Akçalı Permolit Üniversal Renklendirici Renk Tüpü Toprak 50 Ml.

34,80 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Akçalı Permolit Üniversal Renklendirici Renk Tüpü Toprak 50 Ml.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FurkaNalbur Satıcı Ünvanı: NECLA BAĞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 1300155051
    Bu ürün FurkaNalbur tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Her tür boyayı renklendirebilen, binder içermeyen konsantre renklendiricidir. Su ve solvent bazlı her türlü boya, vernik, kaplama malzemesini renklendirmek için kullanılır. Boya, vernik, kaplama malzemesini renklendirir Her türlü boyayı renklendirir Tanım : Her tür boyayı renklendirebilen, binder içermeyen, konsantre, renklendirici. Kullanım alanı : Su bazlı, solvent bazlı, iç cephe, dış cephe boya ve verniklerin renklendirilmesinde kullanılabilir. Özellikleri : Su ve solvent bazlı her türlü boya, vernik, kaplama malzemesini renklendirmek için geliştirilmiştir. Boyama gücünün yüksek olması nedeniyle çok az miktar kullanılarak koyu tonlar elde edilebilir. Birlikte kullanılarak sınırsız renk tonları sağlanabilir. İç ve dış cephe boya sistemlerinde kullanılabilir, güneş ışığına karşı direnci yüksektir. Boya değildir, tek başına kullanılmaz. Renklendirici miktarı boyaların türüne göre değişmekle birlikte verniklerde en fazla %3, örtücü boyalarda %7 girilmelidir. Farklı kalite boyalarda aynı miktar renklendirici ile farklı renk tonları elde edileceği unutulmamalıdır. Teknik Özellikler Görünüm : Sıvı konsantre renklendirici. Renk : Toplam 16 farklı renk Viskozite : 65 ± 10 KU/25oC Yoğunluk : 1.40 ± 0,35 gr/cm3 (renge göre değişir.) pH : 8,5 ± 1 Sarfiyat : İstenen renge göre değişkendir. Kesin sarfiyat için kontrollü numune çalışması tavsiye edilir. Kuruma Süresi : Uygulanmaz Parlama Noktası : Parlamaz Ambalaj Şekli : 50 ml Uygulama : Kullanmadan önce renklendirici el ile iyice çalkalanmalı, kullanımdan hemen sonra kapağı sıkıca kapatılmalıdır. Renklendirilmek istenen boya veya vernik inceltilmeden önce renklendirilip, mümkün ise alet ile karıştırılıp iyice karıştığına emin olduktan sonra inceltilmelidir. Renklendirme işlemi iyi karıştırılan boya içine damla damla girilerek yapılmalı, nihai renge karar verebilmek için küçük bir yerde uygulama yapıp boyanın kuruması beklenmelidir. Renklendirici ilavesinden önce az miktar boyada karışabilirlik testi yapınız. Dış cephe uygulamalarında PU serisi 1,2 renk tonlarını ve PO serisini kullanınız, PI serisini kullanmayınız. Silikat boyalarda yalnızca PO serisini kullanınız. Depolama : Ağzı açılmamış ambalajında, palet veya raf üzerinde, serin ve kuru yerde, direkt güneş ışığından ve donmasından korunarak 2 yıl saklanabilir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Kahverengi
  • Tip Boya Renklendiriciler
  • Ağırlık 100 gr
Geri Bildirim Ver