Akiki Refah • Bolluk • Fırsat Için Bileklik (17 Cm Boy) - Doğal Yeşil Yeşim Taşı

566,34 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: 8 MM
8 MM
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Akiki Refah • Bolluk • Fırsat Için Bileklik (17 Cm Boy) - Doğal Yeşil Yeşim Taşı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Saatwa Satıcı Ünvanı: YASAR TEZEREN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 9946326885000001 Vergi Kimlik Numarası: 8420177159
    Bu ürün Saatwa tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yeşil Yeşim bilekliği, şifalı bir taş ve mücevher olarak çok popülerdir. Ünü sadece iyileştirici özelliklerinden değil, güzel renklerinden de kaynaklanmaktadır. Renk yönünden Yeşil Yeşim, yeşilden açık sarıya değişen yumuşak yeşil bir renk olarak kabul edilmiştir. Öte yandan, koyu kırmızı bir merkeze sahip ve renginin hafif turuncu olduğu söyleniyor. İyileştirme özelliklerine gelince, sindirim sorunları, zihin sorunları, hastalıklar, akciğerler, gözler, karaciğer, safra kesesi, bağırsaklar, böbrekler, idrar kesesi, kan ve kalp ile ilgili sorunlar üzerinde etkili olduğu söyleniyor. Yeşil Yeşim hem kişisel bir hediye hem de iyi bir hediye olarak kullanılabilir. İster doğum günü hediyesi olarak ister anneler günü hediyesi olarak verin, her durum için harika bir hediyedir. Onu daha da özel kılan, el yapımı olması ve onu alan kişi üzerinde güçlü bir kişisel etkiye sahip olmasıdır. Bu yeşil yeşimin iyileştirici özelliği çok iyi olduğu için meditasyon yapmak isteyenler için idealdir. Meditasyon, rahatlamanın ve stresten kurtulmanın etkili bir yoludur. Bu taşın bağışıklık sistemini güçlendirdiği de söyleniyor. Sağlıklı bir bağışıklık sistemi, hastalıklarla mücadelede yardımcı olabilir. Ayrıca, içsel benliği üzerinde çalışması gereken bir kişiyseniz, bu değerli taş bu duruma ulaşmanıza yardımcı olabilir. Öz saygı gibi iç meseleler üzerinde çalışırken kişinin kendine daha fazla güvenmesine yardımcı olabilir ve bir kişi rahatlayarak ve iç benliğine odaklanarak hayata daha sağlıklı bir bakış açısı kazanabilir. -------------------------------------------------- ----------------------------------------- Ürünlerimizde kullanılan tüm taşlar aksi belirtilmedikçe kesinlikle sentetik, plastik ve cam değildir ve doğrudan doğadan elde edilmiştir! Tüm ürünlerimiz şunları içerir: 1 yedek taş, 1 yedek kordon, 1 adet mücevher çantası ve ürününüzle birlikte ücretsiz gönderilen kristallerin açıklamaları. Kristal temizleme ve enerji yükleme: Tüm ürünlerimiz sevgi ve pozitif enerji ile hazırlanır ve önceden temizlenmiş, enerji verilmiş ve aktive edilmiş olarak gönderilecektir. Ancak taşlar zamanla enerjilerini kaybederler ve enerjileri yüklendiğinde eski aktivitelerine geri dönerler. Aldığınız taşların etkilerini korumak için haftada bir temizlemeniz ve enerji yüklemeniz önerilir. Bilgi tabanımızdan taşları nasıl temizleyeceğinizi ve enerjiyi nasıl yükleyeceğinizi öğrenebilirsiniz. LÜTFEN AKLINIZDA BULUNDURUN: Siparişiniz anında elimizde bulunan doğal taş ve kristallerden setiniz sizin için hazırlanacaktır. Dolayısıyla, resimlerde gösterilenlerden renk, şekil ve doku farklılıkları olabilir. Boğulma Tehlikesi - 36 aylıktan küçük çocuklar için uygun değildir!

Ürün Özellikleri

  • Taş Cinsi Doğal Taş
  • Materyal Doğal Taş
  • Renk Yeşil
Geri Bildirim Ver