1
Kayıt Teknolojileri kategorisinde
en çok favorilenen 1. ürün

AKAI Mpk Mini Mk3 - 25 Tuşlu Midi Klavye

5.750 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.750 TL

Ürün Bilgileri

AKAI Mpk Mini Mk3 - 25 Tuşlu Midi Klavye

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: simgemuzik Satıcı Ünvanı: SİMGE MÜZİK ALETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0770038449700010 Vergi Kimlik Numarası: 7700384497
    Bu ürün simgemuzik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Akai’nin MIDI kontrolör ailesinin yeni üyesi, markanın dijital ses işleme istasyonu yazılımı (DAW) MPC Beats, MPC ses paketleri ve AIR Hybrid, Mini Grand ve Velvet gibi sanal enstrümanlarla birlikte kullanıcılara sunuluyor. Klasik/elektronik piyano ve synthesizer gibi sanal enstrümanların kullanımına imkan veren 2. nesil tuş takımı ile birlikte gelen MPK Mini MK3, alttan aydınlatmalı ve çalım hızına duyarlı pad’leriyle davul ve ses örneği kompozisyonlarında olabilecek en iyi sonucu vermeyi amaçlıyor. Sahip olduğu 8 rotatif kontrol düğmesi ise prodüksiyon elementleri üzerinde daha fazla kontrol alanı sağlıyor.
Geri Bildirim Ver

Akai Mpk Mini Mk3 - 25 Tuşlu Midi Klavye

Akai MPK mini MK3 - 25 tuşlu midi klavye hem amatör hem de profesyonel kullanıcılar için ideal bir seçimdir. Kompakt boyutlarıyla dikkat çeken midi klavye, kolay taşınabilirliği ve kullanıcı dostu arayüzü sayesinde her yerde müzik yapmanıza olanak tanır. 25 hassas tuşu, dinamik drum padleri ve atanan kontrol düğmeleri ile her türlü müzik prodüksiyon ihtiyacınıza yanıt verir.

  • 25 hassas tuş

  • Dinamik drum padler

  • Atanan kontrol düğmeleri

AKAI MPK Mini MK3 - 25 Tuşlu Klavye Özellikleri

AKAI MPK Mini MK3 - 25 Tuşlu Klavye ÖzellikleriAkai MPK mini MK3 - 25 tuşlu midi klavye özellikleri incelendiğinde, müzik prodüksiyonunda yeni bir çağ açtığı görülür. 25 hassas tuşu, hız ve basınç hassasiyeti ile her dokunuşunu mükemmel bir şekilde kaydeder. Özelleştirilebilir 8 adet dinamik drum pad'i sayesinde ritim yapımını kolaylaştırır ve yaratıcılığı maksimum düzeyde kullanmanıza imkan tanır. MIDI kontrolü, geniş bir yelpazede müzik yazılımları ile uyumlu çalışan mini klavye, prodüksiyon sürecini hızlandırdığı için daha etkili bir kullanım sunar. Atanan kontrol düğmeleri ve joystick ile ses efektlerini kolayca düzenleyebilir, müziğe kendinizden esintilere ekleyerek, farklı dinamikler ve sesler yaratabilirsiniz. Kompakt tasarımı, midi klavyeyi evde, stüdyoda ya da sahnede rahatlıkla kullanabilmenize olanak tanır. USB bağlantısı sayesinde bilgisayarınıza kolayca bağlayabilir ve hemen müzik yapmaya başlayabilirsiniz. Minimal tasarıma sahip olan klavye, çok yönlü kullanımı sayesinde kişisel yaratıcılığın gelişmesini desteklediği için pek çok kişi tarafından kolayca kullanılabilir.

AKAI MPK Mini MK3 - 25 Tuşlu Klavye Kullanımı

AKAI MPK Mini MK3 - 25 Tuşlu Klavye KullanımıAkai MPK mini mk3 - 25 tuşlu midi klavye, sahip olduğu özellikleri ve minimal tasarımı sayesinde kullanımı son derece kolay ve kullanıcı dostudur. Klavyenin plug-and-play özelliği, herhangi bir yazılım yüklemesi yapmadan hemen kullanıma başlamanıza olanak tanır. Kompakt boyutları, taşınabilirliği artırdığı için, belirli bir yere bağlı kalmadan, kullanıcıların istediği her yere götürme ve kullanma avantajı sunar. Hem Windows hem de Mac işletim sistemleriyle uyumlu olan bu cihaz, geniş bir yelpazede müzik prodüksiyon yazılımları ile sorunsuz bir şekilde çalışır. MIDI klavye üzerindeki 25 hassas tuş ve 8 drum pad, parmaklarınızın ucunda sonsuz yaratıcılık sunar. Atanan kontrol düğmeleri ve joystick ile ses seviyelerini ayarlayabilir, efekt geçişleri yapabilir ve müziğinize kendi stilinizi ekleyebilirsiniz. Her seviyeden müzik yapımcısına hitap eden bu klavye, müzik yapma sürecinizi daha keyifli ve üretken hale getirir.

AKAI MPK Mini MK3 - 25 Tuşlu Klavye Fiyatı ve Yorumları

AKAI MPK Mini MK3 - 25 Tuşlu Klavye Fiyatı ve YorumlarıAkai MPK mini MK3 - 25 tuşlu midi klavyenin avantajları arasında, kolay kullanımı ve midi boyutu sayesinde taşınabilir olması dikkat çeker. Kompakt boyutları, bu midi klavyeyi her yere kolayca götürme imkanına sahip olmasını sağladığı için, kesintisiz kullanım avantajı sunar. 25 hassas tuş ve 8 drum pad, müzik yaparken size geniş bir yaratıcılık alanı sunar. USB bağlantısı ile kolay kurulum ve hızlı kullanım sağlar. Geniş müzik yazılımı uyumluluğu, farklı prodüksiyon ihtiyaçlarına uyum sağlar. Atanan kontrol düğmeleri ve joystick, ses düzenlemelerini kolaylaştırır ve müziğinize özgünlük katar. Akai'nin kalite ve güvenilirliği ile yıllar boyu sorunsuz bir kullanım deneyimi sunar. Müzik prodüksiyonunda yeni başlayanlar için mükemmel bir başlangıç noktası olan AKAI Mpk Mini Mk3, aynı zamanda deneyimli yapımcılar için de güçlü bir araçtır. Akai MPK mini MK3 - 25 tuşlu midi klavye yorum ve kullanıcı değerlendirmelerini inceleyerek klavyenin kullanımı ve kalitesi hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Akai MPK mini MK3 - 25 tuşlu midi klavye fiyat ve özellikleri için Trendyol'u inceleyebilirsiniz.