AKCMARKET Profesyonel Titanyum T Bıçaklı Tıraş Makinesi Saç Ve Sakal Düzeltici Ense Tüy Kesme Traş Makinası

519 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

AKCMARKET Profesyonel Titanyum T Bıçaklı Tıraş Makinesi Saç Ve Sakal Düzeltici Ense Tüy Kesme Traş Makinası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AKCMARKET Satıcı Ünvanı: AKC TANITIM İLETİŞİM DANIŞMANLIĞI TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0017053967500001 Vergi Kimlik Numarası: 0170539675
    Bu ürün AKCMARKET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çelik "T" Bıçakları Saç, Sakal, Ense ve Vücut Kılı Tıraşında Sıfıra Yakın Kesim Yapar Bu Tıraş Makinesi Erkek Kuaförlerinin Kullandığı Profesyonel Performans Sunan Bir Tıraş Makinesidir Vücut Kıllarınızı Kesmek İçin de Gönül Rahatlığıyla Kullanabilirsiniz Yüksek Devirli Motoru ve Yeni Nesil "T" Yapıda ki Bıçağı Kusursuz Bir Tıraş Deneyimi Sunar Şarjlı Kullanımı Sayesinde Kablo ile Uğraşmanıza Gerek Kalmaz 60 Dakikayı Aşan Şarjlı Kullanım Süresi Sunar KUTU İÇERİĞİ: 1 ADET ŞARJLI TIRAŞ MAKİNESİ 1 ADET ŞARJ ADAPTÖRÜ 4 ADET NUMARALI KESİM TARAĞI (3,6,9,12 mm Uzunlukta Kesim) 1 ADET TEMİZLİK FIRÇASI 1 ADET BAKIM YAĞI KULLANIM KILAVUZU AKCMARKET Güvencesiyle (1 Yıl Servis Garantili) ÜCRETSİZ KARGO

Ürün Özellikleri

  • Kullanım Kuru
  • Tip Kablosuz
  • Tıraş Bölgesi Saç
  • Tıraş Bölgesi Saç-Sakal
  • Otomatik Kapanma Yok
  • Şarjlı Kullanım Süresi 1-2 Saat
  • Garanti Süresi 1 Yıl
  • Başlık Sayısı 1-3
  • Burun ve Kulak Temizleme Başlığı Yok
Geri Bildirim Ver

Akcmarket Profesyonel Titanyum T Bıçaklı Tıraş Makinesi Saç ve Sakal Düzeltici Ense Tüy Kesme Tıraş Makinası

Evlerde pratik ve hayatı kolaylaştıran ürünler tercih sebebidir. Taşınabilir ve rahat kullanılabilen eşyalar günlük hayatın bir parçası haline gelir. Güzellik ve bakım konuları gelişen teknolojiyle birlikte herkesin ulaşabileceği boyut ve özelliklere ulaşır. Titanyum bıçaklı tıraş makinesi saç ve sakal düzeltici özelliğinin yanı sıra ense tüy kesme özelliği de müşterilerin çokça tercih ettiği modellerdir. Ev ortamında ve hijyenine sahip bir şekilde kendi saç ve sakal tıraşınızı yapabilmenize imkan sağlar. Seyahatlerinizde rahatlıkla kullanabileceğiniz boyutlarda ve taşınma tipindedir. Akcmarket profesyonel titanyum T bıçaklı tıraş makinesi şarj edilerek kablosuz olarak da çalışabilir. 60 dakikaya kadar kablosuz kullanım sağlar. Kuru kullanıma uygundur. Kutu içeriğinde bulunan kullanım kılavuzuyla kolaylıkla tıraş yapmanıza imkan verir.

  • T tipi bıçak
  • Kablosuz olarak çalışma imkanı
  • Saç ve sakal tıraşına uygun yapı

Akcmarket Profesyonel Titanyum T Bıçaklı Makine Özellikleri

Akcmarket Profesyonel Titanyum T Bıçaklı Makine Özellikleri

Çok amaçlı ve pratik ürünler her zaman ön plana çıkar. Profesyonel titanyum t bıçaklı tıraş makinesi pek çok ihtiyaca cevap veren bir tasarıma sahiptir. Çelik T biçimindeki bıçakları sayesinde saç,sakal,ense ve vücut kılı tıraşında sıfıra yakın kesime imkan sağlar. Profesyonel performans sunan bir tıraş makinesidir. Akcmarket titanyum T bıçaklı tıraş makinesi, saç ve sakal düzeltici özelliğinin yanı sıra ense tüy kesme özelliğine ek olarak yüksek devirli motoruyla yüksek performansa sahip bir kesim deneyimi sunar. Şarjlı kullanımı sayesinde kablosuz olarak kullanma seçeneğine sahiptir. 60 dakikaya kadar şarjlı olarak kullanabilir, dilediğiniz yere cihazınızı taşıyabilirsiniz. Ürün uzun kullanım ömrüyle dikkat çeker. Siz de yüksek performansa sahip, şarj edilebilen bir tıraş makinesine sahip olmak isterseniz Akcmarket tıraş makinesini tercih edebilir, ev konforunda bakımınızı yapabilirsiniz.

Kullanışlı Akcmarket Profesyonel T Bıçaklı Tıraş Makinesi

Kullanışlı Akcmarket Profesyonel T Bıçaklı Tıraş Makinesi

Profesyonel titanyum bir tıraş makinesinin sahip olduğu öne çıkan özellikler pek çok avantaj sağlar. Akcmarket profesyonel titanyum t bıçaklı tıraş makinesi saç ve sakal düzeltici ense tüy kesme traş makinası sahip olduğu yüksek devirli motoru ve yeni nesil T yapıdaki bıçağı ile yüksek kalitede tıraş performansı sağlar. Ürün, şarj edilerek kablosuz olarak 60 dakikaya kadar kullanıma imkan verir. Kutu içeriğinde 1 adet şarjlı tıraş makinesi ve 1 adet şarj adaptörü bulunur. Bunlara ek olarak 4 adet numaralı kesim tarağı vardır. Bu kesim tarakları ile 3, 6, 9, 12 mm seçeneklerinde kesim yapabilirsiniz. Tıraş işlemi sonrasında kullanmanız için 1 adet temizlik fırçası ve 1 adet bakım yağı kullanım kılavuzuyla birlikte kutu içeriğinde yer alır. Bu avantajlara sahip ürünü satın alabilirsiniz.

Bütçe Dostu Akcmarket Profesyonel Titanyum Tıraş Makinesi

Bütçe Dostu Akcmarket Profesyonel Titanyum Tıraş Makinesi

Akcmarket profesyonel titanyum t bıçaklı tıraş makinesi saç ve sakal düzeltici ense tüy kesme traş makinası fiyat belirlenmesinde ürünün öne çıkan özellikleri ve avantajları göz önüne alınır. Profesyonel kalite ve performansa sahip olmasıyla kuaför hizmetini kendi evinizde yapmanıza imkan sağlar. Yüksek devirli motora ve yeni nesil, çelik T yapıdaki bıçağıyla kusursuz kesimler yapılmasına imkan verir. Kutu içeriğinde bulunan kesim tarakları ile farklı ölçülerdeki başlıklarıyla çeşitli kesimleri deneyebilirsiniz. Ev ortamında kendi isteklerinize göre tıraş yapma deneyimleriniz için ideal bir üründür. Hem istediğiniz modeli yapabilir hem de ev konforunda berber deneyimi yaşayabilirsiniz. Kuru kullanıma uygun olarak tasarlanmış bir üründür. Akcmarket profesyonel titanyum t bıçaklı tıraş makinesi saç ve sakal düzeltici ense tüy kesme tıraş makinası yorum kısmından cihaz özelliklerini inceleyebilir, Trendyol sayesinde satın alabilirsiniz.