AHŞAPEVİM Çizgi Metal Askılık Fotoğraflık Pano 55 X 75 Cm

359 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

AHŞAPEVİM Çizgi Metal Askılık Fotoğraflık Pano 55 X 75 Cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TEKNOLOJİ WORLD Satıcı Ünvanı: ERDİNÇ SAYIN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7560286881
    Bu ürün TEKNOLOJİ WORLD tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İnce Çizgi Metal Askılık Fotoğraflık Pano 55 x 75 cm Metal ızgara pano
  • Ürün Ölçüsü: 55 cm x 75 cm.
  • Kullanıma hazır halde gelmektedir.
  • .Siyah fırın boyadır.
  • Mandallar ve aksesuarlar fiyata dahil değildir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Ahşapevim Metal Fotoğraflık ile Anılarınızı Ölümsüzleştirin

Ahşapevim çizgi metal fotoğraflık, modern tasarımı ve eşsiz dizaynı ile birlikte birçok kişi tarafından ilgi görmektedir. Estetik formu açısından göz kamaştıran bu ürün modeli hem rengi hem de duruşu ile dikkat çeken bir form ortaya koymaktadır. Metal askılıklar olarak gözler önüne serilen pano, farklı formlarda kullanma sağlamaktadır. Modern tasarımı ve yapısı ile yüksek kalite yansıtarak üstün bir performans oluşturmakta aynı zamanda siyah rengi ile asil bir görünüm sergilemektedir Ahşapevim çizgi metal fotoğraflık, kullanıcıları açısından özel olarak özel bir yapıda tasarlanmıştır. Eşsiz ve şık yansıması ile birlikte oldukça çağdaş bir görünüm ortaya koyan bu ürün modeli, 55 X 75 cm ölçüleri ile ideal bir tasarım sergilemektedir. Bununla birlikte siyah fırın boyası ile fotoğraf asmak için pano, göz kamaştıran tasarımıyla dikkat çekmektedir.

  • Yüksek Kalite
  • İşlevsel Özellikler
  • Modern Form

Çizgi Metal Fotoğraflık Pano Özellikleri

Çizgi Metal Fotoğraflık Pano Özellikleri

Ahşapevim çizgi metal fotoğraflık, dirençli yapısı ve özel metal materyali sayesinde güvenli kullanım alanı sağlamaktadır. Fotoğraflık pano, pek çok farklı özellik sunrak çeşitli kullanım alanları oluşturmaktadır. Müşterilerin tercihleri şekillenen bu ürünler, fotoğraf, not kağıdı, askılık ve benzer pek çok dizyan için tercih edilmektedir. Ahşapevim markası tarafından kaliteli tasarımı ile sunulan bu pano ürünü, piyasanın çok satan ürünleri arasında yer almaktadır. Bu sayede geniş bir müşteri ağpına kolaylıkla ulaşabilmektedir. Ahşapevim çizgi metal fotoğraflık, yüksek performans oluşturmaktadır. Ürünler, oldukça kolay ve pratik bir yapı sergilemekte ve üreticileri tarafından büyük bir hassasiyet oluşturularak hazırlanmaktadır. Aynı zamanda eşsiz tasarımı ile oldukça estetik bir yansıma sunarak pek çok alanda kullanım uyumu açısından göz kamaştırmaktadır. Ahşapevim çizgi metal fotoğraflık, kullanımı ile birlikte üst düzye dayanıklılık yansıtmaktadır.

Modern Görünümü ile Çizgi Metal Fotoğraflık Pano

Modern Görünümü ile Çizgi Metal Fotoğraflık Pano

Modern dizayn açısından göz alıcı bir form sunarken çizgi pano ürünü, özel formu ile geniş bir kullanıcı kitlesinin ilgi odağı olmayı başarmaktadır. Zarif ve şık tasarımı ile her yaş kesiminde kitlesi bulunan bu siyah metal fotoğraflık, işlevsel bir yapı ile oldukça dikkat çekmektedir. Metal materyalinin özel bir şekilde işlenmesi ve insan cildine uyumlu yapısı ile sunulması sonucunda meydana gelen Ahşapevim çizgi metal fotoğraflık, özel teknik sistemler ile üretilmektedir. Modern detaylarıyla piyasada yerini alarak müşterilerine birbirinden farklı alanlarda kullanılabilen ürünler yansıtmakta aynı zamanda üstün etki ve kalite ile göz kamaştırmaktadır. Çizgi metal askılık fotoğraflık pano 55 X 75 cm ürünü, özle formu ile birçok kişi tarafından sıklıkla tercih edilmektedir. Ürün modeli, özel yapı sayesinde birçok kişiye kullanışlı bir yapı sunmaktadır.

Çizgi Metal Fotoğraflık Pano Yorumları

Çizgi Metal Fotoğraflık Pano Yorumları

Ahşapevim çizgi metal fotoğraflık, kullanıcılar arasında oluşturulan tercih ve beklentilerine bağlı olarak piyasada yerini belirlemektedir. Yüksek kalitesi ve performansı açısından üstün bir görünüm yansıtan pano, birçok farklı yüzey üzerinde etki göstermektedir. Eşsiz içeriği ve tasarımı sayesinde oldukça kullanışlı bir yapı ortaya koyarak geniş kullanım alanları yansıtmaktadır. Estetik görünümü ve zarif dizaynı ile Ahşapevim Çizgi metal askılık fotoğraflık pano 55 X 75 Cm yorumları ile olumlu dönüşler almakta ve, eşsiz tasarımı sayesinde üstün bir model ortaya koymaktadır. Kullanım alanlarına sağladığı uyum ile evinizin havasını değiştiren bu pano ürünü, mutfak, oda, salon eve benzer pek çok yerde farklılık oluşturmaktadır. Eşsiz görünümü ile birçok kişiye pratik kullanım olanağı tanıyan Ahşapevim çizgi metal fotoğraflık, işlevselliği açısından kendine hayran bırakan bir görünüm sunmaktadır. Siz de Çizgi Metal Askılık Fotoğraflık Pano 55 X 75 Cm satın almak isterseniz Trendyol üzerinden ürünü inceleyebilir, dilediğiniz zaman sipariş verebilirsiniz.