Airbar 10 Adet Silgili Akıllı Beyaz Tahta Kalemi - Silinebilir Siyah Renk Tahta Kalemi

84,50 TL
(8,45 TL / adet)
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
4. Ürüne %5 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Airbar 10 Adet Silgili Akıllı Beyaz Tahta Kalemi - Silinebilir Siyah Renk Tahta Kalemi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AHİ MAĞAZA Satıcı Ünvanı: MUSTAFA İLHAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4130895369800001 Vergi Kimlik Numarası: 4720223611
    Bu ürün AHİ MAĞAZA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 40 adet sipariş verilebilir. 40 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Silgili Akıllı Tahta Kalemi
  • Silinebilir Beyaz Tahta Kalemidir
  • Tepesindeki Kapağı Silgilidir
  • Mürekkebi Uzun Ömürlüdür
  • Akıllı Tahtalarda Kullanılabilir
  • Paket İçeriği:
  • 10 adet Mini Tahta Kalemi

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Okula Dönüş İlkokul
Geri Bildirim Ver

Airbar 10 Adet Silgili Akıllı Beyaz Tahta Kalemi - Silinebilir Siyah Tahta Kalemi

Airbar tahta kalemi akıllı tahtalarda kullanılabilen bir ürün olarak dikkat çeker. Silgili olduğu için size kullanım kolaylığı sağlar. Akıllı tahtalar için özel tasarlanan bu ürün sizlere her kullanımda konfor sunar. Tepesindeki kapağı silgili olduğu için yazdığınız yazıların veya çizdiğiniz çizimlerin hatalarını silmeniz kolaylaşır. Pratik temizleme imkanı size avantaj sunar. Kalemin mürekkebi uzun ömürlü olduğu için rahatça kullanabilirsiniz. Akıllı tahtalar genellikle okullarda, eğitim kurumlarında ve ofislerde kullanılır. Bu açıdan bu kalemler yoğunlukla buralarda işe yarar. Elektrik kesintisi veya kalibrasyon sorunları yaşandığı zamanlarda da kullanılabilir özelliklere sahiptir. Ürün sayesinde rahat yazı yazabilirsiniz. Resimler yaparak tepedeki silgisi ile silebilirsiniz. Bu sayede çizilmesi zor geometrik şekilleri kolaylıkla çizebilir hatalarını temizleyebilirsiniz. Evde, ofiste, okulda bu ürünün pratikliğinden faydalanabilirsiniz.

  • Uzun ömürlü mürekkep
  • Silgili ve mıknatıslı kapak
  • Akıllı tahtalarda kullanım

Airbar Silinebilir Tahta Kalemi Özellikleri

Airbar Silinebilir Tahta Kalemi Özellikleri

Silgi kaybolması ve bitmesi gibi durumlar size zaman kaybettirir. Yazmanız veya çizmeniz gerekenleri sekteye uğratmaz. Ürünün başında bulunan silgi size zaman kazandırır. Silginin kaybolması gibi durumları da ortadan kaldırır. Kapak kısmında mıknatıslar olduğu için kalemler tahtaya ve metal yüzeylere yapışabilir. Uçları ince olduğu için kaliteli bir performans sunar. Kapaktaki silgi ise yumuşaktır. Ekstra bir silgi kullanmanıza gerek yoktur. Kullanım sonrası kapağını kapatarak kalemin donmasının önüne geçebilirsiniz. Böylece kaleminizin ömrünü uzatabilirsiniz. Sadece akıllı tahta için değil yaz-sil kitaplar için de kullanılabilir. Çok amaçlı bu kalemlerin boyu 11.3 cm'dir. Bu açıdan elinize de rahatça sığar. Kullanımda zorluklar yaratmaz. Size keyifli bir deneyim sunar. Ürünün uç yapısı ise liflidir. Böyle olmasından dolayı kullanımı pürüzsüzdür. İşiniz bittikten sonra kapağını geri kapatırsanız, kurumasını önüne geçersiniz.

Kullanışlı Airbar Silinebilir Tahta Kalemi

Kullanışlı Airbar Silinebilir Tahta Kalemi

Airbar 10 adet silgili akıllı beyaz tahta kalemi, kalitesiyle beğeni kazanır. Bundan dolayı kaleminiz bitince bir diğerini kullanarak, yazı yazmaya ya da çizim yapmaya devam edebilirsiniz. Herhangi bir aksama olmaz. Ürünün dışı beyaz renklidir. Kapak kısımları ise siyah renktir. Ürün siyah renk yazar. Yedek mürekkepleri yoktur. Ürünün 10 adet olması yedek mürekkeplere gerek olmadığını gösterir. Mürekkebi uzun bir süre kullanılsa dahi çabuk bitmez. Dersinizi, projenizi, çiziminizi sorunsuz olarak tahtaya aktarabilirsiniz. Silginin kalemin başında olması da olası silme durumlarında hemen yanınızda olur. Kalemle işiniz bitince mıknatıslı başı sayesinde tahtaya yapıştırabilirsiniz. Ürünün çok fonksiyonlu olması tüm bu özellikleriyle sizlere katkı sağlar. Geriye sizin hayal gücünüzü bilgi ve becerinizi silgili kalemle akıllı tahtaya aktarmak kalır. Ürünün boy ebatı ve kaliteli ucu oldukça işlevseldir. Daha önce ürünü alanların değerlendirmelerini ve yorumlarını Airbar 10 adet silgili akıllı beyaz tahta kalemi kullanıcı yorumları kısmından öğrenerek ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.

İndirimli Airbar Silinebilir Tahta Kalemi Fiyatları

İndirimli Airbar Silinebilir Tahta Kalemi Fiyatları

Ürünün kullanışlı olması sizlere konfor sağlamak için önemlidir. Odaklanmanız konusunda sorun yaşamazsınız. Her an kalemi elinizden düşürme, silgi arama ihtiyacı duymazsınız. Airbar silinebilir siyah renk tahta kalemi ile akıllı tahtayı kullanabilirsiniz. Silgisinin üst düzey kalitede olmasından dolayı herhangi bir silme durumunda tahtada iz kalmaz. Uğraştırıcı bir silme etkinliği olmaz. Bu da sizlere kolaylık sağlar. Zamandan tasarruf sağlar. Dikkatinizin dağılmasına engel olur. Yoğun siyah renk olmasından dolayı kaleme bastırmadan dahi iyi sonuç alabilirsiniz. Kalemin ucu oldukça sağlamdır. Bu sayede kırılma, kopma gibi durumlarla karşılaşmazsınız. Ürün mini boy olduğu için yanınızda her zaman taşıyabilirsiniz. Mıknatıslı olduğu içinde tahta üzerinde bırakabilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken konuysa ürünün kapağını açık bırakmadığınız zaman kurumasının önüne geçersiniz. Ürünün ömrünü uzatırsınız. Ürünü satın almak için Trendyol'a bakabilirsiniz.