akcepazar Inek Dalmaçya Desen Cow Dalmatia Pattern Defter, Tablet, Laptop Üzerine Kaplama Için Sticker

83,98 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

akcepazar Inek Dalmaçya Desen Cow Dalmatia Pattern Defter, Tablet, Laptop Üzerine Kaplama Için Sticker

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: akcepazar Satıcı Ünvanı: AKCE İNTERNET HİZMETLERİ REKLAM YAZILIM TİCARET TARIM TURİZM İNŞAAT İTHALAT VE İHRACAT A.Ş. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0018077830500001 Vergi Kimlik Numarası: 0180778305
    Bu ürün akcepazar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Defter, Tablet, Laptop, Pc, Macbook Üzerine Kaplama İçin Sticker
  • Arkası yapışkanlıdır.
  • İstenilen düz ve temiz bir yüzeye yapıştırılabilir.
  • Ölçüsü 40 x 27 cm dir.
  • Bu ölçülere kadar olan tüm pc ler için keserek küçültebilirsiniz.
  • Uzun Ömürlüdür Kendinden Yapışkanlıdır Söküldüğünde İz Bırakmaz Yapıştırmak İstediğiniz Yüzeyin Temiz Olmasına Özen Gösteriniz.
  • Kaplama Yapma Adımları: Adım 1: Yapıştıracağınız alanı iyice temizleyin. Toz kalmasın. Adım 2: Yapıştıracağınız alanı camsil veya deterjan köpüğü ile ıslak hale getirin.(bu sayede hava kalmasının önüne geçmiş olursunuz) Adım3: Stickerin arkasında ki kağıt alanı çıkarın ve yine hafif olarak camsil veya camsil şisesi koyduğunuz köpüklü su ile ıslatınız. Stickerin arkasını da biraz sıkabilirsiniz (Bu sayede hatalı veya yanlış yapıştırırsanız, düzeltmeniz kolay olur.) Adım4: Stickeri orantılayacak şekilde laptopa yapıştırmaya ortasından başlayın. kenarlarda fazlalıklar olabilir, görseli ortalayıp yapıştırmaya yapmaya gayret gösterin. Adım5: Bir adet kredi kartına bir bez veya peteçe sarıp, görseldeki gibi stickerin ortasından başlayarak kenarlara doğru altta kalan fazla suyun atması ve iyice yapışması ile sıvama işlemi yapın. (Stickeri çizmeyecek bir bez kullanın, sert ve çizici materyallar ile yapmayın. Keçe varsa daha iyi sonuç verir.) Adım 6: İyice kurumasını bekleyin, arada kontrol edip, yapışmayan yer varsa sıvama işlemine devam edin. Kurudukça yapışması daha da çoğalacaktır. Tamamen kuruduktan sonra girinti çıkıntı alanları iyice yapıştıktan sonra maket bıçağı ile fazlalıkları kesebilirsiniz. Not: Folyoyu yapıştırdıktan sonra yine de hava kabartcığı bırakırsanız, bir iğne ucu veya maket bıçağı ucu ile çok minik bir delik açarak havayı çıkarır ve düz bir görüntü elde edersiniz. LAPTOP STİCKERİ KULLANMAK, BİLGİSAYAR KASASINIZI DARBELERE VE ÇİZİLMELERE KARŞI ÖNLEYECEKTİR. ÇIKARDIĞINIZDA BİLGİSAYARINIZ KASASI İLK GÜN Kİ GİBİ OLACAKTIR.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver