Akçalı Gümüş Sprey Boya 400ml

250 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Akçalı Gümüş Sprey Boya 400ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SADIKOĞLU YAPI MARKET Satıcı Ünvanı: ÜMİT SADIKOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7360304471
    Bu ürün SADIKOĞLU YAPI MARKET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hızlı kuruyan, kolay uygulanan yüksek kapatıcılığa sahip olan akçalı sprey boya mükemmel koruyuculuğa sahiptir. Kurşunsuz olmasının yanı sıra akrilik esaslı ve solvent bazlıdır. Uygulandığı yüzeyde elastik bir tabaka oluşturur ve solmaya karşı dayanıklıdır. Rengi ile şık bir görünüm sunar. Akçalı sprey soba boyası yüksek sıcaklığa uygun olarak tasarlanmış olup sobalar, gaz boruları, emayeler ve fırınlar gibi alanlarda kullanıma uygundur. Ozon tabakasına zarar vermeyen ve kaliteli sonuçlar almanızı sağlayan en uygun sprey boyadır. Uygulama şekli 1. Sprey boyanın uygulanacağı yüzeyi toz, kir, pas, yağ ve nemden arındırınız. 2. Uygulanacak yüzey pürüzlü, problemli ise yüzeylere özel binder veya yüzeye uygun astar uygulayınız. 3. Kutuyu yaklaşık 2 dakika süre ile çalkalayınız. 4. Yüzeye 25-30 cm mesafeden ince katlar halinde püskürtünüz. Akçalı sprey boya 5 ila 20 dakikada dokunma kuruluğuna, 8 ila 12 saat sonunda ise tam kuruluğa ulaşmaktadır. Kimyasal sertleşme için 20 derecede 24 saat bekletilmelidir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Gümüş
  • Tip Mat
Geri Bildirim Ver