2
Çizgi Roman kategorisinde
en çok favorilenen 2. ürün

Akıl Çelen Kitaplar Death Note Ölüm Defteri 1-Tsugumi Ooba

124 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (14)
Kurumsal Fatura
117,60 TL
Kurumsal Fatura
124,90 TL
Kurumsal Fatura
124,90 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Akıl Çelen Kitaplar Death Note Ölüm Defteri 1-Tsugumi Ooba

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: komikşeyler Satıcı Ünvanı: KOMİK ŞEYLER YAYINCILIK LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0576052785200001 Vergi Kimlik Numarası: 5760527852
    Bu ürün komikşeyler tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Death Note – Ölüm Defteri 1

Ürün Özellikleri

  • Basım Dili Türkçe
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
  • Yazar Tsugumi Ooba
Geri Bildirim Ver

Akıl Çelen Kitaplar Death Note Ölüm Defteri 1 - Tsugumi Ooba

Manga olarak da bilinen Japon çizgi romanları; etkileyici görselleri ve heyecan dolu anlatımıyla büyük merak uyandırır. Renkli çizimden meydana gelen bu romanlar keyifli okuma deneyimi sunar. Bu türe ait ilgi çekici seriler arasında yer alan Death Note - Ölüm Defteri 1 Tsugumi Ooba tarafından yazılan bir eserdir. Bu kitapta işlenen olaylar son derece dikkat çeker. Akıl çelen kitaplar Death Note Ölüm Defteri 1-Tsugumi Ooba serinin ilk kitabı olarak karşınıza çıkar. Son sayfasına kadar heyecanla okunan bu manga türü çizgi roman severler tarafından sıklıkla tercih edilir. Bu seri geniş bir hayran kitlesine sahiptir. Önemli bir manga serisi olan Ölüm Defteri serisi bu kitap ile heyecan dolu serüvenini başlatır. Siz de bu ilgi çekici ürünü satın alabilirsiniz.

  • Çizgi roman
  • Maga serisi
  • Etkileyici içerik

Akıl Çelen Kitaplar Death Note Ölüm Defteri Konusu

Akıl Çelen Kitaplar Death Note Ölüm Defteri Konusu

Ölüm Defteri 1 kitaptan meydana gelen bir üründür ve sevilerek tercih edilir. Çizgi romanın sahip olduğu etkileyici konu içeriği okurlara heyecan dolu anlar yaşatır. Polisiye ve gizem konularının hakim olduğu bu eserde yüksek gerilimin bulunduğu sahnelerde yaşanır. Deftere yazılan isimlerin öldüğü bir konuyu işleyen roman okurlar üzerinde merak uyandıran bir etki oluşturur. Kitabın konusuna göre ölüm tanrısı Şinigami Ryuk kendi kullandığı ölüm defterini dünyaya düşürür. Bu defteri bulan Light Yagami, bu deftere yazılan isimlerin öldüğünü keşfedince kendi amaçları doğrultusunda kullanmaya başlar. Kira olarak da bilinen bu karakterin asıl amacı dünyayı kötü insanlardan ve katillerden temizlemek olarak yansıtılır. Karakter deftere adını yazdığı ve yüzünü bildiği herkesin öldüğünü keşfeder. Siz de bu fantastik çizgi romanı satın alarak heyecan dolu anlar yaşama fırsatı yakalayabilirsiniz.

Akıl Çelen Kitaplar Death Note Ölüm Defteri Yorumları

Akıl Çelen Kitaplar Death Note Ölüm Defteri Yorumları

Akıl çelen kitaplar Death Note Ölüm Defteri 1-Tsugumi Ooba yorumları müşterilerin bu eser hakkındaki görüşlerini ifade eder. Yorumlar yardımıyla romanın konusu hakkında bilgi edinmek mümkündür. Romanın baş karakteri olan Kira’nın adaleti sağlamak üzere güçlerini kullandığı ölüm defteri fantastik bir konu olarak karşınıza çıkar. Meydana gelen gizemli ölümler sonucu harekete geçen polis kuvvetleri dünyaca ünlü bir dedektif ile anlaşır. Bu dedektif gizemli olayların sebebini ortaya çıkarmakla görevlidir. Dedektif ile Kira arasındaki mücadeleyi konu alan çizgi roman, sürükleyici bir anlatıma sahiptir. Kitap içerisinde yer alan çizimler son derece kaliteli baskı özellikleri sayesinde belirgin biçimde anlaşılır. Yazılar ve çizimlerin bir arada sunulduğu bu çizgi roman türü birçok kişi tarafından beğeni toplar. Siz de bu çizgi roman serisi sayesinde heyecan dolu bir serüven yaşayabilirsiniz.

Akıl Çelen Kitaplar Death Note Ölüm Defteri 1 Fiyatı

Akıl Çelen Kitaplar Death Note Ölüm Defteri 1 Fiyatı

Akıl çelen kitaplar Death Note Ölüm Defteri 1-Tsugumi Ooba fiyatları eserin baskı özellikleri ve uzunluğu göz önünde bulundurularak belirlenir. Kitap yayınlanırken kullanılan kağıt ve mürekkep özellikleri fiyatın oluşmasını sağlar. Toplamda 194 sayfadan meydana gelen bu kitap, 12,5x19 cm ebatların tasarlanır. İdeal boyuta sahip olan bu kitabı rahat şekilde taşıyarak başladığınız serüveni kesintiye uğramadan okumaya devam edebilirsiniz. Bununla birlikte 2. hamur kağıt kullanılarak oluşturulan bu eser, oldukça kaliteli özelliklere sahiptir. Ürünün kapak tasarımı konu içeriğini yansıtır nitelikte görsellerden meydana gelir. Basım dili olarak Türkçe kullanılır. Orijinali Japonca olan eser iyi bir çeviriye sahiptir. Tüm olayların net şekilde anlaşıldığı anlatımlar müşteri memnuniyeti sağlar. Siz de bu eseri Trendyol’da inceleyebilirsiniz. Ölüm Defteri serisinin ilk kitabı olan bu romanı güvenle satın alabilirsiniz.