AGISS Roll-on Sir Ağda Pudralı Hassas Ciltler 100 ml

64,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

AGISS Roll-on Sir Ağda Pudralı Hassas Ciltler 100 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: 1bakim Satıcı Ünvanı: DOĞA HİJYENİK BAKIM ÜRÜNLERİ PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0302111290100001 Vergi Kimlik Numarası: 3021112901
    Bu ürün 1bakim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 40 adet sipariş verilebilir. 40 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Agiss Hassas Ciltler İçin Pudralı Roll-on Sir Ağda 100ml Özellikleri Doğal reçine bazlıdır, şeker içermez. Sir yapısı sayesinde en kısa tüyleri bile kökünden alır. Düzenli kullanıldığında tüylerin incelip, daha geç çıkmasını sağlar. Cildin üzerindeki ölü deriyi temizler. Kullanımı: İlk aşamada kullanıma başlamadan önce, Agiss sir ağda sonrası temizleme ve masaj yağını temin ediniz. İkinci aşamada öcelikle cildinizin temiz ve kuru olduğundan emin olunuz. Agiss roll-on sir ağdayı özel ısıtıcısında ya da kaynayan su içerinde ağda tamamen eriyene kadar ısıtınız. Roll-on başlık üzerindeki koruma kapağını çıkartıp, başlığı tüylerin çıkış yönüne doğru ağdayı sürünüz, tüylerin çıkış yönünün tersine tek bir ani hareketle çekiniz. Uygulama bittikten sonra Agiss temizleme yağı ile cildinizi temizleyiniz. Isıtma sırasında ağda içerisine su kaçırmayınız. Uygulama yapılacak bölgenin kuru ve temiz olmasına dikkat ediniz. Kol ve bacak bölgesi için uygundur. Sir yapısından dolayı aynı bölgeye bir kaç kez uygulanmamalıdır. Dermatolojik olarak test edilmiştir.
  • 16.03.2024 tarihinde üretici firma tarafından ürünün ambalajı/gramajı değiştirilmiştir. Bu tarihten önce ürünü stokuna almış satıcılar önceki ambalajla/gramajla ürün gönderimi yapabilir. Satıcıya Sor uygulaması üzerinden detaylı bilgi alabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • Form Kavanoz
  • Paket İçeriği 1 - 5
  • Ürün Tipi Sir Ağda
Geri Bildirim Ver