Airfel Digifel Premix 24 Kw (20.640 Kcal) Tam Yoğuşmalı Kombi.

5.900 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Airfel Digifel Premix 24 Kw (20.640 Kcal) Tam Yoğuşmalı Kombi.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DEPOFAST Satıcı Ünvanı: DEPOFAST DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sivas Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2921194901
    Bu ürün DEPOFAST tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Kombi ürünlerinde montaj hizmeti alıcıya aittir. Yetkili servisler tarafından ücretsiz olarak verilmemektedir. Kombi montajının tamamlanmasının ardından bölgedeki gaz dağıtım firmasından uygunluk belgesi alınmalıdır. Bu belgeyi aldıktan sonra kombi markasının müşteri hizmetleri aranarak cihazın kullanıma açılması için ücretsiz servis talep edilebilir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Airfell kombi, yüksek ısıtma kapasitesi ve tam yoğuşmalı yapısı sayesinde enerjiden tasarruf ederek maksimum performans sunar. Yüksek verim ile ısı konforunu bir araya getirir.
  • Isı sağlarken kullandığı enerji kaynağını minimum düzeyde tutan yoğuşmalı kombi, enerjiden tasarruf etmenize imkan tanır.
  • Tam yoğuşmalı kombi, kombi içerisinde oluşan ısıyı hapseder ve ekstra enerji harcamaksızın ısıtma sağlar.
  • Baca bulundurmayan hermetik kombi, ortamdaki havayı sirküle ederek arzu ettiğiniz sıcaklığa getirir. Böylelikle ortamı havalandırmak zorunda olmadan maksimum performans ile ısıtabilirsiniz.
  • 24 KW kombi, yüksek elektrik gücü ile fazla sayıda peteği aynı anda homojen olarak ısıtabilir. Bu özelliği sayesinde geniş alanda dahi tam ısıtma sağlar.
  • Birbirinden farklı mod özelliklerine sahip olan Airfel digifel premix, arzu ettiğiniz modlarda çalıştırılabilir. Enerji tasarruf modu ile tasarruf edebilir, turbo mod ile hızlı ısınma sağlayabilirsiniz.
  • Çift eşanjörlü kombi, sahip olduğu paslanmaz çelik eşanjörleri ile uzun kullanım ömrüne sahiptir. Uzun süreler boyunca evinizde ısıtma sağlayabilirsiniz.
  • Airfel digifel premix 24 kw, geniş modülasyon aralığı ile ihtiyaç duyulan ısı miktarına göre kendini ayarlar. Enerji kullanımını ve verimliliği arzu ettiğiniz sıcaklığa göre optimize eder.
  • Fonksiyonel özellikleri ile öne çıkan dijital kombi, dijital ve dokunmatik ekranı ile kullanım kolaylığı sağlar.
  • Üstün güvenlik özellikleri ile Airfel digifel premix 24 Kw tam yoğuşmalı kombi, gaz kaçakları ve arızalara karşı önlem almanızı sağlar.
  • Bacasız tasarıma sahip olan beyaz kombi, bulunduğu ortama uyum sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Cihaz Tipi Yoğuşmalı
  • Maksimum Isıl Güç 24 kW
  • Baca Tipi Hermetik
  • Ücretsiz Kurulum/Montaj Yok
  • Garanti Süresi 5 Yıl
  • Eşanjör Sayısı 2
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Isıtma Kapasitesi 20600 Btu/h
  • Renk Beyaz
  • Kurulum Gerekli mi? Evet
Geri Bildirim Ver

Airfel Digifel Premix 24 Kw (20.640 Kcal) Tam Yoğuşmalı Kombi

Airfel Digifel Premix 24 Kw (20.640 Kcal) Tam Yoğuşmalı Kombi

Kombiler, her mevsim bulunulan ortamın istenilen sıcaklıkta kalmasını sağlıyor. Gündelik hayatımızdaki rolü çok büyük olduğu için güvenilir kombi seçmek her zaman önemlidir. İhtiyacı karşılayacak sıcak su elde edebilmemizi sağlayan yaz, kış ve bahar ayları fark etmeksizin tercih edilen sıcaklığı bizlere sağlayan bir üründür. Airfel Digifel Premix yoğuşmalı kombi bu ihtiyacı fazlasıyla karşılayan, güvenilir bir marka olarak ön plana çıkmaktadır.

  • Şık Tasarım
  • Tutumlu Kullanım ve Yüksek Performans
  • Rahat Kullanım

Uyumlu Tasarımı ile Evlerinize Hareket Getirin

Bu dönemde işlevselliğin yanı sıra ürünlerin görüntüleri de önem arz etmektedir. Bu açıdan ürün, beyaz ve şık görüntüsüyle kullanıcının beğenisini kazanmaktadır. 36 kilogram ideal ağırlığa sahip bir üründür. Kombi, ağırlıkta olduğu gibi 730mm yüksekliği, 403mm genişliği ve 345mm derinliği ile boyutsal açıdan da kullanışlı ölçülere sahiptir. Ürünün petek sıcaklıkları minimum 20, maksimum ise 85 değerleri arasında-dır. Su sıcaklığı ise 40 ila 65 değerleri arasında kalmaktadır. Estetik, sade ve şık görünümü ile kullanıcıların beğenisini fazlasıyla kazanmış bir üründür. Airfel Digifel Premix kombi, estetik tasarımına ön tarafında bulunan LCD ekran eşlik etmektedir. Tasarlanan LCD ekran kullanıcılara kolay kurulum ve kullanım açısından fazlasıyla kolaylık sağlamaktadır. Kombide kullanılan ürünler son teknolojidir. Son teknoloji tam yoğuşmalı özelliği ile tasarruflu bir kombi özelliği taşımaktadır. Yapımındaki malzemeler paslanmaz çelikten yapılmaktadır.

Güçlü Kombiniz Sayesinde Evinizin Keyfini Çıkarın

Airfel Digifel Premix yoğuşmalı kombi 24 kW ısıl kapasiteye sahiptir. Paslanmaz çelikten yapılmış ısı eşanjörü ile tam yanma teknolojisi yer almaktadır. %108 verim gücü ile kullanıcılardan tam not almış bir üründür. İşletme basıncı 0,7 ila 3 değerleri aralığındadır. Su tesisatı basıncı 10 ila 0,5 aralığındadır. Genleşme tank kapasitesi ise 7 litredir. Enerji gücü ise 110 Watt. Tasarrufun öncelik olduğu Airfel Digifel Premix kombinin manuel ayarı, kademeli modülasyon olması, kullanıcıyı fazla yakıttan kurtarmaktadır. Kademeli modülasyonlar ile Airfel Digifel Premix sıcak su ayarı sıcaklığa göre kombi alevini ayarlayarak isteği tamamıyla kullanıcıya bırakmaktadır. Bir kombide modülasyonun olmaması demek, istenilen minimum sıcaklıkta bile kombinin en fazla değerde yanıyor olmasıdır. Ürün, bu teknoloji ile kullanıcılarının tasarruflu konforunu sağlamış olmaktadır. Modülasyon aralığı 1:6’dır. Kombinin ısıtma kapasitesi ise 20640 Kcal/h. Airfel Digifel Premix teknik özellikleri sayesinde kullanıcılarından aldığı yorumlar üzerine her zaman beğenilmektedir.

Son Teknoloji Airfel Kombi ile Farkınızı Yaratın

Teknolojik açıdan en ileri seviyede olan Airfel Digifel Premix fiyat ve konfor noktasında da kullanıcıya gerekli tüm olanağı sunmaktadır. Ön panelinde yer alan LCD ekranı ile kontrol edebilme özelliği günümüz modern çağına uyum sağlar niteliktedir. Konfor ve ileri seviye teknoloji ile beraber, kullanıcılara güven teşkil etmesi de gerekmektedir. Kombideki arızayı tespit edebilen emniyet sistemlerinin yer alması kullanıcıyı güvenlik yönüyle de etkilemektedir. Alevin sönmesi veya alev ile ilgili bir sorunda gazı keserek hem kombiyi hem de alandaki herkesin emniyetini sağlamaktadır. Üründe yer alan emniyet ventili ile de kaloriferde oluşan fazla basınca karşı bir koruma sağlamaktadır. Hermetik kombi olması ile hava emme emniyeti bulunmaktadır. Hermetik olmayan kombilerde ise bu özellik yoktur. Kombi bu özelliğiyle de fark yaratmaktadır. Otomatik by-pass sistemi ile ürünün içindeki su sirkülasyonunu sağlayabilmektedir. Teknolojik yönden bir diğer özelliği olan donma emniyet sistemi ile de gaz veya elektrik beslemesinin oluştuğu durumlarda, su sıcak-lığı 5 derecenin altında ise gelişmiş teknolojisiyle cihazı otomatik devreye almaktadır. Airfel Digifel Premix 24 kW 20.000 kcal/h yoğuşmalı kombi konforu, ileri seviye gelişmiş teknolojisi, şık ve sade tasarımı ile kullanıcılara kusursuz hizmet vermektedir. Bu hizmeti güvenilir online alışveriş markası Trendyol’dan rahatlıkla satın alıp, ihtiyacınız olan konfora kolaylıkla ulaşabilirsiniz.