Akkum Çocuk Oyun Kumu 25 Kg, Ak-kum

600 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Akkum Çocuk Oyun Kumu 25 Kg, Ak-kum

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AKKUM Satıcı Ünvanı: YUSUF YILMAZKARASU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9780315072
    Bu ürün AKKUM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • AK-KUM ÇOCUK KUM HAVUZ KUMU 25 KG -Satıcı Yusuf YILMAZKARASU Ana okulları, kreşler, çocuk oyun parklarında kullanılmaktadır.Mağaza vitrin tasarımlarında kullanılmaktadır.Doğal deniz kumu,plaj kumu için stüdyo çalışmalarında kullanılmaktadır. Ürünlerimiz %100 doğal olarak elde edilmiştir.Ürünlerimizin içerisinde kesinlikle toz bulunmamaktadır.Çocuklarınız için kum havuzunu evinize kurabilirsiniz. Yabancı madde ve bakterilerden arındırılmıştır.Ürün +-25kg'dir. GÖRSELDEKİ ÜRÜN BİREBİR GÖNDERİLİR. Bu ürün birden fazla satıcı tarafından satılabilir.Ürün görselleri tarafımızca çekilmiştir.Ürün liste ve detay sayfalarında tüketici memnuniyeti göz önüne alarak sipariş yorumlarına bakarak lütfen sipariş veriniz.Ürün tasarım resimleri tarafımıza aittir lütfen kullanıcı yorumlarımızı okuyunuz.

Ürün Özellikleri

  • Renk Metalik
  • Paket İçeriği 20 - 25
  • Yaş 3+ Yaş
Geri Bildirim Ver

Akkum Çocuk Oyun Kumu 25 Kg

Oyun kumu, farklı amaçlar doğrultusunda kullanılan işlevsel bir üründür. Akkum 25 kg çocuk oyun kumu da bahsi geçen özelliği taşır. Kullanıldığı yerde istenilen etkiyi verir. Söz konusu kum, mekan süslemesi için yeterli miktarı sağlar. Ayrıca çocukların oyun havuzları için de yeterli olur. İstediğiniz görüntüyü oluşturmanıza yardım eder. Herhangi bir kokusu olmadığı için daima konforlu bir kullanımı mümkün kılar.

 
  • 25 kg ağırlık
  • Yabancı madde ve bakterilerden arınmış yapı
  • Estetik renk

Akkum 25 Kg Çocuk Oyun Kullanımı

Akkum 25 Kg Çocuk Oyun Kullanımı

Akkum 25 kg çocuk oyun kumu, kendisine geniş bir kullanım alanı bulur. Son derece etkileyici bir renge sahiptir. Dekor amaçlı kullanıldığında istenilen görüntüyü verir. Rengi sayesinde farklı yerlere uyum sağlar. Göz zevkinize hitap eden süslemeler yapmanıza olanak verir. Doğal kum rengi olduğu için vitrinlere estetik bir hava katar. Bu kumu mekanların vitrinlerini süslerken tercih edebilirsiniz. Söz konusu ürün, çocuk kum havuzlarını doldurmak için sık kullanılır. Miktarı sayesinde bu alanlar için yeterli olan kum miktarını sağlar. Çocukların içinde rahatça oynayabileceği bir alan verir. Anaokullarında, kreşlerde ve parklarda tercih edilen bir üründür. 5546182362, bahçe süslemesi için de kullanılır. Bahçenin uygun alanlarına döküldüğünde son derece estetik bir görüntü sağlamanıza yardımcı olur. Akkum 25 kg çocuk oyun kumu farklı amaçlar doğrultusunda tercih edebilirsiniz.

 

Akkum 25 Kg Çocuk Oyun Kumu Özellikler Nelerdir?

Akkum 25 Kg Çocuk Oyun Kumu Özellikler Nelerdir?

Akkum 25 kg çocuk oyun kumu, sahip olduğu özelliklerle dikkat çeker. İlgili ürünün her ortama uyum sağlayan bir rengi bulunur. Doğal bir tonu olduğu için dekorasyona modern bir hava katar. Ayrıca ilk günkü renklerini uzun süre korumayı başarır. Böylece kullanıcıların beğenisini kazanır. Söz konusu çocuk oyun kumu oldukça yeterli bir miktara sahiptir. Havuzları, vitrinleri ve bahçeleri dolduracak miktarda ürün sağlar. Bu sayede bahsi geçen alanlarla istenilen etkiye ulaşmayı mümkün kılar. Bu ürün, kokusuz olduğu için yaşam alanlarınızda rahatlıkla tercih edilir. Kullanıldığı yerde rahatsız edici bir koku meydana getirmez. Son derece hijyenik ve güvenilir bir kullanım sağlar. Çocuklarınızın içinde oyun oynayabilmesi için tercih edebileceğiniz bir ürün olur. Akkum 25 kg çocuk oyun kumu uzun süre keyifle kullanabilirsiniz.

 

Akkum 25 Kg Çocuk Oyun Kumu Yorumları Nasıldır?

Akkum 25 Kg Çocuk Oyun Kumu Yorumları Nasıldır?

Akkum 25 kg çocuk oyun kumu, kullanıcıları memnun eden bir üründür. Ebeveynler tarafından sık tercih edilir. Parklarda ve anaokulu gibi alanlarda kullanılmak için rağbet görür. Söz konusu ürün, çocukların güvenle oynaması için özel olarak geliştirilir. Çocukların oyun havuzlarında yumuşak bir zemin sağlamayı mümkün kılar. Böylece düşme anında hasarı azaltır. Ayrıca çocukların zeminde dilediği gibi hareket etmesine olanak verir. Bu sayede hem ebeveynler hem de çocuklar için son derece faydalı bir kum olur. Bu ürün, dekor amaçlı olarak da ilgi görür. İlgili kumu vitrinlerinde kullananlar ortaya çıkan görüntüden memnun kalır. Uzun ömürlü bir ürün olduğu için kullanıldığı alanda daima estetik bir duruş sergiler. Dilediğiniz gibi süsleme yapmanıza yardımcı olur. Arzu ederseniz Akkum çocuk oyun kumu 25 kg yorumları ve değerlendirmelerini inceleyebilir, ürünü daha önce deneyimleyen kullanıcıların görüşlerini öğrenebilirsiniz. Trendyol’daki avantajlı Akkum çocuk oyun kumu 25 kg fiyatından yararlanarak bu ürünü kısa sürede sipariş edebilirsiniz.