Agila Unisex Lacivert Sauna Terleme Eşofmanı

699,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden:
M
L
XL
2XL
3XL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Agila Unisex Lacivert Sauna Terleme Eşofmanı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: WEBYENİ Satıcı Ünvanı: UZUN İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0903048382500013 Vergi Kimlik Numarası: 9030483825
    Bu ürün WEBYENİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • - 55 - 65 Kg : Medium - 65 - 75 Kg : Large - 75 - 95 Kg : XL - 95 - 125 Kg : XXL - 130 - 150 Kg : 3XL 3XL çok büyük battal bedendir Agila Sauna Etkili Yırtılmaz Terleme ve Form Eşofmanı - Unisex Agila Sauna Etkili Yırtılmaz Terleme ve Form Eşofmanı - Agila Sauna Eşofman Tv.de reklamlarını gördüğünüz Orjinal TV ürünüdür. - Yıllardır binlerce kişinin beğenerek kullanıp, çevresindeki insanlara tavsiye ettiği Agila Sauna Eşofman tamamen 1. Kalite kumaştan ve Türk işçiliği ile Türkiye’de üretilmiştir. - Agila Sauna Eşofman yırtılmaz-çekmez ve yıllarca rahatlıkla kullanabileceğiniz bir üründür. Ürün Özellikleri: - Bay ve bayanların rahatlıkla kullanabileceği Agila Sauna eşofman ile terleyerek formunuzu koruyabilirsiniz. - Agila Sauna Eşofmanın kullanım zamanını ve yerini siz seçersiniz... - Koşarken, yürürken, dinlenirken, çalışırken ev işlerinizi yaparken bile giyebileceğiniz rahat bir üründür. - İthal kumaştan üretilmiş Agila Sauna Eşofman yırtılmaz, çekmez, solmaz, dayanıklı ve uzun ömürlüdür. - Vücut ısınızı kaybetmeden ve vücudunuza zarar vermeden terlemenizi sağlayarak formunuzu korumanızı sağlar. - Agila Sauna Eşofman 3 yıl garantilidir. Kullanma Talimatı: - Agila Sauna Eşofmanı gece veya gündüz fark etmeden istediğiniz saatte kullanabilirsiniz. - İlk günlerdeki seanslarda bir veya iki saat kullanmanız idealdir. - Deneyimlerinize bağlı olarak bunu uzatabilir veya kısaltabilirsiniz. - Yemeklerden en az bir saat sonra kullanmanız tavsiye edilir. Yemeklerden önce veya sonra kullanmanız randıman açısından önemlidir. - Terleme sırasında fermuarınızı açıp, terinizi üstünüzde soğutmayınız. - Eşofmanı takım olarak kullanmanız daha etkili sonuç verir. - Agila Sauna Eşofmanı çamaşır makinesinde ve deterjanlı suyla yıkamayınız. - Ter kokusunu gidermek için ılık suyla yıkayıp kurulamanız yeterli olacaktır. - Agila Sauna Eşofmanı günde ortalama 60-90 dakika arasında kullanmanızı tavsiye ederiz. - Agila Sauna Eşofman 1. kalite kumaş ve işçilik ile Türkiye.de üretilmiştir. Renk Seçenekleri : -Lacivert Beden Seçenekleri : - 55 - 65 Kg : Medium - 65 - 75 Kg : Large - 75 - 95 Kg : XLarge - 95 - 125 Kg : XXLarge - 130 - 150 Kg : XXXLarge

Ürün Özellikleri

  • Kapama Şekli Fermuarlı
  • Kol Tipi Uzun Kol
  • Paça Tipi Lastikli Paça
  • Renk Lacivert
Geri Bildirim Ver

Agila 8690060099944 Unisex Lacivert Sauna Terleme Eşofmanı

Agila unisex lacivert sauna terleme eşofmanı, vücudun sağlığını bozmadan etkisini gösteren bir üründür. Su geçirmez özelliği bulunan bu takım, gün içinde istendiği şekilde giyilerek kişinin terlemesini ve bunun sayesinde formda kalmasını sağlar. Kaliteli kumaşıyla tere dayanıklı iç yapısı, vücut ısısının dışarı atılmasını engeller. Bu sayede sauna etkisi yaratarak vücudun gözeneklerinin açılmasını sağlar. Sağlamlığıyla ön plana çıkan bu ürün, çekme yapmayan kumaşa sahip olduğu için uzun yıllar boyu güvenle kullanılabilir. Yırtılmaya karşı dirençli materyalden üretilmesi sayesinde kullanacak olan kişi, son derece güvenli bir şekilde giyebilir. Sauna etkisi yaratan Agila unisex lacivert terleme eşofmanı, hava geçirmeme özelliğiyle vücuttaki toksinleri de atmanıza yardımcı olur.

  • Birinci kalite kumaştan imal edilmiştir.
  • Türk işçiliğiyle üretilmiştir.
  • Yırtılmaya karşı dayanıklıdır.

Agila Unisex Lacivert Sauna Terleme Eşofmanının Özellikleri

Agila Unisex Lacivert Sauna Terleme Eşofmanının Özellikleri Nelerdir?

Agila unisex lacivert sauna eşofmanı, kumaşının kalitesiyle ön plana çıkan bir üründür. Toksinlerinden arınmak ve kilo vermek isteyen kişilerin bu sürecini hızlandıracak özellikteki bu ürünün kumaşı, son derece kalitelidir. Bu sayede herhangi bir şekilde solma, çekme ya da yırtılma meydana gelmez. Dayanıklı kumaşa sahip olduğu için bu ürün, uzun yıllar boyu kullanım imkânına sahiptir. Gün içinde yapılan herhangi bir aktiviteye eşlik edebilecek kolaylığa sahip eşofman takımını, dilerseniz yalnızca televizyon izlerken dahi kullanabilirsiniz. Vücut ısısını dışarı çıkartmayan özelliğiyle bu ürün, yalnızca otururken bile terlemenizi ve kalori kaybetmenizi sağlar. Kişinin kendi durumuna göre belirleyebileceği kullanma zamanı ve süresi, gün içinde zararlı maddeleri atmanıza yardımcı olur. Ayrıca bu takım fermuarla kapanan şekilde tasarlandığı için özellikle terli zamanlarda kolay şekilde vücuttan hemen uzaklaştırılabilir.

Agila Unisex Lacivert Sauna Terleme Eşofmanı Ne İşe Yarar?

Agila Unisex Lacivert Sauna Terleme Eşofmanı Ne İşe Yarar?

Agila sauna eşofman, vücudun terleme yapmasını sağlamak amacıyla kullanılır. Sağladığı sauna etkisi sayesinde vücudumuzda gün boyu biriken zararlı maddeler ter aracılığıyla dışarı atılır. Toksinler vücuttan atıldığında kişi, oldukça belirgin bir rahatlama hisseder. Aynı zamanda terleme, kalp dostu olarak da bilinir. Kalp ve damar rahatsızlıklarının oluşmasını önleyen terleme olayı, uzun vadede sağlıklı bir yaşamın kapılarını aralar. Agila sauna etkili terleme eşofmanı, gözeneklerin önce açılmasını sağlar ve bu sayede yararlı maddelerin emilimini kolaylaştırır. Öte yandan kullanım sonrasında sıkışmasını sağlayıcı etkisiyle cildinizin daima canlı ve taze görüntüde olmasını sağlar. Terleme, mikropların düşmanı olarak görülür. Bu noktada terlemeyi sağlayan bu eşofman, vücudunuza tutunmuş hâldeki mikrop ve bakterilerin cildinizden uzaklaştırılmasını sağlar. Kullanım sırasında çok terleyecek olan vücudun dengesini sağlayabilmesi için yeterli miktarda sıvı tüketmek ihmal edilmemelidir.

Agila Unisex Lacivert Sauna Terleme Eşofmanı Kimlere Hitap Eder?

Agila Unisex Lacivert Sauna Terleme Eşofmanı Kimlere Hitap Eder?

Agila unisex lacivert sauna terleme eşofmanı, yetişkinler tarafından kullanılması önerilen bir üründür. Çocuklar, kendi vücutlarındaki durumu analiz ederken kimi zaman hata yapabileceği için herhangi bir şekilde fazla su kaybının yaşanması bu sayede önlenmiş olur. Yalnızca fazla kilosu olduğunu düşünen insanların değil, terleme konusunda problem yaşayan kişilerin kullanması önerilir. Ek olarak bu kişilerin eşofmanı, yemeklerden en az 1 saat sonra kullanması tavsiye edilir. Terlemenin faydalarını vücuda sağlamak adına son derece gerekli olan bu ürünü siz de satın almak isterseniz Trendyol üzerinden kolaylıkla erişim sağlayabilirsiniz. Dilerseniz Agila unisex lacivert sauna terleme eşofmanı yorumlarını aynı sayfada daha önce kullanan kişiler aracılığıyla görüntüleyerek ürün hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.