Genel Markalar Ahşap Kasa Saksılık Ahşap Kasa Çiçeklik Renkli Mini Raf

129 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Ahşap Kasa Saksılık Ahşap Kasa Çiçeklik Renkli Mini Raf

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AHŞAP ATÖLYE Satıcı Ünvanı: BEYTULLAH ÜZER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9960620872
    Bu ürün AHŞAP ATÖLYE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürünümüz %100 ahşaptan oluşmaktadır.
  • Sağlığa zararlı hiçbir madde kullanılmamıştır.
  • Mdf suntalam vb malzemeler yoktur.
  • Ürün ölçüleri 24,5 cm x 17 cm x 9 cm (uzunluk x genişlik x derinlik)
  • Duvara askı aparatı beraberinde gönderilmektedir.
  • Ürünümüz ahşap akrilik su bazlı boya ile boyanmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Ahşap
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Ahşap Kasa Raf - Çiçeklik Renkli Mini Kasa

Ahşap kasa çiçeklik doğal bir dekorasyon fikrini benimsemiş olanlar için oldukça şık ve sevimli görünümü ile dikkat çeken Ahşap Kasa Raf Çiçeklik Renkli Mini Kasa kasa001, farklı kullanım alanları ile pek çok kişinin hayatını kolaylaştırıyor. Çiçeklik olarak tercih edenlerin yanı sıra amacına uygun olarak meyve sebze kasası olarak da kullananların sayısı oldukça fazladır. Standart kasa görünümüyle ilgi çeken çiçeklik, mini boyutu ile evlerin balkon ve mutfaklarında kullanılıyor. Farklı ve özgün fikirlerle evlerini oldukça şık gösteren kullanıcılar rengârenk seçenekleri ile mini ahşap kasa ürününü tercih ediyor. Duvara asma aparatının da mevcut olması sayesinde en güzel çiçeklere balkon duvarlarında yer vermek mümkündür.

  • %100 ahşap ürün
  • Fonksiyonel kullanım
  • Uygun fiyat

Ahşap Kasa Raf Çiçeklik Renkli Mini Kasa Özellikleri

Birçok yerde bulunması kolay olan mini kasaları boyayarak geri dönüştürmek son yıllarda oldukça popüler aktivitelerden biridir. Ancak bu tür aktiviteler için boş vakti olmayan ancak hoş dekorasyon önerilerini de dikkate alanlar için hazır halde satışa sunulan Ahşap Kasa Raf Çiçeklik Renkli Mini Kasa, şık ve sevimli duran bir çiçeklik elde etmeyi sağlıyor. Doğrudan satın alarak memnuniyetlerini diğer kullanıcılarla paylaşan kişiler Ahşap Kasa Raf Çiçeklik Renkli Mini Kasa yorumları çerçevesinde oldukça kaliteli ve şık bir mini kasanın adreslerine ulaştığını belirtiyor. Bu tür dekoratif ürünleri internet üzerinden sipariş vermek kırık gelmesi ya da çeşitli sorunlarla karşılaşma ihtimalini de beraberinde getirdiği için tereddütle yaklaşılsa da her olasılığa karşın sipariş verenlerinde sayısı oldukça fazla. Ahşap kasa renkli özellikle canlı renklerle yaşam alanlarını canlandırmak ve renklendirmek isteyenler için hem fiyatıyla hem de görünüşü ile oldukça ideal bir ürün içeriği oluşturuyor. Dekoratif raf özelliği de taşıması özellikle yazlık evlerin mutfaklarında baharatlık rafı olarak da kullanılmasına neden oluyor. Ahşap süs eşyaları ve saksılarla konsept oluşturulduğunda ortaya görsel bir şıklığın çıkması kaçınılmaz olmaktadır.

Ahşap Kasa Raf Çiçeklik Renkli Mini Kasa Kullanımı

Renkli ahşap kasa özelinde boş kalan duvarlardan haz etmeyen ve mutlaka dekoratif ögelerle süslemek isteyenler için renkli ahşap kasa ekonomik çözüm niteliği taşıyor. Aynı görüntüyü sağlayan raflara fazla para ödeme yerine, oldukça uygun fiyatlı ve muazzam görünen bir rafa sahip olabilirsiniz. Doğal ahşaptan yapılmış olan mini kasaları renklendirmek için kullanılan boyaların kokusuz ve sağlığa zararsız olması dikkat edilmesi gereken en önemli detaylardan biridir. Banyo ve mutfaklarda küçük eşyaları ve bibloları koymak içinde tercih edilmesi, küçük alanlarda sağlığa zararlı boyaların teneffüs edilmesine neden olacağı için önerilmiyor. Ahşap kasa renkli ile doğallığı ve estetik duruşu aynı üründe yakalamak istiyorsanız sizler de bir tıkla renkli ahşap kasa siparişi vererek birçok alanda kullanım imkânı elde edebilirsiniz.

Mini Boyutlu Çiçeklik Kasa Fiyatı

Minyatür dekoratif ürünler her zaman ilgi çekici alternatifler arasında yer alır. Her ortama uyum sağlayan görünümü ile mini ahşap kasa raf modeli de mini boyutu ile kullanırken keyif alınan raflardan biri olmaktadır. Ekonomik fiyatına ek olarak zaman zaman online özel indirimli fiyatlar çerçevesinde alabilmek ise, birden fazla renk seçeneği ile ortamlarda renk cümbüşü yaşanmasını sağlıyor. Tamamen ahşaptan üretilmiş olması ve boya aşamasında kokusuz ve sağlığa zararsız malzeme kullanımı güvenle kullanım olanağı sunuyor. Otantik yaşam alanları dizayn etmek için mini kasaların cezbedici farklı kullanım amaçları çerçevesinde evinizde yer vermek için siz de kolayca sipariş vererek görenlerde hayranlık uyandıracak bir modele ev sahipliği yapabilirsiniz. Trendyol'da yer alan bu fonksiyonel ve şık ürüne sahip olmak için siz de hemen sipariş verebilirsiniz. Avantajlı fiyat seçeneklerinden faydalanarak dekorasyanınızı bu ürünle tamamlayabilirsiniz.