4
Klavye kategorisinde
en çok ziyaret edilen 4. ürün

Ajazz 308ı Çok Renkli Daktilo Tarzı Vintage Kablosuz Klavye

975 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
2 Adet ve Üzeri 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.144 TL

Ürün Bilgileri

Ajazz 308ı Çok Renkli Daktilo Tarzı Vintage Kablosuz Klavye

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ATAsoft Satıcı Ünvanı: ATAKAN COŞKUN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2120975353
    Bu ürün ATAsoft tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ajazz 308ı çok renkli daktilo tarzı vintage kablosuz klavye Daktilo klavye, tıklama sesini büyük ölçüde azaltan tuş gürültü azaltma teknolojisini kullanır. Kimseyi rahatsız etme endişesi duymadan sessiz ve rahat bir yazma deneyimi sağlayabilir. Modern ve vintage bluetooth klavye Retro stili modern tasarımla birleştiren, aynı zamanda en ileri bağlantı teknolojilerini benimseyen ve canlı renkleri cihazınızı aydınlatan daktilo kablosuz klavye, ev ve ofis klavyeniz için en iyi seçimdir. 84 tuşlu özel yapısı sayesinde masaüstünüzde minimum alan kaplarken, 12 adet önceden atanmış multimedya tuşu sayesinde maksimum fonksiyonellik sağlar. 10 dakikadan uzun bir süre herhangi bir tuş işlemi olmazsa, klavye uyku durumuna girecek ve güç tasarrufu için bluetooth bağlantısını otomatik olarak kesecektir
  • 2 * aaa pil ile çalışmaktadır, eğer pil zayıfsa, sağ üst köşedeki pil göstergesi size yedek pili hatırlatacaktır. Sevimli bluetooth klavyeniz, bluetooth özellikli windows, mac, dizüstü bilgisayarlar, pc, android akıllı telefonlarla yaygın olarak uyumludur ve 20 milyondan fazla tıklanma ömrüne sahiptir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Karışık
  • Bağlantılar Kablosuz
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Tuş Düzeni Q Klavye
  • Renk Turuncu
  • Klavye Dili Yabancı Dil
  • Aydınlatma Yok
  • Touchpad Yok
  • Numerik Tuşlar Yok
  • Multimedya Tuşları Var
Geri Bildirim Ver

Ajazz 308ı Çok Renkli Daktilo Tarzı Vintage Kablosuz Klavye

Ajazz 308i çok renkli daktilo tarzı vintage kablosuz klavye, sahip olduğu tasarımı ile öne çıkan bir üründür. Böylece kimseyi rahatsız edeceğinizi düşünmeden sessiz bir şekilde yazma deneyimi yaşayabilirsiniz. Retro stili modern tasarımla birlikte sunan Ajazz 308i aynı zamanda yüksek bağlantı teknolojilerine sahiptir. Canlı renkleri sayesinde cihazınızı aydınlatır. Ajazz klavye 84 tuşlu yapısı ile masanızda az yer kaplar ve 12 adet multimedya tuşu ile maksimum performans sunar. 10 dakikadan sonra uzun süre işlem yapılmazsa, klavye uyku durumuna girer ve bluetooth bağlantıyı otomatik olarak keser. 2 adet AA pil ile çalışır. Pil zayıf ise, sağ üst köşede bulunan pil göstergesi yedek pili hatırlatmaktadır. Göze hitap eden bluetooth klavye Windows, Mac, dizüstü bilgisayar, PC ve Android telefonlara uyum sağlamaktadır.

  • Şık ve Estetik Tasarım
  • Enerji Tasarrufu
  • Yüksek Performans

Ajazz 308i Çok Renkli Daktilo Tarzı Vintage Kablosuz Klavye Modelleri

Ajazz 308i Çok Renkli Daktilo Tarzı Vintage Kablosuz Klavye Modelleri

Tak çalıştır özeliğe sahip Ajazz daktilo klavye modelleri, vakit kaybetmeden kısa sürede klavyeyi kullanma imkânı sunmaktadır. Kablosuz tasarıma sahip Ajazz 308i bluetooth klavye kullanım sırasında kullanıcıların rahat hareket etmesini sağlamaktadır. Geniş kulanım alanına sahip klavye Android, İOS, Mac ve Windows gibi çeşitli platformları desteklemektedir. İnce kalem pil ile çalışan bu ürünleri şarj etmeye ihtiyaç duymadan uzun ömürlü olarak güvenle kullanabilirsiniz. Ayrıca güç tasarrufu ve akıllı uyku mod özelliği bulunan ürün ile enerji tasarrufu yapabilirisiniz. Aynı zamanda klavyenin sahip olduğu çoklu ortam tuşları sayesinde hızlı şekilde kısa yollara ulaşabilirsiniz. Güçlü bluetooth bağlantısı yüksek sinyal gücüyle bağlanmayı sağlamaktadır. 10 metreye kadar kullanım alanına sahip olan ürün kullanıcılara kolaylık sağlamaktadır. Ayrıca basılan tüm tuşları ekranda görebilme imkânı sağlamaktadır. Hızlı ve kolay bir şekilde yazı yazmak ve hayatınızı kolaylaştırmayı sağlar.

Modern Ajazz 308i Çok Renkli Daktilo Tarzı Vintage Kablosuz Klavye Özellikeri

Modern Ajazz 308i Çok Renkli Daktilo Tarzı Vintage Kablosuz Klavye Özellikleri

Ajazz vintage klavye dayanıklı tuşları ile birlikte 10 milyon kez tuş basma ömrüne sahip bir üründür. Sürekli olarak kullanıldığında bile tuşlarda yıpranma ve dökülme sorunu yaşanmamaktadır. Klavye sağlam kasa yapısına sahiptir. Bu nedenle düşme ve darbelere karşı yüksek koruma sağlar. Daktilo görünümünü modernleştirerek kullanıcılara şık bir tasarım sunmaktadır. 320 mm klavye uzunluğu ve 137 mm genişliği ile son derece estetik ve kullanışlı bir tasarıma sahiptir. Böylece fazla yer kaplamadan kullanabilmenizi sağlar. Ajazz klavye geniş yuvarlak tuş yüzeyleri sayesinde kullanıcılara rahat bir şekilde tuşlara basma imkânı sunmaktadır. Ajazz 308i renkli daktilo tarzı vintage kablosuz klavye indirim dönemlerinde kullanıcılar tarafından oldukça talep görmektedir. Siz de indirim dönemlerinde ürünü takip ederek avantajlı fiyatlarda ürüne sahip olabilirsiniz. Ajazz klavye modelleri içerisinden bütçenize ve bilgisayarınıza uygun klavyeyi tercih ederek bilgisayarınızda farklılıklar yaratabilirsiniz.

Ajazz 308i Çok Renkli Daktilo Tarzı Vintage Kablosuz Klavye Modelleri Fiyatları

Ajazz 308i Çok Renkli Daktilo Tarzı Vintage Kablosuz Klavye Modelleri Fiyatları

Tıklanma sesini büyük ölçüde azaltan Ajazz 308i renkli daktilo tarzı vintage kablosuz klavye, gürültü azaltma teknolojisine sahiptir. Modern ve vintage modelde üretilen klavye tasarımı ile öne çıkar. Aynı zamanda ileri bağlantı teknolojisine sahip olan ürün cihazınızı aydınlatan canlı renklere sahiptir. İki AA pil ile çalışan ürün kullanıcılara pratik kullanım imkânı sunmaktadır. Ajazz 308i renkli daktilo tarzı vintage kablosuz klavye fiyatı, ürünün modeline ve özelliklerine göre değişiklik göstermektedir. Ajazz 308i renkli daktilo tarzı vintage kablosuz klavye yorum kısmını inceleyerek ürün hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Ajazz 308i renkli daktilo tarzı vintage kablosuz klavye satın al seçeneği ile Trendyol'da hızlı ve kolay şekilde alışveriş avantajlarıyla sizlere sunulur.