük

Alanur Home Almira Yatak Odası Halısının Tabanı Kaygan mıdır?

Alanur Home Almira Yatak Odası Halısının Tabanı Kaygan mıdır?

Alanur Home Alanur Almira 3’lü set yatak odası halısı temiz zemine serildiğinde kayma yapmaz. Bunun en önemli nedeni tabanındaki özel malzemedir. Bu tip halıların imalatında lamine makinesi kullanılır. Makineye halı bileşenleri konulur ve daha sonra deri taban ile birleştirilir. Tabanın üretimi esnasında üzerinde oluşturulan doku, sürtünmeyi azaltır. Böylelikle halı serildiği yüzey üzerinde tam yapışma sağlar. Alanur Home Alanur Almira 3’lü set yatak odası halısı üzerinde gezinirken de kaymadan sabit şekilde yerde durur. Halı üç parçadan oluşur. Alanur Home Alanur Almira yatak odası halısı 2 adet 60 x 100 cm ölçülerindedir. Alanur Almira pembe çiçekli yatak odası halısı 3'lü set tabanında kullanılan malzeme ise suni deridir. Tabanda suni deri kullanılmasının nedeni koku yapmıyor oluşudur.

Alanur Home Alanur Almira Yatak Odası Halısı Makinada Yıkanır mı?

Alanur Home Alanur Almira Yatak Odası Halısı Makinada Yıkanır mı?

Alanur Almira pembe çiçek baskılı yatak odası halısı 3'lü set poliamid malzemeden üretilir. Poliamid kumaşlar, yıpranmaya karşı dirençli özellikleriyle halı üretiminde sıkça tercih edilir. Üzerinde fazla insanın dolaştığı kalabalık mekânlardaki halıların malzemeleri de aynı kumaştır. Poliamid malzemeden üretilen halılar kir tutmaz. Üzerine herhangi bir madde döküldüğünde ılık su ve deterjanla kolaylıkla temizlenebilir. Halılar, çamaşır makinesinde de yıkanabilecek şekilde üretilir. Alanur Home Alanur Almira 3’lü set yatak odası halısını çamaşır makinesinde yıkarken 30 ℃ gibi düşük sıcaklıkları tercih edebilirsiniz. Ürün, yıkama esnasında enerji tasarrufu sağlayacak şekilde üretilir. Kir ve leke tutmadıkları için çamaşır suyu benzeri ağartıcılar kullanılmasına gerek kalmaz. Halılar yıkanırken yumuşatıcıya ihtiyaç yoktur. Poliamid kumaş, temizlendikten hemen sonra eski yumuşaklığına kavuşarak hızlıca kurur. Halı için kurutma makinesi gerekmez.

Alanur Home Alanur Almira Yatak Odası Halısı Kaliteli midir?

Alanur Home Alanur Almira Yatak Odası Halısı Kaliteli midir?

Alanur Home Alanur Almira 3’lü set yatak odası halısı yorumlarında ürünün inceliğinden söz edilir. İnce yapılı halılar kolaylıkla taşınabilecek kadar hafiftir. Poliamid halılar toparlanma ve büzülme yapmayacak şekilde üretilir. Kumaşın esnekliği sayesinde üzerine konulan mobilyaların yerleri değiştirildiğinde halıda herhangi bir iz kalmaz. Aşınmaya karşı oldukça dirençli olan malzeme, yün bileşenli herhangi bir lif içermediğinden güveler için beslenme kaynağı değildir. Dolayısıyla herhangi bir böcekçil yaşam formu barındırmaz. Ürünün renginin parlak olmasının nedeni kullanılan iplik çeşididir. Poliamid iplikler, üzerlerine uygulanan dijital baskının canlı renklerini ortaya çıkartan malzemelerdir. Uygulanan baskılar yüksek çözünürlüktedir. Dijital baskıdan sonra büyük parça olan Alanur Home Alanur Almira yatak odası halısı 80 x 150 cm ölçüsüne göre kesilir. Siz de evinizde sağlıklı ve uzun ömürlü halılar kullanmak isterseniz Trendyol üzerinden Alanur Home Alanur Almira 3’lü set yatak odası halısı siparişi verebilirsiniz.