AKSYWOOD Ahşap Kasa Içindeki Kaktüs

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.240 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.249 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.399 TL

Ürün Bilgileri

AKSYWOOD Ahşap Kasa Içindeki Kaktüs

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: öztu tasarım Satıcı Ünvanı: ÖZTU DEKORASYON SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Erzincan Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0708064220500001 Vergi Kimlik Numarası: 7080642205
    Bu ürün öztu tasarım tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • kaktüsümüz özenle bakılıp yetiştirilip satışa hazırdır.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Ahşap
  • Set İçerik Adeti Tekli
  • Yükseklik 5-10 cm
  • Şekil Dikdörtgen
  • Genişlik 90-100 cm
  • Hacim 0 - 2 L
  • Uzunluk / Çap 0-10 cm
  • Ağırlık 0-1 Kg
  • Tema / Stil Klasik
Geri Bildirim Ver

Aksywood Ahşap Saksı Saksılık

Kaliteli saksı seçimi bitkinin gelişimini tamamlayabilmesi için çok önemlidir. Ev, kafe, ofis, otel, bahçe, restoran gibi farklı alanlarda kullanımı tercih edilebilen AKSYWOOD ahşap saksı saksılık her zevke hitap eder. Kapalı veya açık alanlarda kullanma olanağı vardır. Açık alanda kullanılacak olan saksıların dış etkenlerden korunaklı olması gerekir. Böylece bitki doğru biçimde büyür ve sağlıklı olarak kalır. Bu ürün toprağa ekilen bitkinin güzel bir görüntü vermesini sağlar. Bitkilerin canlı dururken aynı zamanda çiçekler de doğal bir görünüm kazanır. Ürünün nefes alan yapısı nedeniyle içerde bulunan bitki rahat ve sağlıklı gelişir. Saksı, su ve ısıyı hızlı şekilde emer bu sayede toprak nemli kalmaz.

  • Kapalı ve açık alanlarda kullanım avantajı
  • Dayanıklı ve sağlam bir yapı
  • Kullanılan alana güzel bir görüntü vermesi

Kullanışlı AKSYWOOD Ahşap Saksılık Özellikleri

Kullanışlı AKSYWOOD Ahşap Saksılık Özellikleri

Bulunduğunuz ortamı renkli ve canlı bir hale getirmek istiyorsanız AKSYWOOD ahşap saksılık ile evinizi, ofisinizi, bahçenizi veya tercih ettiğiniz birçok farklı mekanı keyifli bir alana dönüştürebilirsiniz. Ortamda bulunan eşyalarla uyumlu olduğu için dekoratif bir görünüme sahiptir. Ürün kaliteli çam ağaçları kullanılarak üretilir ve sağlam yapısıyla öne çıkar. 4 köşeli güçlü taşıyıcıları bulunduğu için herhangi bir çökme durumu yaşanmaz. Sıvıya karşı koruma sağlaması için vernik uygulanır. Yağmur ve bitkileri sulama esnasında kullanılan sudan etkilenmez. Islak kalması önlendiğinden uzun süreli kullanım imkanı verir. Ölçüleri 98.5 cm boy, 29 cm genişlik, 49.5 cm yükseklik şeklindedir. Doğallık ve dayanıklılığıyla öne çıkan bu ürün içten yarım değildir. İç yüksekliği 25 cm olarak üretilir ve tam toprak doldurulabilir. Hoş görüntüsüyle dikkat çeker. İçerisinde bitki ve meyve rahatlıkla yetiştirilebilir.

AKSYWOOD Ahşap Saksı Saksılık Kullananlar

AKSYWOOD Ahşap Saksı Saksılık Kullananlar

AKSYWOOD ahşap saksı saksılık kullananlar doğallığı ürünü kullandıkları alanda tecrübe edebilir. Kaliteli malzemelerle üretilen ahşap sayesinde uzun süreli kullanım deneyimine sahip olabilirsiniz. Ayaklı olarak üretilen bu ürün bitkinizin öne çıkmasını sağlar ve bulunduğu alanda dikkat çeker. İçinde bulunan bitkilerin bakımı kolayca yapılabilir. Bitkilerin bakımı için veya görsel bir aksesuar olarak da kullanılabilir. Bulunduğu ortama doğal bir görüntü veren özelliğiyle öne çıktığı gibi bitkinin sağlıklı şekilde büyümesine yardım eder. Beton, toprak gibi farklı alanlarda kolay bir kullanım sağlar. Sert hava koşullarına uyum sağlayan ürünün bir diğer avantajı ise dış mekan mobilyaları ile uyum içinde bulunmasıdır. Doğal ürünler kullanılarak üretilen ahşap sayesinde böceklenme olmaz ve malzemesi oldukça dayanıklıdır. Bitkilerin güneş ışığına kolay ulaşmasına yardımcı olur ve ürünü kullanan müşterisine kaliteli bir deneyim yaşatır.

Avantajlı AKSYWOOD Ahşap Saksı Saksılık Fiyatı

Avantajlı AKSYWOOD Ahşap Saksı Saksılık Fiyatı

AKSYWOOD ahşap saksı saksılık fiyat ve özellikleri bakımından ihtiyaçları tamamıyla karşılayabilen bir üründür. Bulunduğu alanı görsel açıdan güzelleştirir ve dekoratif bir görünüm sunar. Ortamda bulunan diğer eşyalarla kolayca kombinlenir müşterisine görsel bir şölen sağlar. Kullanılan ahşabın sağlıklı yapısı sayesinde ekonomik ve görsel açıdan tercih edilebilir bir üründür. Ayaklı yapısı nedeniyle farklı alanlara taşınabilir, hafif yapıdadır ve yer değiştirmesi oldukça kolaydır. Yapısı gereği çok fazla bakım gerektirmez ve genellikle değişik zevklere hitap eder. Ürün tarım yapacak alanı olmayan ve kendi organik meyve, sebzesini yetiştirmek isteyenler için de pratik bir seçenek olarak karşınıza çıkar. Tüm bunların dışında çevreyi yeşillendirerek sizi doğal bir alanla buluşturur. AKSYWOOD ahşap saksı saksılık yorum ve ürünü kullananların önerileri için Trendyol’dan incelemeler yapabilir, güvenli alışverişin tadını çıkarabilirsiniz.