ALAMODE Lastikli Çarşaflı Nevresim Takımı Çift Kişilik Gri-siyah Blackgrey 035354

799 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

ALAMODE Lastikli Çarşaflı Nevresim Takımı Çift Kişilik Gri-siyah Blackgrey 035354

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ale Home Satıcı Ünvanı: MEHMET IRMAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4127206529800001 Vergi Kimlik Numarası: 4661002784
    Bu ürün Ale Home tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün %100 pamuk ve ranforce (49 tel/cm²) kumaştan üretilmiştir.
  • Paket içeriği - Nevresim: 200x220 cm /Lastikli çarşaf: 160x200 cm / yastık kılıfı: 50x70 cm (2 adet)
  • Bakım talimatları Makinede yıkanır: Maks.30°.
  • Makinede ters çevirerek yıkayınız.
  • Makinede ıslak bekletmeyiniz. çamaşır suyu kullanılmaz. makinede kurutulmaz Ütülenebilir:
  • Orta derece Kuru temizleme yapılabilir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Pamuklu
  • Boyut/Ebat 200 x 220
  • Çarşaf Türü Lastikli
  • Renk Siyah
  • Desen Düz

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni100% Pamuk
Geri Bildirim Ver

Alamode Gri-Siyah Ranforce %100 Pamuk Çift Kişilik Nevresim Takımı Blackgrey

Hayatın her geçen gün daha da hızlanması ile birlikte uyku düzeninin önemi artar. Eşiniz ile birlikte kullanmayı düşündüğünüz ALAMODE gri-siyah ranforce %100 pamuk çift kişilik nevresim takımı blackgrey 035354 BLACK035354 numaralı bu ürün, rahat bir uyku deneyimi sağlar. Yüzde yüz pamuk materyalden üretilen ve kaliteli uyku ihtiyacınızı karşılayan ALAMODE gri-siyah ranforce %100 pamuk çift kişilik nevresim takımı blackgrey konforlu olmasıyla birlikte yatağınızın şık görünmesini sağlar. Lastiksiz çarşaf türüne sahip olan bu takım kaliteli yapısı sayesinde kırışmadan kullanım sağlar. Siyah ve gri renklerinden hoşlanan çiftler için muazzam bir seçenek olan ALAMODE gri-siyah ranforce %100 pamuk nevresim takımı yatak odanızda hoş bir görünüm oluşturur. Modelin sahip olduğu siyah beyaz renk farklı tarzda mobilyalarla uyum sağlayarak dekorasyona katkıda bulunur.

  • Çift renkli nevresim
  • Lastiksiz çarşaf tasarımı
  • Rahat ve kaliteli uyku

ALAMODE Gri-Siyah Çift Kişilik Nevresim Takımı Özellikleri

ALAMODE Gri-Siyah Çift Kişilik Nevresim Takımı Özellikleri

Evli çiftler ya da çift kişilik yatak kullanmayı tercih edenlerin yoğun iş temposuna ayak uydurmaları için sağlıklı ve konforlu uyku deneyimi sunan nevresim takımları oldukça önemlidir. Pamuk malzemesi içeren %100 pamuk çift kişilik nevresim takımı ranforce tipi 63 tel/cm² genişliğini kapsayan şekilde üretilir. Ürün paketi içeriğinde 200 x 220 cm uzunluğunda nevresim, 240 x 260 cm düz çarşaf ve iki adet 50 x 70cm yatak çarşafı bulunur. Lastiksiz çift kişilik çarşaf yapısı kolaylıkla gerilerek şilteye yerleştirilebilir. Bu tip %100 pamuklu nevresim takımları çamaşır makinesinde maksimum 30 derecede yıkanarak temizlenebilir. Makinede yıkanırken ters çevrilmesi de ayrıca ürünün kalitesinin korunması açısından tavsiye edilir. Ek olarak ürünün makinede ıslak tutulmaması gerekir. %100 pamuklu çift kişilik nevresim takımı orta derece kuru temizleme yoluyla da temizlenebilir.

ALAMODE Ranforce Çift Kişilik Nevresim Takımı Avantajları

ALAMODE Ranforce Çift Kişilik Nevresim Takımı Avantajları

Oldukça havalı ve zarif bir görünüm sunan bu nevresim takımı çift kişilik %100 pamuk oranıyla yatağınıza yerleştirildiğinde size ve partnerinize harika bir uyku deneyimi sunar. Lastiksiz yapısıyla gerilmesi oldukça kolay olan ürün paketindeki çarşaf, toplanma ve kırışma gibi sorunların yaşanmasını mümkün olduğunca en aza indirir. Yeni evli çiftler için harika bir çeyiz parçası olan bu yüzde yüz pamuk çift kişilik nevresim takımı elinize aldığınızda yumuşaklığını fark edersiniz. Uyku kalitesini yükselten teknolojiyle üretilen eşyaları içeren bu ürün paketi, sağladığı hava geçirgenliği sayesinde terleme yapmaz. Bu sayede 100’de 100 pamuk çift kişilik nevresim takımı sizi uyku sırasında bunaltmaz ve yaz aylarında görülen kavurucu sıcaklarda rahatlıkla kullanılabilir. Bu ürün aynı şekilde kış aylarında da size rahat bir uyku sunar.

ALAMODE Gri-Siyah Çift Kişilik Nevresim Takımı Fiyatları

ALAMODE Gri-Siyah Çift Kişilik Nevresim Takımı Fiyatları

Yatak odası evin yoğun kullanılan odalarından biridir. Yeni bir takım almayı isterseniz ya da çeyizinize eklemeyi düşünürseniz çift kişilik nevresim pamuklu modeli değerlendirebilirsiniz. ALAMODE gri-siyah ranforce %100 pamuk çift kişilik nevresim takımı blackgrey fiyatları modelin üretiminde kullanılan pamuk ve terletmeyen yapısı incelendiğinde özellikle evlenmeyi düşünen çiftler için oldukça hesaplıdır. Ürün paketinin müşteri beklentilerini bu özellikler üzerinden karşıladığını ALAMODE gri-siyah ranforce %100 pamuk çift kişilik nevresim takımı blackgrey yorumları kısmını inceleyerek görebilirsiniz. ALAMODE gri-siyah ranforce %100 pamuk çift kişilik nevresim takımı blackgrey kullananlar yorucu bir günün ardından rahat bir uyku deneyimine sahip olabilirler. Pamuklu kumaş yapısı ve şık görünümüyle farklı parçalarla da kullanılabilecek olan bu takım her mevsim rahatlık sağlar. Zarif bir görünüme sahip olan bu ürün paketine uygun fiyat avantajlarıyla Trendyol aracılığıyla sahip olabilirsiniz.