ahşapdekor Ahşap Mandallı Anı Çerçevesi

100 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
5 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
1.000 TL'ye 50 TL İndirim
Kurumsal Fatura
500 TL'ye 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

ahşapdekor Ahşap Mandallı Anı Çerçevesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Weblonya Satıcı Ünvanı: WEBLONYA ELEKTRONİK TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0800053291600001 Vergi Kimlik Numarası: 8000532916
    Bu ürün Weblonya tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 9 adet sipariş verilebilir. 9 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ahşap Mandallı Anı Çerçevesi

Ürün Özellikleri

  • Parça Sayısı 1
  • Materyal Ahşap
  • Renk Beyaz
  • Boyut/Ebat 60 x 125
Geri Bildirim Ver

Ahşapdekor 0004 Ahşap Ledli Mandallı Anı Çerçevesi

Ahşap ledli mandallı anı çerçevesi tasarımı ve özellikleriyle fotoğrafları daha güzel gösterip, anıları ölümsüzleştirmektedir. Şık tasarımı ve zarifliği ile dikkatleri üzerine çeken bu modelle fotoğraflarınız hayallerinizdeki estetik görünüme kavuşabilir. Sade ve hoş görünümde olan ahşap ledli mandallı fotoğraf çerçevesi kesinlikle imitasyon olmayıp, birinci sınıf işçilikle üretilmektedir. Birden fazla fotoğrafın çerçevede yer almasını sağlayan boyutuyla müşterilerinin taleplerini karşılamaktadır. Dekorasyon olaraktan oldukça etkili bir tasarıma sahip olan bu modelle, duvarlarınıza farklılık katabilirsiniz. Bu ürüne online siparişle sahip olabilirsiniz.

  • 12 mandal led ile birlikte gelmektedir.
  • 50 x 70 cm ölçülerine sahiptir.
  • Ledler pille çalışmaktadır.

Ahşap Ledli Mandallı Anı Çerçevesinin Özellikleri Nelerdir?

Ahşap Ledli Mandallı Anı Çerçevesinin Özellikleri Nelerdir?

Birinci sınıf kalitede bir çerçeve arayan kişilere hitap eden ahşap ledli mandallı anı çerçevesi 50 x 70 cm ölçüleriyle duvarda kibar bir görüntü oluşturmaktadır. Anı çerçevesi modelleri arasında sıra dışı tasarımı ve estetik görünümü ile dikkat çekicidir. Zarif ve modern bir çerçeve kullanmak isteyen bireylerin bir numaralı tercihi arasında yer almaktadır. Ürünün tasarımında tamamen gerçek ahşap kullanılmıştır. 12 mandal led ile birlikte gönderilen bu çerçevenin mandalları pille çalışmaktadır. Led ışıkları ayrı gönderilen bu ürünün rengi beyazdır. Duru bir renge sahip olan çerçevenin ledi mevcut olup, ürün ile birlikte gönderilmektedir. Ahşap ledli mandallı anı çerçevesi yorum bölümünde belirtildiği üzere ürün içeriğinde resimler dahil değildir. Asıldığı alanı eskisinden daha da şık gösterecek olan bu çerçeveyi satın alarak, fotoğraflarınızla süsleyebilirsiniz.

Ahşap Ledli Mandallı Anı Çerçevesinin Kullanımı Nasıldır?

Ahşap Ledli Mandallı Anı Çerçevesinin Kullanımı Nasıldır?

Fotoğrafların vazgeçilmez aksesuarı olan çerçevelerin kullanımı oldukça basittir. Ürün ile birlikte gönderilen 12 adet mandalın ve ledlerin çerçeveye uygun bir şekilde yerleştirilmesi sonucunda rahatlıkla çalışır. Pille çalışan ledlerin pil kontrolü yapıldıktan sonra çalıştırılması daha sağlıklıdır. Ahşap ledli mandallı anı çerçevesinin kullanımı bu kadar basit olup, evin başköşesinde veya istenilen herhangi bir bölgesinde tercih edilebilmektedir. Fotoğraflara katacağı canlılık sayesinde ilgi çekicidir. Fotoğraflar için uygun ve abartıya kaçmayan bir çerçeve arayanlar için en uygun seçeneklerden biridir. Son derece modern gözüken ahşap ledli ışıklı mandallı anı çerçevesi, bireyler için önemli olan fotoğrafları ve yaşanılan anıları sürekli hatırlatmaktadır. Gerçek ahşaptan üretildiği için şık görünümü ve hatırlatması dışında gösterişli olduğu içinde tercih edilebilir. Kaliteli ve modern bir çerçeve arayanlar için en ideal seçeneklerin başında gelir.

Ahşap Ledli Mandallı Anı Çerçevesi Kaliteli midir?

Ahşap Ledli Mandallı Anı Çerçevesi Kaliteli midir?

Birinci sınıf kalitede ahşaptan üretilen anı çerçevesinin plastik veya mukavva gibi malzemelerle üretilen modellerle karıştırılmaması gerekir. Göz alıcı ve modern tasarımlı bir çerçeve arayan müşterilerin tercih ettiği bu model beyaz rengiyle her bölge için uyumludur. Ürünün ışık şöleni sunması ve mandallar ile farklı bir bakış açısı getirmesi müşterilerin taleplerini karşılamaktadır. Fotoğrafların etkisini arttırmak için uygun bir tasarıma sahip olan bu ürünün pille çalışması önemlidir. Uygun görüldüğü alanın kablolarla kötü gözükmesinin önüne geçmektedir. 50 x 70 cm gibi kibar ölçülere sahip olan ahşap ledli mandallı anı çerçevesi duvarların eşsiz bir görünüm elde etmesini sağlamaktadır. Ahşap ledli mandallı anı çerçevesi yorum ve değerlendirmelere bakıldığında satın alan kişilerin çok memnun kaldığı görülmektedir. Ayrıca ahşap ledli mandallı anı çerçevesi fiyatlar konusunda da pek çok kişiye hitap eder. Hem spontane olarak çekilen hem de özel günlerde çekilen fotoğrafların bıraktıkları olumlu etkileri bu anı çerçevesiyle devam ettirip, kalıcı etkiler haline getirebilirsiniz.