2
Yarım Altın kategorisinde
en çok ziyaret edilen 2. ürün

Ahlatcı Sarrafiye-1 Adet Eski Tarihli Tam Altın

18.744,52 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Ahlatcı Sarrafiye-1 Adet Eski Tarihli Tam Altın

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ahlatcı Kuyumculuk Satıcı Ünvanı: AHLATCI KUYUMCULUK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Çorum Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0010063331300001 Vergi Kimlik Numarası: 0100633313
    Bu ürün Ahlatcı Kuyumculuk tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • Altın fiyatları dünya altın borsasında yaşanan değişikliklere göre güncellenmektedir. Bu nedenle Altın siparişleriniz kesin sipariş olup herhangi bir iptal ve iadesi bulunmamaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Altın Ayar 22 Ayar
Geri Bildirim Ver

Ahlatcı Sarrafiye-1 Adet Eski Tarihli Tam Altın Ahl00251

Altın birçok kültürün hem geleneklerinde yer edinen hem de yatırım amacıyla değerlendirilen bir madendir. Dayanıklı ve kararmayan yapısı ile takı, mücevher ya da aksesuar olarak tercih edilir. 22 ayar değeri ile yatırımlık olarak bilinen tam altın ortalama 7 (+/-0.20) gram olarak satışa sunulur. Kulplu olarak tasarlanan model, hediye amacıyla da alınarak çengelli iğne yardımı ile doğum yapan annelere, bebeklere, evlenen çiftlerin yakasına ya da sünnet çocuklarına takılır. Özellikle kutlamalar için destekleyici bir armağandır. Yaygın bir şekilde tercih edilen tam altın bireysel yatırım aracıdır. İhtiyaç halinde hızlı bir şekilde nakite çevrilebilen bu yatırım aracını siz de değerlendirebilirsiniz. Güncel tutulan fiyatları ile Ahlatcı tam altın ürününü inceleyebilir ve güvenli şekilde satın alabilirsiniz.

  • Kulplu ve kurdeleli
  • Hediye kutusunda şık sunum
  • Güncel fiyatlar

Ahlatcı Sarrafiye Güvencesiyle 22 Ayar Tam Altın

Ahlatcı Sarrafiye Güvencesiyle 22 Ayar Tam Altın

Güncel fiyat bilgisinden haberdar olarak tam altın modelini tercih edebilirsiniz. Tam altın özellikleri hakkında kapsamlı bilgi sahibi olunması önemlidir. Eski tarihli tam altın fiyatı hakkında çevrimiçi kur bilgilerini inceleyerek detaylı bilgi sahibi olunabilir. Ürünü takı amacıyla alacaksınız dikkat etmeniz gereken bir durum vardır. Bu da TSE damgasının olması gerektiğidir. Bu koşulu içerisinde barındıran bu altını alabilir, yatırım olarak saklayabilir, hediye olarak sunabilir ya da dilediğiniz amaç için kullanabilirsiniz. Ahlatcı eski tarihli tam altın kulplu ve kurdeleli olarak özel kutusunda sunulur. Şık kutusu içinde hediye edebilir veya yakınlarınızın özel günlerinde kulpuna geçirdiğiniz iğne ile yakalarına takabilirsiniz. Türk toplumunda sık rastlanan bir kültür olan gün toplantıları için de bu modeli değerlendirebilirsiniz. Size hitap ettiğini düşündüğünüz bu ürüne kolayca sahip olabilir, keyifle kullanabilirsiniz.

Özel Günlerin Vazgeçilmezi Tam Altın Modeli

Özel Günlerin Vazgeçilmezi Tam Altın Modeli

Altın seçimi yaparken hangi amaç ile alacağınızı göz önünde bulundurarak tercih edebilirsiniz. Nişan ve kına gecelerinin de gözdesi olan tam altın modelleri özel günlerde hediye amacıyla yaygın bir şekilde kullanılır. Eski tarihli tam altın modelini sahip olduğu kulpu ile boynunuzda kolye olarak da bulundurabilirsiniz. Ürünün eski tarihli olması maddi değerinden hiçbir şey kaybettirmez. Nakite çevirmek istediğiniz zaman gram ve ayar değeri geçerlidir. Ahlatcı Sarrafiye-1 adet eski tarihli tam altın, piyasa standartlarına uygun şekilde üretilen parlak sarı rengiyle göz kamaştırır. Bu sebeple bir armağan olarak da tercih edilebilir. Boynunuza şık ve dikkat çeken bir görünüm katan bu aksesuar modelini siz de keyifle kullanabilirsiniz. Tarzınızı yansıttığını düşündüğünüz tam altını gönül rahatlığıyla sipariş verebilir, mevcut zincirinizle veya kolye ipinizle birlikte ziynet olarak takabilirsiniz.

Müşteri Deneyimleri ile Tam Altın Yorumları

Müşteri Deneyimleri ile Tam Altın Yorumları

Ahlatcı Sarrafiye-1 adet eski tarihli tam altın fiyat bilgisi piyasanın kur verilerine göre düzenli olarak güncellenir. Kendi bütçeniz için uygun olduğunu düşündüğünüz zaman ürünü siz de alabilirsiniz. Uzun yıllar bekletilse de değerinden hiçbir şey kaybetmeyen bu maden zamanla kıymetlenerek tasarruf etmenizi sağlar. Nakite çevrilebilen bir ürün olduğu gibi farklı formlardaki külçe ya da ziynet modelleriyle takas da yapılabilir. Bu avantajları sayesinde her zaman kullanışlı bir yatırım aracı olarak öne çıkar. Birçok amaç ile satın alınabilen modelin 30 mm çapı vardır. Basıldığı tarihin yılını yansıtan bu çeşidin sunduğu değerden siz de faydalanabilirsiniz. Ahlatcı Sarrafiye-1 adet eski tarihli tam altın yorum bölümünden müşteri memnuniyetine ulaşabilir ve değerlendirme puanlarını inceleyebilirsiniz. Trendyol üzerinden ürün ile ilgili bütün detaylara ulaşabilir ve güvenli ödemeyle satın alabilirsiniz.