AKÇİN GIDA Tuzsuz Kabak Çekirdeği 500 Gr

225 TL
(450 TL / kg)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

AKÇİN GIDA Tuzsuz Kabak Çekirdeği 500 Gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Akçin Gıda Satıcı Ünvanı: ÜNSAL AKÇİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4728407691800017 Vergi Kimlik Numarası: 0200201640
    Bu ürün Akçin Gıda tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Herkesin çok acıktığı zaman aklına gelen bir yiyecek vardır. Kimileri bol soslu makarna kimileri ise büyük bir hamburger hayal eder. Fakat gün içerisinde açlık krizleri bastırdığı zaman hayallerimizdeki yemeklere ulaşma konusunda sorun yaşayabiliriz. Böyle durumlarda yapılacak en doğru şey ikinci en iyi şeye doğru yönelmek olacaktır. Acıktığımız zaman belki hayallerimizdeki yiyeceğe ulaşamayız ama eşit derecede lezzetli ve kolay tüketilen bir yiyecek olan kuruyemişler eşit derecede lezzetli ve keyifli bir tecrübe sunacaklardır. Kuruyemişler yersiz bastıran açlık krizleri için en ideal yiyeceklerdir. Kolay taşınabilir, kuru ve kokmayan yiyecekler olduğu için tek ihtiyacınız olan bir saklama kabı ya da kilitli platik bir poşet olacaktır. Kuruyemişlerin ayaküstü atıştırmalık olarak tercih edilmesi hiç de şaşırtıcı değildir. Yağlı ve lifli yiyecekler oldukları için hem uzun süre tok tutacak şekilde doyurucudurlar hem de özellikle de çalışan insanlar için gerekli olan enerjiyi verirler. Aynı şekilde kolay tüketilen paketli gıdalara kıyasla tamamen doğallardır ve çok da lezzetlidirler. Pek çok farklı çeşidi olduğu için her damak tadına uyacak en az bir kuruyemiş muhakkak bulunur. Tek başlarına nefis oldukları gibi karışımları da çok beğenilir. Genelde dengeli bir tat yaratmak için kuruyemişçiler tarafından çeşitli kuru meyvelerle çeşitli kombinasyonlar oluşturulur. Çocukların beslenme çantaları için harika yiyeceklerdir. Seyahatlerde mola yerlerindeki yemeklere lezzetli alternatifler olacaklarıdr. Ülkemizde en çok tüketilen kuruyemişlerden biri olan kabak çekirdeği son yıllarda popülerliğini daha da artırmıştır. Balkabağının tohumları olan kabak çekirdekleri ince beyaz bir kabuğa sahiptir. Bu kabuğun içinde koyu yeşil, yağlı ve nefis iç bulunur. Tıpkı ayçekirdeği gibi çitlenerek yenen kabak çekirdeği hem çocuklar hem de büyükler tarafından sevilir. Özellikle de sonbahar aylarında en tazelerini bulabileceğiniz kabak çekirdekleri televizyon karşısında yenebilecek en iyi atıştırmalıklardandır. Kavrulmuş ya da çiğ oalrak yenebilen kabak çekirdeği her iki haliyle de nefis olur. Çiğ kabak çekirdeğinin kabuğu daha yumuşaktır ve içi daha nemli ve meyvemsidir. Kavrulmuş olanlar ise ince ve kuru bir kabuğa sahiptir, içleri daha yağlı ve daha yoğun bir tada sahiptir. Kabak çekirdekleri içinden çıktığı kabağa göre değişkenlik gösterir. Farklı kabak cinslerinden farklı şekilde ve tatta kabak çekirdekleri çıkar. En lezzetli kabak çekirdeklerinden biri de Ürgüp sivrisi denilen ve Ürgüp kabağından çıkan kabak çekirdekleridir. Adından da anlaşılacağı gibi diğer kabak çekirdeklerinin aksine yuvarlak olmayan, ince sivri ve oval olan çekirdeklere sahiptir. Ürgüp’ün gururu olan bu kabak çekirdekleri bu bölgenin en çok yetiştirilen ürünlerinden bir tanesi haline gelmiştir. Bölgenin en çok yetiştirilen ürünü olan Ürgüp kabağı bütün Türkiye’ye enfes kabak çekirdekleri temin etmektedir.
Geri Bildirim Ver