Akbulut Baharat Arap Kızı Kremi Pembe 2 Kutu

84,50 TL
(42,25 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
59,30 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Akbulut Baharat Arap Kızı Kremi Pembe 2 Kutu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DURAKBEYOĞLU Satıcı Ünvanı: FEYZANUR DURAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Erzurum Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3140983343
    Bu ürün DURAKBEYOĞLU tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Orijinal Arap Kızı Kremi Pembe Kutu 2 Kutu Gönderilecektir.

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Beyazlatıcı
  • Form Krem
  • Hacim 1 - 15 ml
Geri Bildirim Ver

Arap Kızı Kremi Çeşitleri ile Bakımlı Vücutla

Son dönemlerde adını sıkça duyuran Arap kızı kremi pembe kutu, aslında çok uzun süredir bilinen bir üründür. Yeniden popüler olan krem hakkında olumlu yorumlar vardır. Çok eski yıllardan beri kullanılan ürün, cilt lekeleri olan kişiler için mucizevî etkiler sağlamaktadır. Yan etkisi bulunmayan ürün, kullanıcıların gönül rahatlığı ile kullanmasına olanak sağlamaktadır. Cilde uygulandığı an itibariyle kılcal damarları uyaran ve hızlı bir şekilde harekete geçiren ürün, etkin maddesi sayesinde cilt hücrelerini yeniler ve cildi onarır. Ürünün iki farklı seçeneği vardır. Arap kızı kremi pembe kutu ve mavi kutu şeklinde satılan ürün, farklı bölgelerde de satılmaktadır. Nemlendirme etkisi de yaratan ürün, cilt sağlığı için oldukça önemlidir. Cilt bakımının en temel basamaklarından birisi olan nemlendiriciler, gün içinde yorulan ve dış etkilere maruz kalan cildin su dengesini korumaktadır.

  • Yumuşak Doku
  • Cilt Tonu Eşitleyici
  • Bitkisel İçerik

Arap Kızı Kremi Pembenin Etkileri

Arap Kızı Kremi Pembenin Etkileri

Leke kremi olarak bilinen bu ürün, farklı alanlarda da olumlu etkiler yapmaktadır. Tüm vücut kullanımı için uygundur. Arap kızı kremi pembe faydaları arasında cilt yenileme özelliği yer almaktadır. Sivilcelerin azalmasında ve cildi beyazlatmada etkili olan ürünün kullanımı oldukça pratiktir. Arap kızı kremi pembe nasıl kullanılır sorusunun cevabı kullanıcılar tarafından merak edilmektedir. Kullanım aşamasında ilk olarak cilt temizlenmektedir. Gece yatmadan önce masaj yaparak sürülen kremin emilmesi oldukça önemlidir. Sabah uyanınca cilt ılık su ile durulanmaktadır. Gerektiği durumlarda alternatif nemlendirici kremlerin tercih edilmesinde herhangi bir engel bulunmamaktadır. Cilt temizliği sonrasında nemlendirici kullanımı oldukça önemlidir. Sağlıklı ve ışıl ışıl bir cilt isteyen kişiler düzenli olarak nemlendirici krem kullanmaktadır. Cilt sağlığını korumak, yıkıcı etkenleri engellemek ve yaşlanmayı geciktirmek için nemlendirici kremler oldukça önemlidir.

Akne ve Leke Karşıtı Arap Kızı Kremi Pembe

Akne ve Leke Karşıtı Arap Kızı Kremi Pembe

Arap kızı kremi pembe ne işe yarar sorusunun cevabı kullanıcılar tarafından merak edilmektedir. Bu ürün, cildi besler ve onarır. Sivilce, akne ve lekeleri yok eden ürün oldukça etkilidir. Ciltte meydana gelen güneş lekelerini ve çilleri de yok eden krem, düzenli kullanım sonrasında etkili olmaktadır. Pembe renkli olan krem, yağlı ciltler için kullanıma uygundur. Beyaz renkli olan krem yani ambalajı mavi renk olan krem, normal cilt yapısına sahip bireylerin kullanımına uygundur. Ürünün miktarı 20 gramdır. Yağlı ciltler, sivilce oluşumu için uygundur. Özellikle bazı dönemlerde sivilce oluşumu artmaktadır. Ergenlik dönemi, en çok sivilcelenmenin olduğu dönemdir. Böyle dönemlerde Arap kızı kremi pembe 2 kutu tercih edilerek düzenli bir şekilde bu krem kullanılmaktadır. Arap kızı krem sayesinde sivilce ve akne oluşumu azalmaktadır.

Arap Kızı Kremi Pembe Kalitesi

Arap Kızı Kremi Pembe Kalitesi

Sivilcelerinden kurtulmak, çillerini yok etmek, cilt rengini açıp beyaz ten rengine sahip olmak isteyen bireyler tarafından tercih edilen ürün, cildin güneşe karşı korunmasını da sağlamaktadır. Yüzde bulunan kırmızı noktaları yok etmek, fondöten gibi etkili bir şekilde lekeleri gizlemek, sivilce izlerini yok etmek ve daha birçok etkiye sahip olan ürün, bitkisel içeriği ile doğaldır. Arap kızı kremi pembe 2 kutu yorum incelemesinde kullanıcıların ürünün fiyatından memnun olduğu görülmektedir. Oldukça uygun fiyata sahip olan ürün, her bütçeye uygundur. Arap kızı kremi pembe kullananlar, cilt tonunun eşitlenmesi gibi faydaları gördüklerini de belirtmişlerdir. Bu ürün, nem problemi, sivilce problemi ve daha birçok cilt sorunu yaşayan kişiler tarafından tercih edilmektedir. Siz de Trendyol üzerinden bu ürünü inceleyebilir, dilediğiniz zaman sipariş verebilirsiniz.