Aksu Vital Süper S Vitamin 18.000mg 220g

359 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Aksu Vital Süper S Vitamin 18.000mg 220g

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Trend Market Satıcı Ünvanı: CENGİZ KAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bilecik Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5310814892
    Bu ürün Trend Market tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • vital süper doz - Yetişkin için süper Doz - süper etki Arı sütü + arı poleni + ham bal (yetişkinler için): Aksu vital süper doz nedir? Yetişkinler için özel olarak üretilmiş arı sütü, arı poleni ve ham bal içeriklerinden oluşturulmuş güçlü bir besin kaynağıdır. Arı sütü: Işçi arılan ana kraliçelerini ve yavru arılarını beslemek için ürettiği krem kıvamında bir sıvıdır. Arı sütü çok zengin bir besin kaynağı olup bileşiminde protein, karbonhidrat, yağlar, mineraller, vitaminler, Fenolik maddeler, aminoasitler ve yağ asitleri bulunmaktadır. Arı poleni: Çiçekli bitkilerin üreme hücresidir. Bal arıları tarafından toplanmaktadır. Arıların kendi ana besinidir. polen, protein başta olmak üzere karbonhidrat, amino asitler, mineral maddeler ve vitaminler içerir. Ham bal: Işlenmemiş, doğal baldır. Pastorize edilmemiş ve polenleri filtre edilmemiştir. Bileşiminde coğrafi ve botanik çeşitliliğe göre değişmekle birlikte, temel olarak karbonhidrat, su, mineral madde, protein ve vitamin, organik asit, Fenolik bileşikler ve serbest amino asitler gibi makro ve mikro bileşikler bulunmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Multivitamin
  • Aroma Aromasız
  • Set İçerik Adeti Tekli
  • Hedef Sağlıklı Yaşam
Geri Bildirim Ver