Akfix E350 Epoksi Hızlı Çelik Yapıştırıcı 25 Ml

120 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
750 TL'ye 25 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
189,93 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Akfix E350 Epoksi Hızlı Çelik Yapıştırıcı 25 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AYPEK HIRDAVAT İÇ VE DIŞ TİCARET LTD.ŞTİ Satıcı Ünvanı: AYPEK HIRDAVAT İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0123050413000001 Vergi Kimlik Numarası: 1230504130
    Bu ürün AYPEK HIRDAVAT İÇ VE DIŞ TİCARET LTD.ŞTİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 100 adet sipariş verilebilir. 100 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • AKFIX E350 çift komponentli, solvent içermeyen, hızlı kürleşen ve aşırı derecede güçlü ve yüksek mukavemetli epoksi bazlı bir metal yapıştırıcıdır. Boşluk doldurma özelliği sayesinde pürüzlü ve hatta tam olarak uyuşmayan yüzeylerde dahi kullanılabilir. Özellikler Yüksek yapıştırma gücü ve dayanıklılığa sahip, Çok hızlı kürleşir. Oda sıcaklığında kürleşebilir. Çekme ya da çatlama yapmaz. İyi boşluk doldurma yeteneğine sahip, Su ve kimyasallara karşı dayanıklı, Hava koşullarına dayanıklı, Kolay karıştırıp, uygulanabilir. Boyanabilir ve zımparalanabilir. Uygulama Alanları Metal, beton, ahşap, cam ve seramik gibi malzemelerin yapıştırılmasında, Makine, ev aleti, araç gereç, araba parçaları, boru gibi malzemelerin tamirinde, Vida ve cıvataların metal, beton veya taşa yerleştirilmesinde, Elektriksel parçaların contalanmasında, Polipropilen, polietilen, naylon, PTFE ya da diğer esnek plastiklerde kullanılması tavsiye edilmez.

Ürün Özellikleri

  • Yapıştırıcı Tipi Epoksiler
Geri Bildirim Ver