Aksa Aircol 120 Cam Tipi Aspiratör

205,50 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Aksa Aircol 120 Cam Tipi Aspiratör

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: sevim elektrik Satıcı Ünvanı: SÜLEYMAN SEVİM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 7650186835
    Bu ürün sevim elektrik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Kurulum Gerekli mi? Hayır
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Aksa Aircol 120 Cam Tipi Aspiratör 1635868

Aksa aircol 120 cam tipi aspiratör 1635868, küçük ve orta büyüklükteki mekânlarda kullanılan bir üründür. Genellikle mutfak, banyo, tuvalet, garaj, çamaşır odası, işyeri vb. gibi alanların havalandırılması için kullanılmaktadır. Direkt olarak aspiratöre takılacak, 3 metrelik borularda kullanmak için tasarlanmıştır. Aynı zamanda ince görünüme sahip olan ürün mekânların vazgeçilmez parçalarından biridir. Yüksek kaliteli malzemeden üretilen aspiratör kötü koku ve neme karşı koruma sağlamaktadır. Uzun yıllar ilk günkü görünümünü korur. Toza maruz kalan ön kapak kolayca sökülerek silme veya yıkama yoluyla temizlenebilmektedir. Yüksek motor ve gövde tasarımı ile ses seviyesini en alt düze indirger. Kullanıldığı alanlarda sessiz ve uzun ömürlü performans sunar. Duvar, tavan, pencere vb. alanlara dikey veya yatay olarak kullanılabilir. Ürünle bulunan sabitleme kelepçesi ile birlikte kolayca montaj yapabilirsiniz. Farklı ölçülerdeki modelleri tercih ederek, birçok mekanda kullanabilirsiniz.

  • Dayanıklı ve Sağlam
  • Uzun Ömürlü
  • Kullanışlı Tasarım

Aksa Aircol 120 Cam Tipi Aspiratör Modelleri

Sahip olduğu tasarımı ve özellikleri ile kullanıcıların beğenisini kazanan cam tipi aspiratör direkt olarak bağlanılarak kullanılmaktadır. Zaman gecikmeli elektronik kart ile kapattıktan sonra istediğiniz sürede çalıştırıp daha sonra otomatik olarak duracak şekilde kullanılmaktadır. Aksa aircol aspiratör modelleri kullanıcıların beğenisini kazanmıştır. Sıcak ortamlarda koruma sağlayarak havayı çekmektedir. Farklı renk seçeneklerine sahip ürünü kullanım alanınıza uygun olarak tercih edebilirsiniz. Tasarım açısından 3 metre borularda kullanmak için üretilmiştir. Yüksek kaliteden abs plastikten üretilen ürün oldukça dayanıklıdır. Ayrıca fan tasarımı maksimum performans sunan özelliklere sahiptir. Ses seviyesi düşük olan ürünün basınçlı hava emişi bulunur. Su sıçramasına karşı da korumaya sahip olan Aksa aspiratör ürünü Ipx4 korumaya da sahiptir. Akg y400 fiyat seçenekleri her bütçeye hitap etmektedir. Aksa aircol aspiratör modelleri içerisinden bütçenize ve ihtiyacınıza uygun olan ürünleri tercihe edebilirsiniz.

Aksa Aircol 120 Cam Tipi Aspiratör Mutfak ve Tuvalet Aspiratörü Kullanımı

Cam aspiratörleri banyo, tuvalet ve mutfaklarda kullanılan ürünlerdir. Gelişmiş tasarım ve özelliklere sahip olan ürün montaj açısından da oldukça pratiktir. Aircol 120 kullanmak için 124 ve 129 mm çapında delik açılmalıdır. Ürünle gelen ses azaltıcı süngerleri aspiratörün dört köşesine yapıştırmalısınız. Daha sonra ise sıkıştırıcı kilitleme kelepçesiyle aspiratörü cama montaj edebilirsiniz. Tuvaletlerde ise duvara montaj edilmektedir. Aksa Aircol 120 Cam Tipi Aspiratör kurulumunda ön kapağını alt kısmında bulunan vidayı sökerek çıkartmalısınız. Yine Aircol aspiratör için duvarda 124 ve 129 mm çapında delik açmalısınız. Aspiratörün dört köşesi duvar üzerinde dört tane dübel deliği açılmalıdır ve dübeller deliklere yerleştirilmelidir. Ürünle gelen ses azaltıcı özelliğe sahip sünger parçalarını aspiratörün etrafına deliklerin üstüne gelmeyecek şekilde yapıştırdıktan sonra aspiratörü yerleştirebilirsiniz. Kullanacağınız alanlara uygun aspiratör ürününü seçerek güvenle kullanabilirsiniz. Aircol aspiratör fiyat seçenekleri ile her bütçeye hitap etmektedir.

Aksa Aircol 120 Cam Tipi Aspiratör 1635868 Fiyatları ve Yorumları

Havalandırma fanı grubunda yer alan Aksa aspiratör, bir aspiratör modelidir. Ayrıca banyo fanı olarak da kullanılan Aircol 120 aspiratör küçük ve orta büyüklükteki alanlar için de tercih edilmektedir. Mutfak, banyo ve tuvalet gibi alanlarla birlikte birçok alanda kullanılmaktadır. Konut, kiler ve garaj gibi alanlarda da güvenle kullanabilirsiniz. Boru içi havalandırma ve odalar arası hava geçişleri için özel olarak üretilmiştir. Aspiratör havayı dışarı doğru vererek havalandırma işlemi yapmaktadır. Ürünün yüksek verim sağlaması için borunun kıvrımsız ve 1,5 metreden kısa olması gerekir. Cam tipi aspiratör fiyatları ürün özelliklerine ve modeline göre değişiklik göstermektedir. Aksa Aircol 120 cam tipi aspiratör yorum kısmını inceleyerek detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz. Ürünü satın almaya karar verdiyseniz Trendyol'dan Aksa Aircol 120 cam tipi aspiratör satın al seçeneği ile güvenle satın alabilirsiniz