Akfix Parlak Mavi Akrilik Sprey Boya 400 ml

45 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Akfix Parlak Mavi Akrilik Sprey Boya 400 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Çelebi Yapı Market Satıcı Ünvanı: ORHAN ÇELEBİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bartın Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2340487168
    Bu ürün Çelebi Yapı Market tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • AKFİX Akrilik Sprey Boya birçok değişik uygulama olanaklarında kullanım için tasarlanmıştır. Ünlü grafiti artistleri tarafından kullanılan özel bir sprey sistemidir. RAL ile uyumlu geniş bir renk yelpazesine sahiptir. Mağazamızda parlak siyah, parlak beyaz, mat siyah, mat beyaz, parlak makine kırmızısı, parlak gri, mor, parlak kahverengi, pembe, parlak kırmızı, parlak mavi ve parlak şeffaf vernik renk çeşitleri mevcuttur. Dilerseniz ürünlerimize bakabilirsiniz. Uygulama Alanları ·Sunta, metal, kâğıt, cam boyanabilir sert plastikler ve birçok tekstil ürünü üzerine herhangi bir tasarım amacıyla uygulanabilir. ·Aynı zamanda elbise, beton ve doğal taş üzerine tasarım amaçlı uygulanabilir. Özellikler ·Yüksek seviye nitro-combi kalite. ·Çok iyi kaplama yeteneği. ·Birçok yüzeyde muhteşem adezyon kuvveti. ·İyi akış, pürüzsüz yüzey. ·İç ve dış mekân uygulamalarına uygun. ·Parlatılabilir yüzey. ·Hava koşullarına, ışığa ve UV’ye dayanıklı. ·Çizilme, şok ve darbeye dayanıklı. ·Hızlı kuruma (Kuruma süresi, ortam sıcaklığı, havadaki nem ve uygulanan kaplamanın kalınlığına bağlıdır). Kullanım Şekli ·Yüzey temiz, kuru ve tozdan ve yağdan arındırılmış olmalı. ·Eski boya kalıntılarını ve pası yüzeyden temizleyin. ·Daha sonra gerekli görülürse zımparalayın ve astar uygulayın. ·1-2 saat kurumasını bekleyin. ·Plastik kısımlarda plastik astarı uygulayın. ·Boyanmasını istemediğiniz yerleri kapatın. ·Kullanmadan önce 3 dakika çalkalayın. ·Görünmeyen bir yüzeyde boyanın rengini ve yüzeyle uyumunu test edin. ·25 cm. uzaklıktan ince katmanlar halinde uygulayın. ·Sentetik boyaların üzerinde uygulamayın!

Ürün Özellikleri

  • Renk Mavi
  • Tip Mat
Geri Bildirim Ver