Genel Markalar Pers Logıstıcs Ruşur Taşı 3 Adet

9,99 TL
(3,33 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Pers Logıstıcs Ruşur Taşı 3 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hanedan Baharat Satıcı Ünvanı: OSMAN ZAHTEROĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Mersis Numarası: 4059817428800001 Vergi Kimlik Numarası: 9960328129
    Bu ürün Hanedan Baharat tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bu ürünü satın aldıktan sonra iptal etmek istemeniz durumunda ilgili üründen satın alınan adedin hepsi iptal edilecektir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ruşur Taşı 3 Lü Paket Geleneksel Orta Asya hamam kültüründen gelen güzellik sırrının detayları : Bu ürün İran tarihinin derinliklerine dayanmaktadır. Sefidab Farsça'da “beyaz su” anlamına gelir. Rooshoor (ruşur ) , İran'dan gelen bu eski güzellik sırrının başka bir ismidir .İran daki Sefitab magarasından doğal olarak elde edilir. Tebeşir parcasına benzer yumuşacık pudramsı bir yapısı vardır.Doğal mineralli yumuşak kildir. Ortalama 1 adet taşın ağırlığı 30 - 35 gr dır. Kullanım miktarınıza göre yüzde 7-8 kez vücutta ise 3-4 kez kullanılabilir. Etki alanları nedir ? 1.Cildi tahriş etmeden üzerindeki ölü deri ve hücreleri nazikçe temizler.Doğal peelingdir. 2.Doğum, Yaşlılık, Güneş , Akne lekelerine etkilidir. 3 Siyah nokta ve yağ bezelerini temizler. 4.Topuk çatlaklarını onarır. 5. Cilt kırışıklarının oluşumunu engeller. 6. Cildi beyazlatır ve ton farklılarını giderir. 7. Terlemeyi önler 8. Koltukaltı dirsek gibi kararan bölegeleri aydınlatır. 9. Sıkılaştırır , yumuşacık , kademsi bir etki bırakır. Nasıl çalışıyor? Sefidab, çinko gibi çeşitli doğal minerallerle karıştırılmış hayvansal yağ içerir. Hayvansal yağın pH'ı 3.4'tür ve hafif asidiktir. Referans olarak, salisilik asit 3-4'lük bir pH aralığına sahiptir. Bu, hem kimyasal hem de mekanik peeling özellikleri sağlar. Asit yağı ciltle mineraller ve kese eldiveni tarafından kolayca parçalanmasına izin verecek şekilde reaksiyona girebilir Kullanım detayları Adım 1: Yüz yada vücudunuzu ılık su ile durulayın, ancak işlemden önce sabun kullanmayın. Daha sonra sabunlayabilirsiniz .Adım 2: Bir parça taşı kırıp avuç içinizde ya da ince bir kese üzerinde ufalayıp ıslatın (su yerine saf gülsuyu ile taş kırıntılarını macun kıvamına getirebilirsiniz.) Adım 3: Yüz yada vücudunuza dairesel nazik hareketlerle ovalayarak masaj yapın 1 dk kadar bekleyin. ( yüzünüzde kese yerine parmaklarınızı kullanın )Not: Hiçbir çeşit köpük görmeyeceksiniz. Adım 4: Tüm kalıntıları tamamen temizlemek için normal temizleme yönteminizi kullanın.Peeling Eldiveni Adım 5: Su ile iyice durulayın ve nazikçe kurulayın. Adım 6: En sevdiğiniz vücut losyonunu veya kremini uygulayın ve daha önce hiç olmadığı kadar nüfuz ettiğini hissedin. Kullanma Sıklıgı : Kendi cilt tipinize göre ayarlayınız. Yara ve sivilce üzerinde çok daha dikkatli davranın. Mutlaka bir kez deneyin
  • Bıraktığı ışıltıya ve kadife dokuya sizde mucize diyeceksiniz.
Geri Bildirim Ver