Aktarmarka Iğde Çekirdeği (UNU) Tozu 1 Kg

275 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Aktarmarka Iğde Çekirdeği (UNU) Tozu 1 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Aktarmarka Satıcı Ünvanı: AKTARMARKA PAZARLAMA VE DAĞITIM SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0039062765900001 Vergi Kimlik Numarası: 0390627659
    Bu ürün Aktarmarka tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İğde Tozu Taş Değirmende Geleneksel Yöntemlerle Öğütülen İğde Çekirdeği Saf Doğal Ve Katkısızdır.Tamamen Un Şeklindedir.Çocuğunuz Ya Da Kendiniz Güvenle Tüketebilirsiniz
Geri Bildirim Ver

Aktarmarka İğde Çekirdeği Tozu 1 kg

Tadı damakta kalıp aynı zamanda sağlığa iyi gelen ürünler bir adım öne çıkarlar. Bu bağlamda lezzet ve fiyat uyumunun orantılı olduğu gıdalar da müşterilerin favorisi olmayı başarır. AktarMarka iğde çekirdeği tozu 1 kg gramajlı ambalajıyla müşterilerinin beğenisini toplayan bir üründür. Taptaze olan aroması ile çok lezzetlidir. Sağlığa bir takım faydaları olan bu besinin her yaşta tüketimi mümkündür. Bebek mamaları için de ebeveynler tarafından sıklıkla tercih edilir. Çocuk gelişiminde de oldukça etkilidir. AktarMarka güvencesi ile titizlikle hazırlanan bu gıdayı yanınızda veya arabanızın bir köşesinde her zaman taşıyabilirsiniz. Düzenli olarak tüketildiği takdirde enerji bakımından oldukça fayda sağlar. Bu şifa deposu toz, çay olarak da kür olarak da kullanılabilir. Güçlü içeriğiyle beraber günlük beslenmenizde sıkça kullanabilirsiniz.

  • Yüksek kalite
  • Şifa özü
  • Vitamin deposu

AktarMarka İğde Çekirdeğinin Tozu 1 kg Özellikleri

AktarMarka İğde Çekirdeğinin Tozu 1 kg Özellikleri

Lezzetli tadı olan kaliteli içerikli atıştırmalıklar çok sevilir. İğde çekirdeği tozu size sağlık bakımından da hizmet eder. Bu geleneksel şekilde öğütülmüş un kıvamındaki tozlar B ve C vitaminleri bakımından oldukça zengindir. Düzenli olarak kullanıma uygundur. Toz formda olması sayesinde pratik şekilde tüketilir. Güçlü şifa deposu özüyle beraber günlük enerji ihtiyacınızı karşılar. Ürünün besleyici içeriği kadar lezzet olarak da etkisini bolca hissedebilirsiniz. Ürünün hem içecek olarak hem de ara öğün olarak tüketilmesi aldığınız verimi arttırır. Tok tutma özelliği ile beraber sağlıklı bir kilo kontrolü döngüsünü de destekler. Buna ek olarak bu çekirdek tozu hijyenik bir şekilde üretilip taze şekilde size sunulur. Aktar Marka ürününü gönül rahatlığıyla tüketebilirsiniz. Siz de lezzetli olan bu toz ile bahsedilen özelliklerini uygun fiyatla deneme fırsatı yakalayabilirsiniz.

AktarMarka İğde Çekirdeğinin Tozu 1 kg Kullananlar

AktarMarka İğde Çekirdeğinin Tozu 1 kg Kullananlar

Kaliteli üretimle sunulan bu tozlar besleyici içeriği ile ara öğünlerinize katkı sağlar. AktarMarka iğde çekirdeği tozu 1 kg kullananların paylaşımları göz önüne alındığında ürünün oda sıcaklığında kolayca muhafaza edildiği görülür. Bu ürün ile birlikte günlük enerjiniz artar ve konsantrasyon eksikliği ortadan kalkar. Muhafaza için buzdolabında küçük bir alan yeterli olur. Cam kavanoz içerisinde 3 aya kadar rahat şekilde muhafaza edebilirsiniz. Ürünün sağlık alanındaki etkileri oldukça geniştir çünkü bünyesinde bol miktarda omega 7 barındırır. Düzenli kullanıldığı takdirde içerisindeki proteinler sayesinde sağlığınızın dengelenmesinde büyük bir rol oynar. Ürünü herhangi bir yerde ve günde tüketebilirsiniz. Ürün, lezzeti ve taşıma kolaylığı sağlayan ambalajı sayesinde müşterilerden oldukça beğeni toplar. Siz de elinizin altındaki pratik ürün ile yaşam kalitenizi kolayca artırabilirsiniz.

AktarMarka İğde Çekirdeğinin Tozu 1 kg Fiyatları

AktarMarka İğde Çekirdeğinin Tozu 1 kg Fiyatları

AktarMarka iğde çekirdeği tozu 1 kg fiyatları bütçe dostudur. Ürün herhangi bir zaman diliminde kullanımına uygun olup müşterinin günlük yoğunluğuna göre şekillendirilebilir. Katı veya sıvı formdaki besinlere karıştırabileceğiniz tozu beslenme alışkanlığınıza göre istediğiniz sıklıkta tüketebilirsiniz. İğde çekirdeği tozu fiyatı meyvenin tedariği, işlenme teknolojisi, ambalajlama gibi üretim süreci maliyetlerine göre belirlenir. Ürünün içeriği tüketildiği esnada bal gibi tatlandırıcıların kullanımına da olanak sağlar. Daha önce satın alım yaparak ürünü deneyimleyen müşteriler AktarMarka iğde çekirdeği tozu 1 kg yorumları kısmında beğeni ve tavsiyelerini dile getirirler. Yorumları ve puan değerlendirmelerini bir arada inceleyerek ürünün kullanım alanları, tüketim şekilleri ve lezzeti hakkında daha detaylı bilgiler öğrenebilirsiniz. Siz de eşsiz özelliklere sahip olan bu ürüne Trendyol üzerinden güvenli ve kolay bir şekilde sahip olabilirsiniz.