AKSU Cozy Life Skoç Püsküllü Battaniye Inka Turuncu Tek Kişilik

549,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

AKSU Cozy Life Skoç Püsküllü Battaniye Inka Turuncu Tek Kişilik

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Voho Tekstil Satıcı Ünvanı: VOLKAN YEŞİLDAĞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Uşak Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9510228913
    Bu ürün Voho Tekstil tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Aksu cozy life skoç püsküllü battaniye inka turuncu tek kişilik özellikleri aksu cozy life skoç desenli battaniye serisi %60 pamuk, %30 akrilik, %10 polyesterden üretilmiştir. Birbirinden şık renk ve desen seçenekleriyle sunulmaktadır. Ürün tek kişilik olup, ebatları 150x200 cm’dir. Yerli üretimdir. Yıkama talimatları · makinede veya elde 30°c’de yıkayınız. · çamaşır suyu, leke çıkarıcı, vb. Kimyasallar kullanmayınız. · ütüleme yapmayınız. · kuru temizleme yapmayınız. · ıslak bekletmeyiniz. · açık ve koyu renkleri ayrı ayrı yıkayınız.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Pamuk Polyester
  • Boyut/Ebat 150 x 200
  • Renk Beyaz
  • Beden Tek Kişilik
Geri Bildirim Ver

AKSU Cozy Life Skoç Inka Turuncu Tek Kişilik Püsküllü Battaniye

Soğuk günlerde içecekler ve atıştırmalıklarla yapılan sinema keyiflerinin ayrılmaz parçalarından biri de battaniyelerdir. Aksu Cozy Life pamuklu skoç battaniye, kaliteli materyali ve şık tasarımıyla sıcak ve keyifli anların vazgeçilmezlerinden biridir. Tek kişilik battaniye, hem uyku saatlerinde hem de televizyon karşısında dinlenirken en sık kullanılan örtüler arasında yer alır. Hafifliğine rağmen kısa sürede ısınmaya yardımcı olan skoç battaniye, yatak ve koltuk süslemeleri için de sıkça tercih edilir. Yatak, koltuk veya berjerlerin üzerine gelişigüzel serilen battaniye, dekorasyonu bir anda modern ve sıcak bir havaya kavuşturur. Bu örtü, ısınma amaçlı kullanıldığında ise hafifliği sayesinde baskı hissi yaratmaz. Herhangi bir dolgu malzemesine sahip olmayan bu ürün, parça salınımının da önüne geçer.

  • Materyal: %60 pamuk, %30 akrilik, %10 polyester
  • Boyut: 150x200 cm
  • Desen: Ekose

Aksu Cozy Life Skoç Battaniye Materyal İçeriği Nedir?

Aksu Cozy Life Skoç Battaniye Materyal İçeriği Nedir?

Aksu Cozy Life pamuklu skoç battaniye, kaliteli, kullanışlı ve dayanıklıdır. Tek kişilik battaniyenin materyali; yüzde 60 pamuk, yüzde 30 akrilik ve yüzde 10 polyesterden oluşur. Bu sayede ürün hem hafif, hem dayanıklı hem de son derece ısıtıcıdır. İçeriğinin büyük bölümü pamuktan oluşan ürün, çok kez yıkamaya ve yoğun kullanıma rağmen sağlamlığını korur. Battaniye, hem uyku tekstili hem de dekorasyon ürünü olarak sıkça tercih edilir. Aksu Cozy Life pamuklu skoç turuncu tek kişilik battaniye, pamuk içeriği ile son derece sağlıklıdır. Parça salınımına izin vermeyen sık dokuma, ürünün uyku boyunca solunumu ve cildi rahatsız etmesini engeller. Yumuşak kumaş dokusu, kullanım sırasında teninizi pürüzsüz şekilde sarar. Bu ürün, uyku boyunca üzerinizde ağırlık ve rahatsızlık hissi oluşturmadan bedeninizin ideal ısıda kalmasını sağlar.

Aksu Cozy Life Skoç Battaniye Ebatları Nelerdir?

Aksu Cozy Life Skoç Battaniye Ebatları Nelerdir?

Aksu Cozy Life pamuklu skoç battaniye, tek kişiliktir. Dünya standartlarına uygun tek kişilik yataklar için üretilen battaniye, 150 cm genişliğe ve 200 cm uzunluğa sahiptir. Bu sayede uyku sırasında tüm bedeninizi ve yatağı saran battaniye, geceleri üşüme nedeniyle uykunuzun bölünmesinin önüne geçer. Tek kişilik battaniye, gün içinde yatakları şık ve düzenli bir görünüme kavuşturmak için de kullanılır. Tüm yatağı saran battaniye, ekose deseni ve püsküllü kenarlarıyla oda dekorasyonuna hareket katar. Dayanıklı materyaller ve dokuma teknikleriyle üretilen battaniye, püskül ve desen bozulmalarıyla karşılaşmanıza engel olur. Battaniye, yatak örtüsü olarak kullanılabileceği gibi gün içinde televizyon izlerken, kitap okurken veya çalışırken ısınmak için de tercih edilir. Tek kişilik ebatlara sahip ürün, aile boyu samimi ve sıcak TV akşamları için idealdir.

Aksu Cozy Life Skoç Battaniye Nasıl Temizlenmelidir?

Aksu Cozy Life Skoç Battaniye Nasıl Temizlenmelidir?

Şık tasarımıyla her kesimden beğeni kazanan Aksu Cozy Life pamuklu skoç battaniye, dayanıklı materyaliyle uzun ömürlü kullanım imkânı verir. Ancak bu ürünü uzun yıllar aynı şıklık ve kalite ile kullanabilmek için doğru temizlik yöntemleri uygulanmalıdır. Pamuk, polyester ve akrilikten oluşan battaniyenin makinede veya elde yalnızca 30 derecede yıkanması önerilir. Ürünün püsküllerinin, deseninin ve dokusunun kaybolmaması için yüksek sıcaklıklarda ve yoğun temizleyicilerle yıkanmaması gerekir. Çamaşır suyu, leke çıkarıcı gibi aşındırıcı ürünler kullanılmadığı sürece battaniye, yumuşak dokusunu ve canlı renklerini uzun yıllar boyunca korur. Battaniye, sertleşmemesi ve koku yapmaması için ıslak bekletilmemelidir. Ürünün hava akışı bulunan herhangi bir yüzeye serilerek veya genişçe asılarak kurutulması gerekir. Kuru temizleme yapılması önerilmeyen ürünü, çok açık veya koyu renklerle birlikte de yıkanmamalıdır. Battaniyenin yüzey yumuşaklığını ve formunu korumak için ütüleme yapılmaması daha doğru olur. Aksu Cozy Life pamuklu skoç turuncu tek kişilik battaniye yorumlarını inceleyerek bu ürünü Trendyol’dan kolayca satın alabilirsiniz.