ALAMAN BAHARAT Tütsülenmiş Toz Tatlı (SMOKED PAPRİKA BİBER) 250 gr

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

ALAMAN BAHARAT Tütsülenmiş Toz Tatlı (SMOKED PAPRİKA BİBER) 250 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Satıcı Ünvanı: İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir:
    Bu ürün Alaman Baharat tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Tütsülenmiş Toz (SMOKED PAPRİKA BİBER) 250 Gr
Geri Bildirim Ver

Alaman Baharat Tütsülenmiş Toz Tatlı (Smoked Paprika Biber) 250 gr

Geçmişten bugüne revaçta olan baharatlar yemeklerin vazgeçilmez ürünleridir. Farklı ve özgün tatlar ile yemekleri taçlandırmak daha lezzetli bir lezzetolanağı sunar. Alaman Baharat tütsülenmiş toz tatlı (smoked papri̇ka bi̇ber) 250 gr eşsiz içeriği ve lezzeti ile yemeklerinizin vazgeçilmezi olacak ürün niteliğindedir. Paprika biberinin oldukça doğal biçimde işlenip tütsülenmesi ile elde edilen bu ürün, özgün tadıyla yemeklerinizi de özgün kılar. Toz biçimindeki hali ile oldukça kolay kullanım sağlar. Çok az bir kullanımı yemekleri tatlandırmak için yeterlidir. Yoğun ve özel tütsü içeriği tüm yemekler ile uyumlu bir tat oluşturur. Tatlı tadı sayesinde hafif bir deneyim sunar. Oldukça lezzetli ve yemeklerinizin vazgeçilmezi olan özgün baharatlardan bu ürünü tercih edebilirsiniz.

  • Özel ve yoğun tat
  • Kaliteli paprika biberi
  • Eşsiz tatlı toz biber

Oldukça Sevilen Alaman Baharat Tütsülenmiş Toz Özellikleri

Oldukça Sevilen Alaman Baharat Tütsülenmiş Toz Özellikleri

Bu baharat sunduğu tüm özellikleri ile öğünlerinizin vazgeçilmezi olacak eşsiz nitelikte bir üründür. Paprika biberi aroması ile üretilir. Bu biberin doğal halinin işlenip tütsülenmesi ile tatlı toz haline dönüştürülmesi ile oluşur. Özel baharat tadı ile yemeklere de özgün tat sunar. Oldukça yoğun tada sahip olup toz biber yapısı ile az miktarda kullanımı bile öğünlere yetecek şekilde üretilir. Bu tütsülenmiş tatlı kırmızı biber hazmetmeyi kolaylaştıran özellikte deneyim sağlar. Mide tembelliğini gidermeye yardımcı özel maddeler içerir. İştah açan hoş bir tadı vardır. Kalp ve sinir sistemini düzenleyen antioksidan özelliğine sahiptir. Vücutta yağların yakımını destekleyen özel içeriği bulunur. Metabolizmayı hızlandırarak sindirim sistemini destekler. Böylelikle yemeklere sağladığı lezzetin yanında vücut sistemini korumayı hedefler. Eşsiz lezzete sahip, vücut sağlığı için vazgeçilmez olan bu baharatı tercih edebilirsiniz.

Alaman Baharat Tütsülenmiş Toz Tatlı Avantajları

Alaman Baharat Tütsülenmiş Toz Tatlı Avantajları

Yemek yapımında ilk tercih olan baharatların avantajlı ürün durumuna gelebilmesi için içeriği ve özgün tadı çok önemlidir. Günlük hayatta sıkça tercih edilen baharatlar her öğünde önemli bir yer tutar. Bu tütsülenmiş baharat ürününün sahip olduğu tüm özellikleri bütünü ile oldukça avantajlıdır. Kullanıldığında bıraktığı özgün tat fazlasıyla dikkat çekicidir. Yemeklere sağladığı hoş ve tatlı biber tadı ile benzersiz bir yemek deneyimi sunar. Paprika biberinin özel şekilde tütsülenip toz tatlı biber haline getirilmesiyle oluşur. Sağlamış olduğu tatlı tadı ile hoş bir lezzet sağlar. İçeriğinde dışarıdan alınan kötü katkı maddesi barındırmaz. Böylelikle oldukça güvenilir ve sağlığa faydalı bir üründür. Sunduğu tüm özellikleri ile oldukça avantajlı bir ürün niteliği taşır. Lezzetli öğünler ve farklı özgün baharat deneyimi için bu ürünü tercih edebilirsiniz.

Alaman Baharat Tütsülenmiş Toz Tatlı Fiyatları ve Yorumları

Alaman Baharat Tütsülenmiş Toz Tatlı Fiyatları ve Yorumları

Alaman Baharat Tütsülenmiş Toz Tatlı (Smoked Papri̇ka Bi̇ber) 250 gr fiyatı ürünün tüm özellikleri ve lezzeti sonucu belirlenerek satışa sunulur. Sunduğu tüm özellikleri bütünü ile oldukça bütçe dostu olduğu görülür. Kaliteli malzemesi ve içeriği ile avantajlı bir tercih konumuna sahiptir. Yemeklerde bıraktığı özgün tütsülenmiş paprika tadı oldukça doğal şekilde işlenip üretilir. Bu sayede yemeklerin vazgeçilmezi olan bir ürün niteliği taşır. Özel tütsülenmiş tatlı biber tadıyla tüm yemeklere uyum sağlar. Paprikanın doğal ve saf halini eşsiz şekilde yansıtan bir üründür. Hijyenik standartlar altında büyük bir titizlikle üretilir. Oldukça lezzetli ve yemeklere özgün bir tat bırakan baharat tercihiniz için bu ürünü satın alabilirsiniz. Alaman Baharat Tütsülenmiş Toz Tatlı (Smoked Papri̇ka Bi̇ber) 250 gr yorumları ya da puanlarına Trendyol’dan ulaşabilir ve ürünü gözlemleyerek satın alabilirsiniz.