AKÇİN GIDA Taze Çekilmiş Türk Kahvesi 200 Gr.

75 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

AKÇİN GIDA Taze Çekilmiş Türk Kahvesi 200 Gr.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Akçin Gıda Satıcı Ünvanı: ÜNSAL AKÇİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4728407691800017 Vergi Kimlik Numarası: 0200201640
    Bu ürün Akçin Gıda tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Akçin Taze Çekilmiş Türk Kahvesi Tarihimizde çok önemli bir yer kaplayan, ülkemizde en çok tercih edilen yöresel içeceklerden biri Taze Çekilmiş Türk Kahvesidir. Osmanlı mutfağının en önemli detaylarından biri olan Türk Kahvesi geçmişten günümüze varlığını sürdürmüştür. Türk kahvesi kendisine özgü pişirimi ve servis edilme şekli ile bizi dünya genelinde en güzel haliyle temsil etmektedir. Farklı kavrulma yöntemleri ve kendine has kokusu ile vazgeçilmez bir lezzettir. Türk kahvesi antioksidan deposudur ayrıca metabolizmayı hızlandırır ve sindirime yardımcı olur. En taze ve öğütülüp hazırlanmasıyla elde ettiğimiz kahvemiz siz Türk kahvesi sever müşterilerimiz vazgeçemeyeceğiniz bir lezzet olacaktır. Özenle hazırladığımız damak tadınıza uygun olarak, tercihinize göre Orta Kavrulmuş Yumuşak İçim ve Çifte Kavrulmuş Sert İçim olarak taze çekilmiş Türk kahvenizi size özel paketleyip kargo yapmaktayız. Türk Kahvesi Nasıl Yapılır? Yapacağınız kişi sayısına göre her fincan için 1 tatlı kaşığı Türk Kahvesi ile fincan ölçüsünde suyu cezvede kısık ateşte yavaşça karıştırarak lezzetli bir kahve elde edebilirsiniz. Kahveniz köpürdüğünde köpükleri fincana kaşık yardımıyla dağıtabilir daha sonra kısık ateşte biraz daha ısıttığınız kahvenizi fincanlara doldurabilirsiniz. Aynı ölçüleri kullanarak Türk Kahvesi makinesinde de kahvenizi rahatlıkla yapabilirsiniz. İsteğe göre şeker ilavesi yapabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Ağırlık 50 - 250 gr
Geri Bildirim Ver