Akzer Çakşır Kökü Suyu (1000 Ml)

200 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
199,90 TL
Kurumsal Fatura
199,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Akzer Çakşır Kökü Suyu (1000 Ml)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: RK Baharat Satıcı Ünvanı: RECEP KAŞIKIRIK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5280882405
    Bu ürün RK Baharat tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İÇİNDEKİLER :Ferula Elaeochytris (Çakşırotu Kökü Suyu) Doğal yapısından kaynaklanan tortulaşma olabilir. %100 doğaldır.Hiçbir kimyevi madde içermez. ÖNLEMLER ve UYARILAR:Sizin için önerilen bitkiler, yağlar, karışımlar vb. ilaç değildir. Türkiye’de ilgili kanunlara göre ilaç ve reçeteleri doktorlar düzenler, bazı bitkiler bedeninizi olumsuz etkileyebilir, doktorunuza danışmadan ağızdan alınan ürünleri uygulamamanız önerilir. Özellikle hamileler ve bebek emziren kadınlar bu konuda çok dikkatli olmalıdır, doktorunuza danışmadan bitkisel karışımları içmekten veya kullanmaktan kaçının.
Geri Bildirim Ver

Akzer Çakşır Kökü Suyu Çeşitleri Trendyol'da!

Akzer %100 doğal 1 l çakşır kökü suyu, son derece yararlıdır. Sarı renkli çiçeklerden elde edilen bu su, bireylerin sağlığını olumlu yönde etkiler. 2-3 metreye kadar uzayabilen çakşır otu bitkisinin ucunda yer alan çiçeklerden doğal su çıkarılarak elde edilir. Bitki suyu seyreltilmeden şişelenir. Ürünün içinde yer alan özlerin daha etkili olması için çiçekler hemen hemen hiç işlem görmez. Çakşır kökü suyu, kas ağrısından gribe kadar her derde deva olabilir. Yaz kış fark etmeksizin bu bitkisel sıvıyı gönül rahatlığıyla tüketebilirsiniz. Akzer %100 doğal 1 l çakşır kökü suyunun ambalajının üzerinde sarı çiçekler yer alır. Paketin üzerinde ürünün bilgilerini görmek de mümkündür.

  • Doğal bir afrodizyak etkisi yaratır.
  • Türkiye'de üretilmiştir.
  • Kuru ve serin yerde muhafaza edilir.

Akzer 1 L Çakşır Kökü Suyunun İçindekiler Nelerdir?

Akzer 1 L Çakşır Kökü Suyunun İçindekiler Nelerdir?

Akzer %100 doğal 1 l çakşır kökü suyu, içerik açısından oldukça zengindir. Bu bitki; saponin, alkaloid, nişasta ve reçine içerir. Aynı zamanda karışımın içinde uçucu yağlar da yer alır. Saponin, antibiyotik ve antifungal etkilere sahiptir. Alkaloid maddesi de iyileştirici etkisiyle bilinir. Güçlü bileşenlerden oluşan bitki suyu, oldukça yararlıdır. Bu iki maddenin yer aldığı çakşır otu sayesinde bireyler kısa sürede sağlıklarına kavuşabilir. İlaç yerine geçmeyen bu ürünün olmazsa olmaz içeriği çakşır otudur. Şişedeki şeffaf sıvı, %100 doğaldır. Akzer %100 doğal 1 l çakşır kökü suyunun içinde bu otun dışında başka madde yoktur. Böylelikle bireyler bitkiden istediği performansı alabilir. Akzer 1 l çakşır kökü suyunun içindeki maddeler, kişilere şifa olur. Uygun ölçülerde kullanılan çakşır kökü suyu, çeşitli rahatsızlıkların belirtilerini hafifletmeye yardım eder.

Akzer 1 L Çakşır Kökü Suyu Nasıl Kullanılmalıdır?

Akzer 1 L Çakşır Kökü Suyu Nasıl Kullanılmalıdır?

Akzer %100 doğal 1 l çakşır kökü suyunu farklı şekillerde kullanmak mümkündür. 1 kahve fincanının dörtte biri kadar çakşır kökü suyunun seyreltilerek tüketilmesi önerilir. Bitki özü, su veya meyve suyu eklenerek tüketilebilir. %100 doğal 1 l çakşır kökü suyunu tok veya aç karnına da içebilirsiniz. Tok karnına alınan bu ürün, mide rahatsızlıklarını hafifletmeye yardımcı olabilir. Çakşır kökü suyunun antioksidan etkisini görmek isteyen bireyler, ürünü sabahları aç karnına da içebilir. Bu ürünü yemeklerden önce tüketirseniz kilo almayı kolaylaştırabilirsiniz. Akzer %100 doğal 1 l çakşır kökü suyundan günde 2 su bardağı içilebilir. Her kullanımdan sonra ürünü buzdolabında saklayabilirsiniz. Kullanım ömrünü uzatmak için suyu ısıdan, ışıktan ve nemden korumanız önerilir. Ayrıca sıvının küçüklerin ulaşamayacağı bir yerde muhafaza edilmesi gerekir.

Akzer 1 L Çakşır Kökü Suyunun Faydaları Nelerdir?

Akzer %100 doğal 1 l çakşır kökü suyu, oldukça faydalı bir üründür. Bitkisel sıvı, afrodizyak etkisine sahiptir ve cinsel gücü artırır. Ayrıca çakşır otu, kaslarda ve eklemlerde oluşan ağrıların giderilmesini sağlar. Bunun yanı sıra sinir sisteminin sağlıklı bir şekilde çalışmasına yardım eder. Sağlığa iyi gelen sıvı, vücuttaki toksinleri atmaya yardımcı olur. Grip ve bu hastalığın getirdiği öksürük, balgam gibi rahatsızlıkların giderilmesinde etkili rol oynar. Akzer %100 doğal 1 l çakşır kökü suyu, kan şekerini düşürür. Dolayısıyla sıvıyı ölçülü kullanmanız gerekir. Buna ek olarak yoğun enerji veren bu su sayesinde gün boyu kendinizi daha dinç hissedebilirsiniz. Çakşır suyu, hücrelerin yenilenmesini hızlandırır. Yaralanma durumunda iyileşme süreci daha kısa sürer. Bu sıvı, aynı zamanda iştah açar. Kilo almak isteyen bireyler için oldukça ideal bir üründür. Rahatsızlığınızı göz önünde bulundurarak bu ürünü Trendyol'dan avantajlı fiyatlarla satın alabilirsiniz. Sıvının etkileri hakkında yapılan Akzer %100 doğal 1 l çakşır kökü suyu yorumlarını da bu platformdan okumak mümkündür.