Ahmad Tea Extra Special 500 gr

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Ahmad Tea Extra Special 500 gr

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Bergamot kokulu saf ceylon çay 500 gr
Geri Bildirim Ver

Özel Tatları ile Ahmad Tea Extra Special 500 gr

Çay içerken, yemek sofralarında ya da kahvaltılarda en fazla tüketilen içecekler arasında yer almaktadır. Türk kültüründe önemli bir yere sahip olan çay dostlarla muhabbet ederken bile içilen içeceklerden biridir. Geniş bir kullanıcı kitlesine sahip olan çay, tadı ile herkesin beğenisini kazanır. Ahmad Tea markası adı altında satılan bu çay tadıyla yediden yetmişe herkesi büyülemektedir. A-02 çay ürünü, kullanıcıların her saat aralığında içmekten büyük zevk aldığı ürünler arasında yer alır. Markanın bünyesinde yer alan bu ürün ile neşeli anlara tanıklık edebilirsiniz. Dünya genelinde büyük bir üne sahip olan markanın kullanıcılara sunmak amacıyla hazırladığı bu ürün yeni nesil teknolojilerin yardımıyla üstün kalite standartları çerçevesinde üretilmektedir. Ahmad Tea Extra Special ürünü oldukça güzel bir aromaya ve hoş bir kokuya sahip olan bir ürün olarak kullanıcıların beğenisine sunulmaktadır.

  • Lezzetli
  • Sağlıklı
  • Doğal içerik

Ahmad Tea Extra Special 500 gr İçeriği

Ahmad Tea Extra Special 500 gr İçeriği

Ahmad Tea markası adı altında yer alan bu ürün titizlikle hazırlanmaktadır. Oldukça kaliteli süreçlerden geçerek kullanıcıların beğenisine sunulan bu ürün ile sevdiklerinizle mükemmel zaman geçirebilirsiniz. Sıcak aylarda ferahlık veren ve kış aylarında içimizi ısıtan Ahmad Tea Extra Special 500 gr şeklinde ambalajlarda yer almaktadır. Kafe, ev ve işyeri gibi ortamların vazgeçilmez ürünleri arasında yer alan bu çay, bahçeden üretimin yapıldığı fabrikalara kadar geçen süreç aşamasında lezzet kontrollerinden geçmektedir. Büyük bir işçilikle hazırlanan bu ürün üstün vakumlama sisteminin getirdiği avantaj sayesinde uzun süreler stoklanarak bir köşede bekletilebilir. Ahmad Tea Extra Special 500 gr a-02 içeriği sağlık açısından oldukça faydalıdır. Hiçbir zararlı katkı maddelerinin yer almadığı bu ürün kullanıcıları sağlığına olumsuz yönde etkilememektedir. Ülkemizde ve dünya genelinde en fazla tercih edilen çay markaları arasında yer alan Ahmad Tea bu ürünü ile de beğenileri toplamaktadır.

Ahmad Tea Extra Special 500 gr Yorumları

Ahmad Tea Extra Special 500 gr Yorumları

Alanında öncü markalar arasında yer alan Ahmad TeaExtra Special 500 gr a-02 çay paketi ile kullanıcıların karşısında yer almaktadır. Her türlü ortamda sevilerek tüketilen bu ürün her damak zevkine uygundur. Uzun ömürlülük sunan ambalajlara sahip olan bu ürüne sahip olarak istediğiniz zaman çay zevkine erişebilirsiniz. Kış aylarında en fazla tercih edilen çayın yanında aperatif olarak kurabiye, kek ve benzeri gıdalar beraber de tüketilmektedir. Her ortama kolayca uyum sağlayarak en fazla tüketilen içecekler arasında kendisine yer bulan çayların tadının güzel olması kullanıcıların dikkat ettiği ilk detaylar arasında yer almaktadır. Bunun yanı sıra çoğu kullanıcı çay alırken kokusuna da dikkat etmektedir. Ahmad Tea Extra Special 500 gr a-02 yorumları alanına bakıldığın zaman kullanıcıların ürünün tadı ve kokusu hakkında olumlu geri dönüşler sağlamıştır.

Ahmad Tea Extra Special 500 gr Kullanımı ve Yapısı

Ahmad Tea Extra Special 500 gr Kullanımı ve Yapısı

Işık geçirmeyen karton kutunun etrafında su geçirmesine engel olan poşeti ile kullanıcıların beğenisine sunulan bu ürün zarif tasarımı ile de dikkat çekmektedir. Her kullanıcıya hitap eden bu ürün, 500 gramlık pakette sunulmaktadır. Ahmad Tea Extra Special 500 gr a-02 kullanımı ise oldukça basittir. Kullanıcıları yormayacak şekilde hazırlanma sürecine sahip olan bu ürünün tadı ise oldukça lezzetli olmasından dolayı çoğu kişinin favorileri arasında yer alır. Ahmad Tea Extra Special 500 gr a-02 kullananlar ürün hakkındaki görüşlerini olumlu bir şekilde söylemektedir. Beğenileri kazanan bu ürüne Trendyol aracılığıyla ulaşabilirsiniz. Sizler de çay içmek istediğiniz zaman bu markanın çeşitli aroma ve formda üretilen çay çeşitlerini gönül rahatlığı ile tercih edebilir ve sevdiklerinize ya da misafirlerinize rahatlıkla ikram edebilirsiniz. Böylece en güzel anlarınızı unutulmaz yapabilirsiniz.